Jump to content
Battlefield.no

MacGyver1958

Medlem
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MacGyver1958

 • Rank
  Menig
 1. Da legger jeg servern drømmen på hylla for nå.
 2. Hei! jeg kom over denne tråden, og ble fristet til å prøve http://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=561667 Trenger man en pc som serveren skal kjøre på hele tiden, sann som en hjemmeserver gjør?
 3. Begge Pc'ene er helt nye, så de er ikke generelt trege. Jeg kommer tilslutt inn på Steam, men det tar lang tid i forhold til hva det har gjort.
 4. Hei! Det tar veldig lang tid å logge på Steam. Dette gjelder både for pc'en min og min brors (Samme bruker). Jeg har akkurat installert spillet på nytt, men det hjalp ikke. Det tar nesten 10 min. Er det noen som har et tips?
 5. for en liten stund tilbake spilte jeg på denne serveren. Men nå finner jeg den ikke. Noen som vet hva jeg skal gjøre for å finne den tilbake?
 6. Prøvde på det i går kveld før jeg fikk hjelp her på forumet
 7. hehe, i allefall ikke CS virker det som!
 8. Ny feilmelding: http://s260.photobucket.com/albums/ii10/ma...=Utennavn-6.jpg Og jeg har verifisert installasjon i dag også.... Hva skal jeg gjøre nå? (Det funka å spelle i går) De-dust2 er den eneste serveren som funker
 9. Når jeg skulle spille i dag, kom samma feilen opp. Må jeg verifisere installasjonen hver dag eller? Det virker tungvindt ut. Også den "clientregistry.blob" sletta jeg i går, nå har også den kommet tilbake.
 10. Tusen takk for hjelpen, nå fungerer det som det skal
 11. Sånn han mente? http://s260.photobucket.com/albums/ii10/ma...=Utennavn-5.jpg
 12. Mener du den CSS folderen som ligger på skrivebordet? Det kommer ikke opp noe verifiser installasjon der.
 13. Hei! Når jeg loader en server på CS:S så kommer dette bildet opp: http://s260.photobucket.com/albums/ii10/ma...=Utennavn-4.jpg Etter det blir CS:S lukket. Jeg oppdaterte driveren til skjermkortet i går. Noen tips?
×
×
 • Create New...