Jump to content
Battlefield.no

SniperFemDom

Medlem
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About SniperFemDom

 • Rank
  Menig
 • Birthday 02/14/1980

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Sarpsborg
 1. Jeg er glad for at det er lørdag, og strååålende solskinn!
 2. Ja, jeg har blitt helt opphengt. Sinnsykt artig. Nå føler jeg at Dragon er ett bittelite kjedelig sted det ikke skjer noenting. Opplever og finner ut masse med dette spillet, og skjønner ikke hvordan jeg har klart meg uten hele livet!
 3. Jeg er glad Sparta er i finalen!
 4. Helt tenig her, men Grebbestad har også faktastiske plasser omkring. Og Lysekil er bare kort vei unna. Uansett er svenske vestkysten ett perfekt sted å feriere. Kos dere!!!
 5. Mandag eventer og BigWar? Hva er det for noe da?
 6. OK, da skal jeg prøve. Takk for hjelpa folkens!
 7. Hakke snøring. Hehe! Jeg har spilt, og spiller på TV2 sine Dragon-kart. Er det feil?
 8. Jeg får rett og slett ikke til å unlock'e Special Forces våpnene. Jeg har Special Forces-pakka, men får de ikke opp som ett alternativ når jeg har nye unlocks. Noe som kan hjelpe meg?
 9. Takk folkens. Da skal jeg inn å sjekke - etter at jeg har spilt ett par runder på Dragon først.
 10. Whaaaat? Jeg er fortsatt en NOOB, så der var det mye jeg ikke skjønte. Hehe! US forsto jeg, men hva er PLA, SVD og MEC? Æsj, nå føler jeg meg skikkelig teit, men jeg har bare spilt i 3-4 uker, så jeg har vel lov til å være litt "dum"? Det jeg liker med sniper-rifla til Kina er at den har flere skudd på en gang. Er ikke så treffsikker ennå gitt.
 11. Er det ett must med mic i begynnelsen? Har tenkt å skaffe, men økonomien er litt trang om dagen.
 12. Takk, skal sjekke de ut. Det har seg også sånn at jeg er litt glad i den kinesiske sniper-rifla, er det noen av de kartene du nevnte som har Kina som ett av lagene?
 13. Hey. Har spilt Battlefield 2 i noen uker nå, og holdt meg inne på Dragon hele tiden. Begynner å bli greit nok kjent med spillet, så nå føler jeg at jeg vil prøve noen andre kart. Er veldig glad i det lyse i Dragon, så ser etter ett lyst kart. Liker også at det er bra med "sniper-gjemmesteder" og at det er ett lett oversiktlig kart. Noen som har tips på andre kart, som kan ligne Dragon på de punktene jeg nevnte, men samtidig gi meg nye utfordringer og nytt "miljø"?
×
×
 • Create New...