Jump to content
Battlefield.no

Kjafsolf

Supermedlem
 • Content Count

  165
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kjafsolf

 • Rank
  Njub
 • Birthday 09/19/1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo, Lambertseter
 • Interests
  <Data og akvarist.>
 1. Når flyndra er stekt på en side er den gjennomstekt! Når man først skal gi ut gamle maps til old school-spillerne.. hvorfor først på PS3? Det er da ingen hardcore BF-fans som har funnet fram likkista og lagt seg der enda? Syns de burde hevet med et stoooort map med masse hardware. El Alamein/Gazala osv. De mangler også skip, savner Midway-krigen litt og..
 2. Ser ut som de lytter på spillerene, det er et veldig godt tegn!
 3. Og i filmen så sa de at EA allerede har begynt med BF4? Nå får faen meg ledelsen i EA slutte og dra flere lisser. De gjør dette pga penger og ikke underholdningsverdi!
 4. For en time siden så klarte vi faktiskt å få overtaket på dette mappet som US! Var sykt fett, ikke fjern det!
 5. Hvis du vil leve deg inn i spennende action-spill så forsøk noen spill fra sjekkiske Take 2, har elsket disse siden 1999! Hidden & Dangerous - er faktiskt blitt gratis og kan lastes ned her. Passer godt dersom du også liker å loke rundt og utforske/exploite verdnen: http://www.gamershell.com/download_3644.shtml Hidden & Dangerous 2 er litt enklere og har mye bedre flyt og bedre grafikk. Mafia 1 og Mafia 2 (helt OK) Jeg har ikke spillt noen særlig nye spill de siste 5 åra, så har ikke så mye å bidra med av nye spill. RPG-spill som er helt eventyrlig bra: Crono Chross på PS1 (emulator funker fett) Crono Trigger på SNES (emulator funker fett)
 6. Sitter med PC rett på nett via GET, uten router. Kun software-firewall, har forsøkt å deaktivere denne uten hell.
 7. Får faen ikke til å starte BF3, har sitti spent i stolen her i par timer, får faen ikke aktivert spillet. Står ingenting om dette på BF sine offisielle sider. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
 8. Utrolig at de kan ha kontrollen på det og nå.. Hvorfor er ingen ting som før lenger? Alt skal være profittbasert og lukket.. Gah!!!
 9. Hakke helt klart å finne noe særlig informasjon om dette på BF3s ofisielle sider. Er det noen som har peiling? Vil gjerne sette opp en server med passord sånn at jeg og en gjeng kompiser kan spille i fred og ro og "grinde" oss opp i gradene på kort tid!
 10. Kjafsolf

  Endelig ny portal!

  Går det ann å endre layout her? Vil gjerne ha det like oversiktilig og enkelt som det var før!
 11. Vi klaget ikke så mye som dette i 2003. Jeg ser hvor du vil med dette, men beklager, jeg kan ikke akseptere utsagnet ditt. Du er jo en mann blant menn, så det overrasket vel egentlig ingen Det var jo aldri et problem i BF 1942. Landskapet var ikke så avansert og det var 10 ganger letter å se snipere. Dessuten kunne man snipe med stort sett alle våpen bare man skøyt et og ett skudd. //offtopic.
 12. og en hacket Kinect-sensor ser når du hopper og dukker. lett om man blir greit sliten etter noen runder som inf da! Dukke hoppe, dukke, opp igjen, dukke osv osv... Lurer på hva som skjer hvis man entrer et fly? Eller en tanks for den sags skyld Du må gjøre som . hehe! Priceless
 13. og en hacket Kinect-sensor ser når du hopper og dukker. lett om man blir greit sliten etter noen runder som inf da! Dukke hoppe, dukke, opp igjen, dukke osv osv... Lurer på hva som skjer hvis man entrer et fly? Eller en tanks for den sags skyld
 14. I dag er det kun en uke igjen til spillet slipper ut! Hvordan er stemningen hos deg? Jeg har ihvertfall funnet fram joysticken, installert skype, ventrio og IRC og er klar for å spille onlineskytespill for første gang på 5 år! Dæven jeg er så spent!
×
×
 • Create New...