Jump to content
Battlefield.no

Vafflus_Slappis

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  2,866
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Vafflus_Slappis

 1. 2. Server: Allmaps 3. Tidspunkt: 21.10 4. Brett: Inferno 5. årsak: Ghost 6. Forklaring: Var innom allmaps da jeg så at det var folk der og hadde lyst å spille med det. Skulle vise seg at det var OVCK folka som spilte der og at de ville ha serveren for seg selv og ba meg dra derifra. Noe jeg svarte med at hvis de har lyst å spille alene så kan de skaffe seg egen server da denne serveren er public. Det var da de svarte med at de sitter på skype og at de ghoster, noe jeg har hatt misstanke om tidligere da de bestandig har funnet meg og andre spillere på serveren når de har vært i lag. Har tatt screen med tilståelse og steamid og håper dere får juksemakere som dette ut fra serverne deres fortest og effektivt som mulig.
 2. 2. Server: Allmaps 3. Tidspunkt: 21.10 4. Brett: Inferno 5. årsak: Ghost 6. Forklaring: Var innom allmaps da jeg så at det var folk der og hadde lyst å spille med det. Skulle vise seg at det var OVCK folka som spilte der og at de ville ha serveren for seg selv og ba meg dra derifra. Noe jeg svarte med at hvis de har lyst å spille alene så kan de skaffe seg egen server da denne serveren er public. Det var da de svarte med at de sitter på skype og at de ghoster, noe jeg har hatt misstanke om tidligere da de bestandig har funnet meg og andre spillere på serveren når de har vært i lag. Har tatt screen med tilståelse og steamid og håper dere får juksemakere som dette ut fra serverne deres fortest og effektivt som mulig.
 3. Ok, sant nok, men for what? Rippe opp i gamle sår? Sympati? For å være ærlig skjønner jeg ikke hvorfor han NÅ kommer med ett latterlig forsøk på unnskyldning (Om det er det man kan kalle det). Shitkidz will always be shitkidz
 4. Måtte du skjemmes etter 40 sekunder?!?!?!? Skjemmes etter 5
 5. Glem det, pira og sjattis er så jævli kjedelig!!!!!
 6. HERREGUUUUUUD!!!! Kæm som har satt opp allmaps tilbake til skikkelig oldschool-maps??? FOREVER IN LOVE!!!!!!!!!! :dans: :dans:
 7. Detta kom som ett sjokk gitt..... R.I.P... en utrolig artig kar.
 8. Garantert den beste reklamen du har sett på lenge :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 9. 01# Allmaps ---> 01# Deathrun Seriøst fjerne allmaps? Vet det er lite spillere på den, men er greit å ha ett alternativ om man skulle bli lei OO og heller samle en gjeng på allmaps-serveren.
 10. Endomondo er det beste på markedet pr nå ja
 11. Våkna opp i dag og følte meg som en helt annen person
 12. We love you Arsenal, We do, We love you Arsenal, We do, We love you Arsenal, We do, OH ARSENAL, WE LOVE YOU!!!!!!!!!! We love you Arsenal, We do, We love you Arsenal, We do, We love you Arsenal, We do, OH ARSENAL, WE LOVE YOU!!!!!!!!!! We love you Arsenal, We do, We love you Arsenal, We do, We love you Arsenal, We do, OH ARSENAL, WE LOVE YOU!!!!!!!!!! Faen, går ikke an å spamme???? Møkkaforum!
 13. We love you Arsenal, We do, We love you Arsenal, We do, We love you Arsenal, We do, OH ARSENAL, WE LOVE YOU!!!!!!!!!!
 14. Å du søte albaner.... fy faen så digg RO2 har blitt Hvor blir det av folket???
 15. Seff Muligheter for BF.NO å prøve å fikse en server?
 16. Måtte seff teste det igjen, og du dæven så gøy det var! Masse nye maps +++++++
 17. Uff,the reminder... Denne tråden skulle aldri vært tatt opp igjen Fikk min første og eneste bot i sommer, hadde 101 i 80 sone, og 5 høvdinger fattigere... Levde i 2 uker på knekkebrød å lunket vann, skikkelig gøy! Grei lekse å få når man kjører Tromsø til Larvik og blir tatt i Fauske, holdt fartsgrensa heeeeeeele veien ned til Larvik. På turen oppover derimot, gikk turen gjennom Sverige, 100-120 sone hele veien opp, det var smådigg
 18. Podolski er vel ute til jul? Uansett, özil blir flott å se i klubben!
 19. Det var en gang en stor meksikaner med abnorme baller som ikke likte Mariell. Han var rett og slett en slapp kar med navnet Taco Tortilla Jalapeño. Mariell derimot likte Boller_brus og Vafflus sine enormt saftige glasurtoppede penismarshmallows bedre. Men da meksikaneren skulle til å vise sin lille, hjemmelagde eplekake til sin spillavhengige støttekontakt, ble det rabalder. Eplekaken var nemlig ekstremt tørr og smakte litt fotsopp. Hvor er tortillasen? Den var dypt begravet i qeds store, maskuline armer. Han ville ha tortilla med syltetøy og brunost, men ost dør fort. Da meksikaneren møtte nightzirch på yogakurs iført trange rosa ørevarmere, måtte meksikaneren gråte i fosterstilling. Det minnet han om en frustrert og gammel frue ved navnet Line.En gang måtte Line redde livet til meksikaneren, da det ut fra intet, datt ned en kjempe diger pakke med isbergsalat fra en UFO. Salaten begynte å råtne med engang fordi at Kåre Conradi hadde brukt sin råtne tampong til og gjøre rent der sola aldri skinner. Kåre Krigsforbryter kom med en veldig stor bil som han hadde pimpa noe, men siden Kåre var en shemale skremte han vekk mummitrollet som akkurat hadde flørtet med nightzirch på yogakurs. Mintgrønn ponni med fartstriper raste avgårde. Men da den så i bakspeilet så den Spartan som kom på en rosa trehjulssykkel.Deretter døde den. Ponnien ble begravet i all stillhet, utenom en fjert som luktet kaniner. Dette ble nedskrevet i den store NAF boka.Nepal var et ensomt land, før humaN gikk på do å slapp en skikkelig nepalsk suser. Tre, svarte små klumper plasket ned i nonstop posen som andre jenter hadde brukt som tampongbevarer. Etterpå gikk VenoM jævlig langt inni eplepaien til postmann pat, men han hadde en eplepai til som var full av mugne eplebiter. Han nølte ikke ett sekund, med å kaste den i sin gedigne kjeft. Men etterpå så spiste de is. En usedvanlig diger skjeløyd gammel dame, dro avsted i den rosa isbilen og ville tilby sine skitne truser. Men etter mange rusbrus-shots var VenoM Og Vafflus Slappis blitt rompiser. De dro med lakrisalen og Vafflus_Slappis gikk "all the way!"Bromance er herlig, tenkte Zenox og VenoM mens de ømt befølte hverandre, i kjærlig rus. Imens hadde Lakrisalen funnet en tomflaske og litt vaselin. Lakrisalen smilte fornøyd og vred opp forhuden mens han helte majones over baguetten til VenoM. Lakrisalen ville smake på baguetten til Vafflus_Slappis, men muggen hadde utviklet seg noe så vanvittig i kjelleren, så
×
×
 • Create New...