Jump to content
Battlefield.no

Dexc

Medlem
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dexc

 • Rank
  Menig
 1. Har prøvd dette også men jeg fant en person jeg går på samme skole som har samme data som meg.. jeg så på bf2 mappen hans å den så anderledes ut en min.. det var foreksempel : support XP ?? har du denne mappen?? Funka det da? Nei ' /> men det som fungerer er å laste ned en bedre prosessor. når du har gjort dette så skal det fungere.. Jeg fikk det ikke till etter å ha lastet ned bedre prosessor driver, men når jeg fikset oppløsningen ned til 800x600 så fungerte det.. Prøv dette.. hvis ikke så har jeg ikke peiling
 2. Noe som fungerte for meg var å koble laptoppen til en skjerm.. Det er et problem med skjermen å jørr
 3. Har prøvd dette også men jeg fant en person jeg går på samme skole som har samme data som meg.. jeg så på bf2 mappen hans å den så anderledes ut en min.. det var foreksempel : support XP ?? har du denne mappen??
 4. Nopp .. men jeg leste noe om datan min .. det sto på ein nettside at dell pcer ikke kunne bruke andre drivere en dell?? ... Det er derfor jeg ikke har kunnet laste ned driveren for BF2.... eller tar jeg helt feil? Har en Dell XPS M1530?
 5. Prøvde det du sa.. Jeg gikk til dokumenter>Battlefield 2>Profiles>Default>Video Slik var det hos meg.. VideoSettings.setTerrainQuality 2 VideoSettings.setGeometryQuality 2 VideoSettings.setLightingQuality 2 VideoSettings.setDynamicLightingQuality 2 VideoSettings.setDynamicShadowsQuality 2 VideoSettings.setEffectsQuality 2 VideoSettings.setTextureQuality 2 VideoSettings.setTextureFilteringQuality 2 VideoSettings.setResolution [email protected] (Endret til VideoSettings.setResolution [email protected]) VideoSettings.setAntialiasing Off VideoSettings.setViewDistanceScale 1 VideoSettings.setVideoOptionScheme 1 Men samme resultat !
 6. Jeg har BF2 Complete Collection i over 3 måneder nå. Fra dagen jeg kjøpte spille har jeg prøv å få det til å fyngere. Jeg har søk etter løsninger å det ser ut til at flere personer har samme problemet. Problemet: Spille starter opp skjermen blir svart ser ut som det ska starte, men så etter 2 sekunder blir den svart å jeg kommer tilbake til skrivebordet. Ting jeg har prøvd: - Starte som admenistrator - Kjør programmet i kompatibilitetsmodus for : Windows XP (Service Pack 2) + kjør dette programmet som administrator - Høyreklikk på BF2-> properties/Egenskaper -> der er det en linje med Target/Mål som ser sånn her ut "C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 1 Her bytter du "fullscreen 1" med "fullscreen 0" Du bytter altså 1 med 0 - Lastet ned "BF2_Patch_1.41" - Reinstallert BF2 - Reinstallert Windows (Jeg prøve også å instalere NVIDIA Driver som er en del av installerings menyen) da fikk jeg en error. "Installeringsprogrammet har oppdaget at oprativsystemet som brukes, ikke er Windows. Dette Instaleringsprogrammet og de tilknyttede driverne er bare beregnet for å kjøre på Windows. Installeringen vil bli avsluttet.") Detaljer Data type: Bærbar Windows Vista TM Home Premium Skjermkort: NVIDIA GeForce 8600M GT Prosessor: Inter ® Core 2 Duo CPU T5450 @ 1.66 GHz 1.67GHz Minne(RAM): 4.00 GB Systemtype: 32-byters operativsystem Driver: NVIDIA Driver Er det noen som har hatt det samme problemet? Vet hvordan vi fikser det? Ver grei å hjelpe meg å de andre som har det samme problemet!!!
×
×
 • Create New...