Jump to content
Battlefield.no

Nixon

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  5,393
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Nixon

 • Rank
  I dekning
 • Birthday 12/08/1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tønsberg

Recent Profile Visitors

1,909 profile views
 1. Hey! Hyggelig å lese at du liker det ' /> Akkurat nå har jeg desverre for mye annet å gjøre, men det kan godt tenkes at jeg er ute etter noe litt senere i høst Kan sende en PM om jeg får tid!
 2. Nixon

  Lars Vilks

  Kan ikke du slutte å trolle da Gwahir? Nå gidder jeg ikke mer.
 3. Nixon

  Lars Vilks

  Hvorfor MÅ jeg tilpasse meg reglene til en religion som kommer til mitt land ? naivt å tru at fanatiske muslimer kommer til å moderere seg etterhvert imo. Jeg synes det blir smålig å snakke om vårt og deres land. Faktum er at verden blir mer og mer globalisert, og dette er et problem som ikke har noe med hvor man bor å gjøre. Det er jo de i Pakistan osv som protesterer hissigst nå. Nå kommer vi litt inn på debatten om hvorvidt det er positivt eller ikke at kulturen vår påvirkes av andre, men jeg tror ikke det er noen annen løsning i lengden. Jeg snakker forresten ikke om at de fanatiske personene skal forandre seg, men at kulturen over flere generasjoner vil forandre seg og bli mer global er jeg ikke i tvil om.
 4. Nixon

  Lars Vilks

  Hva mener du egentlig med at det ikke virker? Kurt Westergaard ble da ikke angrepet før han lagde disse tegningene? Jeg skjønner forsåvidt at folk vil reagere på muslimenes reaksjon, men man kommer ingen vei med det. Det er det som er poenget! Og sadolf, jeg sier ikke at vi skal tilpasse oss dem, men at vi skal tilpasse oss hverandre. Vi har tross alt kun hatt noe med dem å gjøre i 20-30 år, nesten ingen tid i historisk sammenheng. Jeg tror at den muslimske kulturen vil moderere seg etterhvert.
 5. Nixon

  Lars Vilks

  Enig i det meste du skriver her, Nixon, men jeg må vel få si at hardt mot hardt snart er det eneste alternativet igjen ettersom de mest ekstreme nå har stilt opp på døren til tegnerene - noe jeg mener er å trå langt over streken, relgion eller ikke. Selvsagt er det uakseptabelt med ekstremister som prøver å kverke tegneren, men det hjelper ikke å provosere mer. Det er ingen som kommer til å tenke "Å jøss, de slutter ikke å vise bildet jo. Kanskje vi skal roe oss ned" Jeg tror ikke dette kommer til å skje, Dialog som ikke fungerer er i alle fall bedre enn provokasjoner som fungerer motsatt. Løsning: Vi slutter å provosere med idiotiske ting som disse karikaturene, og håper at det ikke oppstår noen alvorlige gniss før kulturene etterhvert tilpasser seg hverandre.
 6. Nixon

  Lars Vilks

  Dere sier at du vil være med på å vise fascistisk islam at vi ikke lar oss tie. Hvor har dere fått denne oppfattelsen om at det er oss og dem? Disse agressive muslimene er ikke en forent gruppe folk som man kan kjempe mot. De er helt vanlige folk med holdninger som reflekterer at de har vokst opp i en sterk religiøs kultur. Derfor nytter det ikke å "stå imot"; man kan ikke "vinne" over dem. Den eneste måten man evt. kan endre på deres holdninger rundt dette er ved en verdiendring hos hvert enkelt indvid/småsamfunn. Og er det noe vi har lært gjennom tusener av år med krig i midtøsten så er det at man kan ikke tvinge folk til å mene noe. Et hovedargument som mange bruker er at dette er viktig for ytringsfriheten. Det er feil. Ytringsfriheten er til for å beskytte den enkeltes rett til å ha og ytre sine egne meninger. Å bruke den som en "rett til å provosere" undergraver dermed hele prinsippet. Er det noe jeg ikke har respekt for så er det religioner. Jeg er selv ateist, og synes religion er noe tull. Det betyr derimot ikke at jeg ikke har respekt for andre mennesker, og jeg utbasunerer derfor ikke dette til alle og enhver. Det er nemlig respekt for mennesker det er snakk om her. Vi må respektere at noen muslimer misliker at profeten avbildes, på samme måte som at de må respektere at de kristne ringer i kirkeklokkene på søndager. Det vi derimot ikke kan respektere, er ting som tvangsekteskap (som forøvrig var vanlig i den vestlige verden veldig lenge), kjønnslemlestelse og dårlige holdninger hos mange norske innvandrere. Men det er kun fordi det går utover andre enn de som har holdningene/meningene, og derfor blir en sak som samfundet må ta seg av. I prinsippet er det irrelevant om de kommer med drapstrusler eller ikke. Vi må være litt pragmatiske og forstå at her nytter det ikke å sette hardt mot hardt.
 7. Vi har jo faktisk en aktuell tråd om karikaturene: http://www.battlefield.no/forum/index.php?showtopic=108604 Stenger denne. Trassige småtroll bes poste karikaturer et annet sted, for eksempel i Word.
 8. utdannelse som i skolegang, dannelse som i "norsk folkeskikk", aka vårt verdisett.
 9. Det er ikke snakk om hvem sitt "problem" det er, det er snakk om å respektere folk og deres kultur. Å mene at man slår et slag for ytringsfriheten ved å tegne profeten er totalt misforstått. Hva er det du prøver å ytre? Ytringsfriheten er til for hindre undertrykking av meninger, ikke for å provosere for moro skyld. Det eneste man oppnår ved å mase om disse karikaturene hele tiden er å forvirre folk som mener at ytringsfrihet er bra. Det har ingenting med ryggrad å gjøre, og at du føler du må gjøre motstand vitner mer om at du er i trassalderen enn noe annet. edit: Hva med å så et slag for ting som faktisk er verd å reagere på? Som kjønnslemlesting, tvangsekteskap, den stusselige integreringspolitikken vi har? Jeg blir litt oppgitt over alle som tenner alle plugger over en bagatell som dette.
 10. Nixon

  Google Nexus One

  Hvordan er touch-skjermen på disse nye HTC-telefonene? Har prøvd HTC Hero og et par andre, og hater virkelig hvordan man ikke kan "flikke" som på iPhone.
 11. Jobba på denne igjen, og endret egentlig det meste. Noen tips?
 12. Bare å komme med requests folkens. Perfekt til å lære seg nye teknikker som jeg driver med nå
×
×
 • Create New...