Jump to content
Battlefield.no

sadolf

Supermedlem
 • Content Count

  393
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About sadolf

 • Rank
  Forumbølle!
 • Birthday 11/30/1972

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.herregud.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. .. men det er selvsagt bare barnemat i forhold til min andre brukerkonto ("sadolf" med 10.000+ poster; som av en merkelig grunn ikke virker mer annet enn til å lese forumet). Pazuzu og co har ikke klart å låse den opp ordentlig enda? --- Nixon Warned on 27 Feb 2008, 15:40 Added to warn level Ja, se til å ha deg vekk din prektige regelrytter. Slike som dere burde vært strupekuttet og puttet i en massegrav eller noe slikt. Det er den respekten dere fortjener. http://www.battlefield.no/forum/index.php?...7276&st=200 Djiz. 1 uke. --- Mulig jeg tok litt av her?
 2. Aha! Så vi snakker forum "warns" her ja... Vel, et par fine har jeg jo: [wcip]Angel Warned on 27 Aug 2009, 16:58 Added to warn level Rasisme, re: "Apeland" Min omtale av Kongo i tråden om Moland/French. Pazuzu Warned on 16 Jul 2009, 18:47 Added to warn level link til eskorteside = fyfy Postet som hjelpsomt tips i tråden der vi diskuterte det å skaffe dame til Henrix.
 3. Ingen kommentar. Ble utvist 1 dag på ungdomsskolen og 5 dager på Gymnaset...
 4. sadolf

  VoksenLAN 10

  Want some cheese with that whine? Utfordringen med konsoll kompo er at vi har 50 deltakere og vi må kunne få tatt unna flest mulig spillere på kortest mulig tid i første runde. Med andre ord har quiz egna seg godt til første runde fordi det støtter 4plyr og er over på kort tid Du skal få vazelin med den vinen din tenker jeg! Worms 4 player er raskere unnagjort enn dritt-quiz'en. Dessuten er det mer utspekulert moro, og ikke bare adhd.
 5. sadolf

  VoksenLAN 10

  Ja! Jærnbæsjen! Se å kom deg på LAN igjen. Dessverre virker ikke WWP så veldig bra på windows vista (og win 7, uten xp compability mode?). Uansett er Worms tilgjengelig for en 70-90 kr gjennom PlayStaion store og på Xbox-Live-Arcade-sug-lem-greiene. Kanskje en idé til 1. runde i konsoll compoen? Er dritt lei det elendig filmquiz-spillet og Gitar Heroes (folk tjuvtrener!). Man kan spille 4 stk samtidig.
 6. sadolf

  V - 2009

  Nei, du klarer deg lenge med å være en helt normal bygdeidiot! Liker serien sånn passe, men jeg venter på at det skal ta av snart.
 7. Går helt fint å kjøre "native" win7 også. Jeg hadde ikke noen større problemer, eneste er at man må installere det fra scratch og patche til 1.5 for at det skal virke. Husker ikke hvorvidt det er nødvendig å kjøre det som admin.
 8. sadolf

  AfterVLan09

  Dere får spille svarteper om hvem som må kjøre da Regner med resten skal drikke seg drita på karsk... B(aj)se-lan kan dra'n! Hehe. Skal ikke froskefant gifte seg med prinsessen den 22. da? Synd frosken aldri ble til en prins uansett hvor mye hun kysset på den
 9. sadolf

  VoksenLAN 10

  BC2 høres ut som en plan. Er et spill jeg helt sikkert kommer til å kjøpe. Hva med BF1943 om det slår an? Sikkert noen som vil ha inn CoD:MW2. Hva med å prøve å finne et gratis spill eller to også?
 10. Synes de er drit kjedelige. Men sånn er det med gamle filmer. Er ikke samme klipping, effekter og metode å drive handlingen fremmover på. Egentlig har jeg bare sansen for FMJ av Kubricks filmer. Liker svart humor, og en film som bør sees er De grønne slagtere med b.la. Mads Mikkelsen. Handler om et par forstyrrende personer i en liten dansk by, en som røyker for mye hasj og en som er lettere psykisk tilbakestående som åpner slakteri sammen. På en eller annen måte ender det med at de begynner selge menneskekjøtt til innbyggerne i byen. Jaja, toppen av IMDB - easy pick! Hva blir det neste, at en eller annen tulling skal anbefale Gudfaren 1 og 2 (de er nå litt i lengste laget, synes personlig at Sopraons-serien er bedre)
 11. Ja, da sitter jeg her å gnasker Tamiflu jeg og. Begynte med at jeg var lit sår i halsen i helgen, så litt uggen mandag, så jeg tok hjemmekontor den dagen. Følte meg veldig pigg dagen etter så jeg dro på jobb, men ble ganske kjapt svimmel og slapp i tillegg til litt feber og sår hals. Dro på apoteket og fikk Tamiflu som jeg begynte ta omgående. Har ikke så voldsomme symptomer, annet enn at jeg svimler innimellom, får febertokter, av og til stikker det litt i brystet og nakken er litt stiv. Men jeg må innrømme at jeg har hatt verre influensaer enn dette før, så hva er alt dette maset om? Slipper ta vaksinen nå i hvert fall
 12. Front mot front; du er dau i alle hastigheter over 40 omtrent (Med mindre det er en lastebil eller en svær SUV involvert.), og det skyldes at folk sovner, diller med ting for de kjeder seg i kø o.l. Derfor er det bedre å være på hugget i 90 i 70-sonen enn å dasse i 60 og sovne bak rattet eller bli uoppmerksom. Gammel påstand fra bladet Motor. Jeg støtter den fullt ut siden jeg kjenner meg alt for godt igjen i den.
 13. Legg merke til at i denne diskusjonen er det "småungene" og dem som ikke har lappen som argumenterer mot å bryte fartsgrensene
 14. Ønsker meg: Å få banke opp vedkommende homo som fjernet mitt fine julegaveønske fra denne tråden! (Hvem vil ikke ha Jessica Alba til jul??) Det jeg får: 24t ban? 1% warn? E46 318i (m/ styling) = epic fail. Egentlig er bensin-Bmw med 4 sylindre uansett modell epic fail.
 15. Nei. Mulig han bare mista lappen et par år. Men jeg mener en gammel moderator her og klarte det stuntet? Uansett er det andre ting man kan gjøre som kvalifiserer til å være en "sopp" (fy for et hardt skjellsord må jeg si..). Personlig vil jeg kalle en for en "sopp" som er en konform "sau" som gjør alt etter lovene, normene og reglene her i det norske samfunnet. Slike som synes det er ok at myndighetene skal legge seg oppi alt vi gjør og legge avgifter på alt som er morsomt. Huff så kjedelige dere er (og ikke minst dumme, siden dere lar myndighetene bruke hue for dere)! Og ikke minst støtte idioti som 70-grense på fine oversiktlige veier der 90 er forsvarlig. Men på grunn av en misforstått avgiftspolitikk, er det ikke alle som har råd til nye trygge biler, slik at man da kompenserer ved å sette ned hastigheten så det er trygt å kjøre rundt i gamle vrak.
×
×
 • Create New...