Jump to content
Battlefield.no

Liquidsn4k3

Rekrutt
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Liquidsn4k3

  1. Ok, jeg har funnet ut en del. Gjorde litt research så jeg har funnet feilen. Jeg har ett graffikk kort laget til Vista(ikke nødvendigvis bare for Vista, tror jeg), og derfor har jeg fått DirectX 10 som også er kun for Vista. Jeg har slettet directX 10, og fått til 9B men trenger 9C! .. Her har jeg litt problemer.. skal prøve å finne frem men hvis noen vet noen triks, eller linker til en fungerene 9C så ville det vært kjempe!!
  2. Takk for svar ! Jeg fikk se feil meldingen nå, Wigami. den sier: Jeg har DX10 så skjønner ikke helt problemet her. Og har reinstallert det noen ganger nå. Noen som har en viss anelse om hva som kan være gale nå?
  3. Hei. Jeg kjøpte BF2 Idag. Da kjøpte jeg "Battlefield complete collection". Tingen er det at en kompis med helt likt system som kjøpte akkurat det samme, gikk alt fint for. Er det noe med min PC? Hvis det er ingen som har en ide om hva som kan hjelpe så tenker jeg at siste løsning ville vært å reinstallere hele Windows. Problem: Når jeg skal starte spillet, får jeg en svart skjerm. Deretter kommer det en feil melding lyd(høres ut som ett kort "dun"). Da kommer feil-meldingen som jeg ikke kan lese på grunn av at alt er svart. System: WINDOWS XP Intel® Core Quad CPU Q6600 @ 2.4 GHz 2.40GHz 2,00 GB of RAM. Prøvd: Har prøvd å reinstallere alt. Gikk ikke så fint.
×
×
  • Create New...