Jump to content
Battlefield.no

Griff

Supermedlem
  • Content Count

    699
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Griff

  1. Er gøy map når man har 2 flagg. Er frusterende som f når man har ett
  2. Griff

    Prime

    Mange bf1942 veteraner her Lykke til
  3. Griff

    spille litt no?

    vi e en 4-5 stk inne på bf.no servern.. join edit: 10 and ->
  4. haha, tror det var jeg som fløy den der.. vurderte å ta en lengre rute, men tok en råsjans
  5. Griff

    spille litt no?

    æ hoppe inn en tur
  6. fila er på 19 mb, noen tips om hvor jeg kan laste opp?
  7. haha, jeg fant et veldig gammelt teamspeak opptak fra en kamp mellom GiS og et annet lag.. mener å huske at dette var veldig tidlig i bf1942 dagene ' /> skal se om jeg får lagt det ut en eller annen plass etterhvert
  8. Griff

    GPS.C Rollcall!

    æ har leita frem startkablan til flyet og tanksen, og børsta støv av rifla. where do i sign?
  9. har samme problem som deg cobra edit: men bonefire sitt tips funka fint
  10. fy flate for en kamp var hes i stemmen ved 3-0 scoringa.. dvs etter 20 min 4 assist av giggs som spilte 60 min!
  11. Griff

    Halten goes pr0!

    grattis med ny jobb roar
  12. hehe, synes maskinen er stille i sin helhet. er vanskelig å si hvilken vifte som lager den lille støyen som kommer men fikk lagt inn nye drivere til hovedkortet, og nå funket det mye bedre. AGP hastigheten ble automatisk satt til 8x, og 3dmark testen endte i 5000. takker for hjelpen
  13. jepp, har lasta ned nå. legger inn atm. synes det er ganske stille
  14. Hei. Kjøpte nytt skjermkort her om dagen. Endte opp på PowerColor Radeon X800PRO 256MB Men jeg syntes at det ble litt dårligere flyt i spill med det nye kortet, og fant ut at noen instillinger ikke var som dem skulle. Igår fjerna jeg alt av drivere, og la inn pånytt. Så kjørte jeg 3dmark05, og fikk 2000 poeng Har AMD Athlon 64 Processor 3500+ MSI K8N Neo2 Platinum 54G Kingston HyperX 1024MB 400MHz DDR Her er et screen: problem Jeg har prøvd å justere AGP hastigheten fra "Av" til 4x eller 8x, men etter rebooten står den fortsatt på Av. Vil tro det er her problemet ligger. Har også vært å rota i bios uten å finne noe spes å justere.. Noen som har en løsning på dette?
  15. Griff fordi det er ett av etternavna mine
×
×
  • Create New...