Jump to content
Battlefield.no

Vafflus_Slappis

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  2,866
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Vafflus_Slappis last won the day on August 11 2014

Vafflus_Slappis had the most liked content!

Community Reputation

41 Excellent

About Vafflus_Slappis

 • Rank
  Kongen!!!
 • Birthday 01/23/1983

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tromsø

Recent Profile Visitors

2,719 profile views
 1. 2. Server: Allmaps 3. Tidspunkt: 21.10 4. Brett: Inferno 5. årsak: Ghost 6. Forklaring: Var innom allmaps da jeg så at det var folk der og hadde lyst å spille med det. Skulle vise seg at det var OVCK folka som spilte der og at de ville ha serveren for seg selv og ba meg dra derifra. Noe jeg svarte med at hvis de har lyst å spille alene så kan de skaffe seg egen server da denne serveren er public. Det var da de svarte med at de sitter på skype og at de ghoster, noe jeg har hatt misstanke om tidligere da de bestandig har funnet meg og andre spillere på serveren når de har vært i lag. Har tatt screen med tilståelse og steamid og håper dere får juksemakere som dette ut fra serverne deres fortest og effektivt som mulig.
 2. 2. Server: Allmaps 3. Tidspunkt: 21.10 4. Brett: Inferno 5. årsak: Ghost 6. Forklaring: Var innom allmaps da jeg så at det var folk der og hadde lyst å spille med det. Skulle vise seg at det var OVCK folka som spilte der og at de ville ha serveren for seg selv og ba meg dra derifra. Noe jeg svarte med at hvis de har lyst å spille alene så kan de skaffe seg egen server da denne serveren er public. Det var da de svarte med at de sitter på skype og at de ghoster, noe jeg har hatt misstanke om tidligere da de bestandig har funnet meg og andre spillere på serveren når de har vært i lag. Har tatt screen med tilståelse og steamid og håper dere får juksemakere som dette ut fra serverne deres fortest og effektivt som mulig.
 3. Ok, sant nok, men for what? Rippe opp i gamle sår? Sympati? For å være ærlig skjønner jeg ikke hvorfor han NÅ kommer med ett latterlig forsøk på unnskyldning (Om det er det man kan kalle det). Shitkidz will always be shitkidz
 4. Måtte du skjemmes etter 40 sekunder?!?!?!? Skjemmes etter 5
 5. Glem det, pira og sjattis er så jævli kjedelig!!!!!
 6. HERREGUUUUUUD!!!! Kæm som har satt opp allmaps tilbake til skikkelig oldschool-maps??? FOREVER IN LOVE!!!!!!!!!! :dans: :dans:
 7. Detta kom som ett sjokk gitt..... R.I.P... en utrolig artig kar.
 8. Garantert den beste reklamen du har sett på lenge :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 9. 01# Allmaps ---> 01# Deathrun Seriøst fjerne allmaps? Vet det er lite spillere på den, men er greit å ha ett alternativ om man skulle bli lei OO og heller samle en gjeng på allmaps-serveren.
 10. Endomondo er det beste på markedet pr nå ja
 11. Våkna opp i dag og følte meg som en helt annen person
 12. We love you Arsenal, We do, We love you Arsenal, We do, We love you Arsenal, We do, OH ARSENAL, WE LOVE YOU!!!!!!!!!! We love you Arsenal, We do, We love you Arsenal, We do, We love you Arsenal, We do, OH ARSENAL, WE LOVE YOU!!!!!!!!!! We love you Arsenal, We do, We love you Arsenal, We do, We love you Arsenal, We do, OH ARSENAL, WE LOVE YOU!!!!!!!!!! Faen, går ikke an å spamme???? Møkkaforum!
 13. We love you Arsenal, We do, We love you Arsenal, We do, We love you Arsenal, We do, OH ARSENAL, WE LOVE YOU!!!!!!!!!!
×
×
 • Create New...