Jump to content
Battlefield.no

kristianfredrik

Supermedlem
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by kristianfredrik

 1. skal jeg oppdatere med 1.2 først, så 1,25, 1,4 og 1.5 til slutt eller bare hoppe rett til 1.5?
 2. hva skal jeg gjøre steg-for-steg med patcher og alt for å unngå å bli kicka av punkbuster hele tiden?
 3. som trådemnet sider. jeg fikk 1. par bula bullet slalombriller til jul(fra g-sport) er de ok, eller gjør jeg lurt i å bytte dem til noe alla scott?. De kosta 699,-
 4. Har samme problemet. "could not connect to ea-online. click ok to connect in offline mode". Får en sånn melding når jeg prøver å logge inn. Før det står den dritlenge i " contacting ea master server" Steam kan heller ikke logge inn. den sier at internett-tilkoblingen ikke er konfigurert for steam. Det rare er at begge spillene kunne koble seg til internett for noen dager siden
 5. Problemet er løst. sendte en mail med cd-key. fikk pw, brukernavn og e-post tilbake. Feilen var at den var registrert på ******@hotmeil.com
 6. Er bare 4 mulige, 2 er mine. Har prøvd alle en etter en, og absolut ingen funker..HVA FAEN?? jeg kan jo logge inn offline på kontoen med alle soliderene men kan ikke pw...
 7. Har glemt pw til BF2142 ettersom jeg ikke har spilt det på en stund. Når jeg fikk lyst til å spille det igjen har jeg totalt glemt passordet, siden lillebroren min lagde accounten og han husker det heller ikke (d var ikke et av mine vanlige passord). Jeg har heller ingen anelse om hvilken e-post som er registrert på kontoen. Jeg kan jo ikke lage ny account siden cd-key'en allerede er registrert på en account
 8. Er det meninga at bakbindinga blir dytta litt bakover når man setter ned foten? hælen på søvelen treffer ca 1mm få den øverste delen av bakbindinga, den delen som presser hælen ned. Lurer på om bindinga er 1 hakk for trang.
 9. jepp, da bestiller jeg dynastar troublemaker med look px 12 til kr 3250 på mandag får k2 silencer til 2250 men de er med head mojo 11 bindingene og har bare lest dritt om de + at jeg har hørt at troublemaker er den beste av de to skia!
 10. Siden den gamle tråden blei rotete starter jeg en ny Jeg er 1.92m og veier ca 70-75kg. Vurderer: K2 silencer med look px 12 jib: 3999,- Dynastar troublemaker med px 12 jib: 3999,- K2 silencer med mojo 11: 2800,- Dynastar nothing but trouble med px 12 jib: 3650,- Fischer addict med marker bindinger: 3000,- vurderer hovedsakelig silencer og troublemaker. hvilken ski vil være best for en nybegynner? regner ikke med at addict og nothing but trouble er verdt det, med mindre noen sier de er veldig bedre enn de andre da si hva dere vil om skia eller hva som helst
 11. k2 silencer i riktig lengde er nå kommet på tilbud i groseth sport til 2800. Men bindingene er head mojo 11 og jeg har lest at de ikke passer til andre støvler enn head HF støvlene og at de er no dritt. har god tid til å bestemme meg siden det ikke er no snø her. så jeg finner ut hvilke ski som er helt riktig for meg. -troublemaker 181 cm med look px 12. 4000kr. -fischer addict med marker bindinger. 3000kr -silencer 179cm med mojo 11 bindinger 2800kr -skaffe silencer i 179cm med look px 12 4000kr?? er 192 cm og 70kg. noen som kan si noe om hvilket tilbud de anbefaler?? venter kanskje til høsten, men men. får se:) og der leste jeg uheldigvis om nothing but trouble og leste at den er samme som fjorårets troublemaker og at den var veldig bra. så, hva sier dere?? annyone si hva som helst.
 12. ja, da var jeg innom intersport for å spørre om hvor mye troublemaker kosta, siden jeg hadde bedt de om å finne ut dette. Silencer har jeg gitt opp å finne i 179cm. Men så anbefaler mannen fischer addict skiene og sier de er kjempe bra, blablabla noen hvite og grønne og noen brune og grønne, men jeg tviler. mener jeg har hørt mye dumt om de. stemmer det? troublemaker helle å anbefale? kjører mer alround enn rent park. Får de for 3000 med noen marker bindinger.
 13. hehe. gjort det, groseth-sport anbefalte troublemaker, men han fikk ikke inn silencer. Har litt problemer med å stole helt på folk i butikk. Når jeg kjøpte radiostyrt bensinbil anbefalte mannen i kyosho-butikken en bil som var komplett ubrukelig, men det viste jeg heldigvis fra før. stoler vel bare på folk som har brukt skiene selv:D eller veit noe om dem.
 14. fant ut at de ikke tar inn silencer i 179 cm på groseth sport. Veit dere om andre butikker de får de inn, og hva de vil koste generelt i en vanlig sportsbutikk. `?? 192 cm høy og 70 kg. silencer og troublemaker under vurdering. jeg har good tid. ikke no snø her.
 15. hehe, kjørte vel sånn i 1 dag etter at jeg fikk carving-ski for 4 år siden, etter det gikk vi lei og begynnte å hoppe og kjøre swich og rail og slikt.
 16. å ja vekt og sånn a??første twintipsa så vil ha noen som er lette å ta triksa med.180 og 360. stor eler liten vektforskjell?? Hvem "er den beste skien" for å spørre på den måten.
 17. ok sitter vel igjen og lurer på enten troublemaker eller silencer. koster samme med px 12 (3999,-) kjører vel bittelitt pudder og gjennom skauen, park, alpint og forskjellige ting, ski har jo omtrent de samme måla så jeg lurer vel på hvilken ski som anbefales sterkest. Siden jeg har oppfatta at fujative er kunn rene park ski er de ute av bildet.(tror jeg)
 18. Hadde vel egentlig bestemt meg for silencer men så kom tvilen og så kom jeg utfor disse 2 tilbuda: (http) groseth-sport.no/index.php?main_page=product_info&cPath=2_25&products_id=24 noen forskjell fra 07 og 08 modellen, bortsett fra grafikken? Noe annet å si om dem? Er de å anbefale? (http) groseth-sport.no/index.php?main_page=product_info&cPath=2_25&products_id=14 Forskjell på 07 og 08 modellen av fujative? Look px 12 jib koster 1250 kr sammen med skia. Blir 3250 for ski og bindinger. Er jo et bra tilbud hvis det ikke er forskjell på de og årets modeller. Årets modeller koster 4000 med look px 12 jib. Er det veldig stor forskjell på kjøreegenskaper på disse skia og silencer? Vekt? Har alle sammen "nok twintip"? Hørte at baktuppen på troublemaker var litt liten.
×
×
 • Create New...