Jump to content
Battlefield.no

naid

Medlem
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About naid

 • Rank
  Menig
 1. Hvet du hvor jeg kan finne en som du er sikker på funker?
 2. Har sjekka filterne og allt. Les før du poster da!
 3. Så ingen som har svar på hvorfor jeg bare finner rundt 20 servere da?
 4. Prøvd chkdsk? Isåfall, Start > Kjør > Cmd > Chkdsk /F /R > Restart PC'n. > Og nå, IKKE hopp over diskkontrollen. Prøv dette. Mer hvet ikke jeg, annet en det gutta ovenfår meg sa.
 5. Hadde dette problemet jeg også. Men jeg tror jeg hadde litt anderledes feilmelding. Isåfall det jeg gjorde var åg : Start > Kjør > skriv MSCONFIG > trykk på Tjenester. > Finn PnkBstrA eller PnkBstrB. Kryss den på. Hvis dette ikke funker så hvet ikke jeg.
 6. Hei. Jeg kjøpte Battlefield 2 Complete collection for noen dager siden. Når jeg instalerte spillet fant jeg rundt 2 servere som var samme versjon som det jeg hadde. Også nå har jeg lastet ned patch 1.4, eller 1.41 (eller noe i den duren), og nå får jeg 20 servere som har samme versjon som meg. Hvis jeg tikker bort 'Same Verison Only' i server filteret, så finner jeg rundt 2-3 tusen. Men fortsatt bare 20 jeg kan spille på. Så til spørsmålet jeg skulle fram til. Hvilken patch blir mest spillt på? Og har dere noen linker hvor jeg får lastet denne ned? -Takk på forhold.
×
×
 • Create New...