Jump to content
Battlefield.no

Nitrius

Supermedlem
 • Content Count

  1,467
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Nitrius

 • Rank
  Løytnant
 • Birthday 07/10/1989

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 1. Nitrius

  GTA 5

  Dette fungerte jo utmerket, sett bortifra at utpakkingen av filene krevde dobbelt med plass, altså 120gb ledig. Ellers er jo ytelse i spillet helt knall, og det ser meget godt ut, dette var morro ja Lover godt for salg og Rockstar nok en gang om man ser på antall som spilte spillet i natt, nesten over 200 000 bare på Steam, og det på et spill som i utgangspunktet ikke er et steam spill, artig greier.
 2. Nitrius

  GTA 5

  Godt å få dette på PC, blir spennende
 3. Nitrius

  Starbound

  Vel da er det jo bare knappe en dag til dette blir mulig å spille, som beta, for de som har pre-ordra. Fulgt med på spillet utvikling en periode, og kjenner jeg er en smule spent.
 4. Virker som The War Z får en god del dritt slengt etter seg ja. Denne "typen" spill starta jo med DayZ for mange, og det virker som alt annet bare er møkk i forhold, men nå er konkuranse en god ting, enten om de har "stjålet" ideen eller ei.
 5. Dette så faktisk litt interessant ut. Spilt DayZ og det er helt klart spennende, men DayZ er meget kronglete samtidig som det sliter med en del problemer, men det har ikke ødelagt stort for min del. Her har vi jo samme konseptet men litt mer strømlinjeformet og noen par hakk enklere, som både kan være bra og dårlig. Lurer litt på om ikke dette må testes, spillet er oppe 24/7 nå? Selv om det er i "Alpha"? Er det noen store problemer man burde være klar over?
 6. Virker som de er borte for godt ja, denne "doom level" saken i situation room, ble jo også fylt opp med to hakk, så regner med at om man mister for mange land så er det game over. En annen ting, merker jeg sliter litt med penger i spillet, skulle hatt lov til å selge soldater, men det hadde vel verdt litt rart.
 7. Når land går ut av XCOM prosjektet, er det mulig å få de tilbake? Eller er de ute for godt?
 8. Kjøpte spillet på gamesplanet, men kjenner jeg angrer litt nå, de har vist en "validation process" som kan ta opp til 8 timer, så ikke noe skriv om det før etter at jeg hadde kjøpt spillet. Så nå sitter jeg her å venter...
 9. Hmm, aldri spilt de tidligere spillene, men dette har fanget litt av interessen min kjenner jeg, ikke helt kjøpt spillet enda, men sitter å lurer. Regner med at kampanjen varer en stund? Og hvordan er replay valuen til spillet? Virker som et spill man kan bruke mye tid på, slik som med Civilization serien?
 10. Så er det noe guilds gående her som spiller på Far Shiverspeaks?
 11. Huldra, men server valg har ikke så fryktelig mye å si i spillet, er bare Fusang(stort 75vs75vs75 området) som er låst til serveren man velger i starten..Alt er basert på en stor server med mange virtuelle servere: http://www.thesecretworld.com/news/blog_single_server_technology_in_the_secret_world Valg av fraksjon har egentlig ikke så alt for mye å si, bortsett fra i PvP arenaene, ellers kan man spille i lag når det kommer til missions og huler osv... Men for øyeblikket alt for mange templars og illuminati i forhold til Dragon, noe som er litt kjipt.
 12. Interessant, spiller Dragon på Huldra selv, og syntes selv det er alt for få Dragons, noe som gjør PvP nokså kjipt. Uansett, dere er oppe å går på Huldra serveren?(Ikke at det har så alt for mye å si bortsett fra Fusang).
 13. Hmm merkelig, man får vel direkte tilgang til serveren, til windows skrivebordet, så man kan vel da egentlig installere det man vil slik jeg ser det, så sant det ikke er noe form for begrensning. Uansett: Nå begynner de "kjente" youtube folka å poste videoer av spillet, så kommer vel en god strøm med flere spillere fremover tenker jeg, kommer sikkert til å ta helt av.
 14. Kunne ikke hoste dayz server på de dedikerte serverne fra vilayer? Høres da utrolig merkelig ut, når man leier dedikerte servere så kan man vel så og si gjøre hva man vil med de?
×
×
 • Create New...