Jump to content
Battlefield.no

chi3f

Klanmedlem
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About chi3f

 • Rank
  Menig

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Er det noen som vil dele denne spillopplevelsen med meg? Jeg har mic og har ikke spilt gjennom spillet. Noen som vil være med på en coop playthrough? Gamertag: chi3f2k
 2. Jeg kan desverre ikke være med. Må nedprioriteres for å skyte ting i rl. Følg med på vg.no Bare kødda. Blir jakt...
 3. Jeg er med Har ikke ranka, så bronze ish
 4. Sjefens Spaghetti Du trenger: (500g kjøttdeig, kan sløyfes) 1 stor løk 5 mellomstore tomater 1 boks cherrytomater 1 fedd hvitløk 1 stk chili Basilikum (fersk er best) Oregano (tørket er best) Maldon salt Nykvernet Pepper Pasta etter eget ønske 1 Sett på en stor kjele med varmt vann, med en god dose salt og litt oliven olje 2 Kutt løken, og svett den i en varm stekepanne med oliven olje 3 Kutt hvitløk, chili, fersk basilikum, og tomater. Tillsett hvitløk, chili, basilikum og oregano etter at løken har blitt blank. 4 Tilsett tomatene ca. 2min etter alt det andre 5 Ha i tomatene og cherrytomatene på boks 6 Ha pastaen i det kokende vannent og reduser samtidig tomatsausen 7 Stek kjøttdeigen og tilsett den i tomatsausen Pastaen er klar når du smaker på den og den har bare litt tygge mostand i seg (àl dente) Sausen er klar når den er blitt litt mer tyktflytende og tomatene er gått i oppløsning Grunnen til at du bør bruke cherrytomater på boks er at de er veldig søte og gode, mens andre typer tomater på boks eller andre tomat purèer har ofte mye syre og gjør at du må kompansere med sukker som kan være vanskelig å oppnå samme gode resultat. Når det gjelder fersk basilkum vs tørket så er den ferske mye bedre smak. Hvis du bruker den tørkede tilsett 1/3 av et vanelig krydder glass ca 2 min før du skal spise den og rør godt inn. Når det gjelder oregano er den tørkede faktisk best. Oregano er et av de eneste krydderne som er best tørket. Maldon salt er kanskje dyrt til å bare være salt men det varer lenge og gir en utrolig god smak. Finnes ikke noe bedre salt på markedet. Når det gjelder pasta så anbefales den "vanelige typen". De tynne trådene, kun på grunn av koketid. Denne retten tar ca. 30 min å lage. God middag!
 5. 15k tilbake! Nå skal det kjøpes ammo og leirduer!
 6. chi3f

  En skuffende invasjon

  Burde hatt angrerett på dette spillet. Det er rett og slett drittdårlig... Spillbarheten er elendig. På trailerene så de utrolig bra ut, men spillet ser dårlig ut, full av bugs og dårlig respons på controllene (har det på pc). Multiplayer som er viktigst er dårlig. At det ikke er noen servere er ikke bare en con, det er gamebreaking. Dette er det bare å styre unna. Værre spill skal du mange år tilbake for å finne.
 7. Dette er seriøst skuffende uten like. Dette spillet havner ikke på min hylle... Finnes ingen grunn for dette. Hvis spillet er bra nok vil folk kjøpe det. Folk som piratkopierer vil betale prisen etterhvert. Hør på denne podcasten hvis du vil høre noen opplyste snakke om MW2.
×
×
 • Create New...