Jump to content
Battlefield.no

Fubar

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  5,592
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Fubar

 • Rank
  Kabalkongen
 • Birthday 08/09/1974

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.xtraold.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Fiskum Kakk
 • Interests
  Krig, fred og sånn da...

Recent Profile Visitors

1,237 profile views
 1. Fubar

  Bilder, anyone?

  Sikkert noen VLAN styret som vil ha dem og legge det ut på hjemmesiden, så har man et felles sted for det i galleriet.
 2. De planene har jeg visst om lenge. Jensen ringte meg for og få råd om hvilken type melon som var best.
 3. Skrive nicket til frosken feil da Nirex. Fysj, det er direkte rødt kort og du får ikke dele sovepose med frosken på VLAN.
 4. Fubar

  AfterVLan09

  P55 chipset støtter vel ikke 3 kanals RAM. X58 ftw...
 5. Stemte igjen og nå er hun på 5 plass.
 6. Fubar

  VoksenLAN 9

  Prince er en stakkarslig mann som burde vært kvinne - hælene på skoa hans er jo høyere enn hva gjennomsnittet er hos kvinner.
 7. Fubar

  V-LAN 9

  Hadde det vært odds på hvem som hadde startet tråden om VLAN 9, så ville jeg nok satt penga på Joks, men der kom Pazuzu han i forkjøpet gitt...
 8. Fubar

  AfterLAN 08

  Ligger en annen tråd her Steiner som gir tydelig tegn på at det deles snuskebilder og video.
 9. Flott med reisebrev fra TG. Flere bilder hadde vært fint. Ser at prisene på mat er like høye som de alltid har vært. Husker fra 1992 i Skedsmohallen. Da var kontakt med omverden det at noen tjuvkoblet seg på en telefonkiosk utenfor hallen... ting har endret seg gitt.
 10. Kan ikke si jeg kjenner meg helt igjen på at Gamer.no var det stedet som leverte mest egenprodusert. Hardware.no gjør ufattelig mange tester, selv om de i den siste tiden har fått et samarbeid med et nettsted i Sverige som skriver tester, som oversettes og publiseres på HW.no. Akam.no likeså, og faktisk et nettsted som ikke bare publiserer pressemeldinger vill vest som enkelte andre gjør. Gamer.no skal ha kred for veldig mange gode tester, men synes ikke de utmerker seg noe spesiellt i forhold til en del av de andre nettstedene i TEK.no nettverket. Forøvrig så har jeg jobbet i HW.no i ca 2 år før øksa kallt "nedskjæringer" kom i Edda Media.... så litt kjennskap til hvordan ting fungerer har jeg.
 11. Tror dette blir veldig bra for Gamer.no, Tor-Steinar har med seg hele staben sin. Alt ble snudd opp ned når Mecom overtok eierskapet av Orkla Media og døpte om selskapet til Edda Media.
 12. VT har vi, men DC er det vel verre med. :S IP: vt.xtraold.com Port: 6108 Pass: flyfille VT versjon: 3.0.1 Frosken og 5-6 andre er der nå.
 13. Jeg er klar, og antar de fleste XO skallene er det også. Server anyone? Er det DC 0.7 eller DC Final vi skal bruke btw?
 14. Utrolig hvor mye gammel moro man finner liggende rundt så fort det er snakk om krigføring i slowmotion. Flying Pisshead blir gledelig og se på El Alamein etc. Forøvrig kan du fjerne ex- greia fra nicket ditt Flying. Ingen slutter frivillig i [xo]. Bare sjekk fødselsattesten din, vi står der enda.
×
×
 • Create New...