Jump to content
Battlefield.no

Decco

Klanmedlem
 • Content Count

  237
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Decco

 • Rank
  Korporal
 • Birthday 03/27/1976

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Halden
 1. Kommer ikke inn Decco GUID: 997f77b7dd1aad52e5012cce64c1ba48
 2. Veit ikke hell retningslinjer for denne posten, men here it goes.. Jeg har en 80 mage jeg overhodet ikke trenger lenger, da jeg gikk over til eve for lenge siden. Er da intr å få bytta den mot evestuff (isk eller pilot) kort info.. epic mount, full epic gear pve og pvp, dual specc (for mer info armory link/inspect etc send melding) keen? send melding.. ulovlig post? slett den..
 3. vietnam og bf2 kvalitetsspill neppe, bf1942 ja.. og vi snakker ikke om en arvtaker til bf2.. dette er artager til bf'42.. som forhåpentligvis blir bra..
 4. Hva med .. no baserape/pixel.. siden dette skal være morro. ?
 5. Decco

  core

  Der ja..info på plass
 6. Decco

  CoIS

  ja, med en stor flaske Fint å se dere igjen. Selv finner jeg ikke 42 platene mine ..men må vel lete litt til Den er grei. Alle som har spilt i CoIS i en eller annen form er velkommen til å bli med. Jeg må inrømme at jeg tok en titt innom core forumet men det så ikke ut som den gamle klanlederen ville finne frem bf42. Men core var jo en stor gjeng så det hadde vært morro om dere også fikk stabla på beina ett lag. Hvis ikke ,er døren åpen her i CoIS ' /> Da håper jeg ikke du har lest på www.coregamers.net ? For det er vel omtrent INGEN av oss gamle fps folka som henger der, vi har et anna forum vi. Det er nesten bare wowfolk på coregamers.net og noen fanboys.. Vi gamle er bare innom en gang i blandt Men vi skal stille lag, Minimal holder på å lage et lite overblikk i disse dager.
 7. Decco

  CoIS

  Jeg kommer til å spille med CORE som jeg hører til. Hvis vi ikke stiller, så kan jeg sikkert være leiesoldat for gamle clanem
 8. Tja er mange spekulasjoner men mye ligger i korta hvis man ser episodene et par ganger. I tidligere episoder så blir det sagt noe som "the dieing leader will take us to the promised land" og da snakker vi ikke om jorda. konklusjon/spekualasjon= Roslyn opplever jorda, men kommer ikke til å opplever "the promised land" for hun "dør" før det. Som bamsefar sier. Helt enig, bortsett fra at de ikke prøver å finne Kobol som de allerede har vært på, men "jorda" de er på nå er nok en signpost for å finne "the promised land" (tror jeg) På en annen side så er RDM (Ronald D. Moore) en slu jævel for å si det rett ut, så mye kan skje og spennende blir det helt sikkert mot de siste 10 episodene som er igjen. Som andre har sagt, digga trynet på Roslyn når D'anna nevnte at hun var den siste cyclon.. wtfpwn Episode 11 er ferdig filmet og klippet, det er ihvertfall bekreftet, status på de 9 siste er ennå uvisst da de ble veldig utsatt pga streiken i USA noe som suger BALLER. Kjipt å vente et nytt år på å endelig få greie på hva som skjer. Legg også merke til: "Remember the First Hybrid said "Kara Thrace will lead the human race to its end." It seems this hasn't happened yet, or that the "end" is the dead Earth. Contradictory, the hybrid says "they will join the promised land, gathered on the wings of an angel". I wonder if the "angel" is actually Kara, or something to do with the Goddess Aurora" De har også annonsert at Caprica skal bli filmet, det er altså en prequel. Hendelsen foregår ca. 50 år den første cylon krigen. Om den blir som miniserie (2x1.5 episoder) eller en full sesong er ennå uvisst. Den kommer primært til å hande om 2 familier, Adama og XXX (husker ikke hva den andre heter i farta) men den andre familien var visst de som fant opp cylons etc..
 9. Decco

  Juni 2008

  Fett nok photon, men åssen i all verden orker du å jobbe med en "helt hvitt" skjermbilde ? (jada, er klar over at desktop kanskje ikke er synlig hele tiden)
 10. ubuntu 8.04 med compiz
 11. Hadde samma problemet her om dagen, bare fant en annen server å spille på (en random svensk sak.. SWEP tror jeg) så fixe det seg selv.. Er enkelte servere som man ikke kommer i kontakt med når det kommer til PB updates.. go figure
×
×
 • Create New...