Jump to content
Battlefield.no

Ldd1

Supermedlem
 • Content Count

  213
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Ldd1 last won the day on March 31 2012

Ldd1 had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

About Ldd1

 • Rank
  Korporal
 1. http://no.wikipedia.org/wiki/Utsira Dette er plassen, relativt nærme sivilisasjon, men omgitt av værharde området + et hydrogenkraftverk som forsyner øya med strøm:)
 2. Så, hvordan er dette spille kompetitivt? Bra maps? bra gameplay? finne det BR og spectate? Er det et spill som har potensialet til å bli "stort" innen E-Sport?
 3. Fine kills, men trodde seriøst jeg satt å såg en BF3 fragfilm, fra en av de siste DLCene, Helt til jeg leste overskriften:P Relativt like spill? Ninjaedit: Når kommer shooting techniques vol1 og vol2?
 4. Daniel Matos ja, han har vel vist i løp av de to siste BF titlene, at det han sier eller hinter til ikke nødvendigvis skal tas så veldig seriøst.
 5. Joda, enig der, men i BF2 hadde vi (imo) fantastiske maps for kompetitiv spilling, i tillegg til at gameplayer var veldig bra.
 6. Alle håper vel at BF4 blir et bra eSport spill, men angående spectator og battlerecorder, så er jo det bare et minstekrav(imo) for at et spill skal være kompetitivt. Bra maps, dynamisk gameplay, skill basert etc er vel så viktige momenter, så med mindre de har leid inn folk som har massevis av erfaring fra eSport på bra nivå, skal det en del til for at det skal bli mer en OK:)
 7. Imagine Cod 4 uten mulighet for modding O.o Og hvis dice sier det kanskje kommer i fremtiden, så kommer det i alle fall ikke til BF4:P
 8. Ldd1

  Battlefield zwei!

  For de andre som ikke har fått det med seg: http://www.esl.eu/eu/new_games/bf_2_revival_cup/rankings/ Er vel mer eller mindre 3 norske lag med i cuppen, eXtirpate, The Alley cats og Tweaked. Siste del av cuppen blir streamet på www.rush-zone.com
 9. Med tanken på hvor mange som cheater i spill det er god sjangs for å bli tatt i, så er det ikke så utrolig å anta at det finnes en like stor prosentandel som cheater i bf3, om ikke mer. NINJAEDIT 1: Men så lenge man ikke har konkrete bevis mot en spiller, syns jeg man skal drite i å nevne navn. Så kan du heller skrive en whine epost til Dice som har gjort det umulig å buste cheatere i dette fittespillet. Ninjaedit 2: http://www.mordorhq....ity-amp-EA-DICE en fantasitsk artikkel om BF3 og dice, der DICE ansatte svarer og diskuterer i topicen:)
 10. Nå er det ei stund siden jeg har spilt spillet, men når jeg spilte det, savnet jeg mer rekyl i våpnene, slik at man fikk en større fordel av å tappe, i forhold til de som sprayer 30 kuler i slengen:P
 11. tipper de hadde fått det til om de hadde brydd seg:P
 12. Ldd1

  Battlefield zwei!

  "Cup will be 5vs5, not 8vs8 (sorry for those who wanted to play 8vs8) If you want to play 8vs8 you have to wait till the revival cup is a succes so the EU section can be opened. So even if you prefer 8vs8, create a 5vs5 team to make this revival cup a succes! I've just gave Kain the rules and serversettings and information for the cup. We are working on getting a anticheat program so people cant cheat through any possible way. Cup will be announced in the begin of februari." Join irc på quakenet: BF2-Gather og Join cuppen når den blir satt opp i løp av februar:) Her er noen inspirasjons videoer for dere som ikke har lyst:D UnrealitaS INFLeft me up: INF.
 13. uten at jeg er noe ekspert på området, så er det vel betraktelig mye billigere å hoste en publicserver i BF3 en det var i BF2? i BF2 var det jo svindyrt og gjorde at store klaner heller joina battle.no battlefield.no etc, mens de i dag har egen server, der de kan banne og fjerne hvem de vil:)
 14. Ldd1

  Battlefield zwei!

  #BF2-Gather @quakenet med gatherbot:D
 15. Ldd1

  Battlefield zwei!

  Ser ut til at det blir i alle fall en nattcup, for å se hvordan interessen er, før dem åpner seksjonen skikkelig. Hdde vært gøy å se noen norske lag der også "Update from ESL admin, Hey, We gonna do a "Revival cup", then we will see. Can you tell me the gamemode & settings that we could do for that cup? Thanks. Best regards, KaiN"
×
×
 • Create New...