Jump to content
Battlefield.no

Akasha

Medlem
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Akasha

 • Rank
  Menig
 • Birthday 01/04/1988

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  In your nightmares.
 • Interests
  Musikk, litt spill, FILM... You know. Alt det derre der.
 1. Enig med dere om at å klage på synging i en musikal blir som å klage på at det er for mye snus i en snusboks! Musikal = 70% synging. Liker du det ikke, så liker du det ikke. Trenger ikke si at filmen er dårlig på grunn av det. Jeg har enda ikke sett den, men gleder meg enormt! Tim Burton er fantastisk! Han har aldri laget en dårlig film i hele sin karriere. OOOG: Han KAN absolutt denne sjangeren. Se "A Nightmare Before Christmas" og "Corpse Bride". Han er genial. Ikke kom her og si annet. Og mannen bak musikalen "Sweeney Todd" er Stephen Sondheim. Legende innenfor musikalverden! Takk.
 2. haha.... Og igjen.. haHA! HAHAHA! latterlig. De mener vel at HArry Potter er roten til alt ondt og at J.K. Rowling is the DEVIL herself og da.
 3. Jeg vil si det var mer et mildt sjokk, forventa han skulle spille i mange mange fler filmer seinere og at vi skulle få se hvordan han utviklet seg videre. Men det får vi jo ikke nå. Noen filmer jeg kommer til å huske han for, er: - 10 Things I Hate About You - A Knights Tale - The Brothers Grimm - Brokeback Mountain Gleder meg og evig mye til å se I'm Not There, som han er norgesaktuell i nå. Den har vunnet 9 priser eller noe! Og så gleder jeg meg seff til å se han som the joker! Håper de ikke får nekt fra familien eller noe sånt. Krysse fingra!
 4. Eg spelar. Innimellom da. Kvelder, gjerne rundt 20.00 og utover. Er helt grei aktivitet fortsatt. And it's fun, fun, fun!!
 5. Nei, nei. Scrubs varer lenger.
 6. Jeg er ganske sikker på at jeg MÅ få med meg In Flames. Babyshambles og. BFMV fordi dem var bra før, men enig i at siste plata dems fortjener å bli revet og slitt fra hverandre, trampa på og kasta i søla. Hva skjer med verden a!? Men Killswitch blir fantastisk. Håper jeg. *Gledesegblå*
 7. Jeg likte filmen ganske godt. Meeeen. Det var litt for mye klisjé egentlig. Creds til Willie som spilte overraskende bra. Digga at han sjekka opp dokkene i filmutleie/butikk-saken! haha. Slutten var litt for obvious. Litt for brå. De kunne godt adda litt mer action uten å ødelegge filmen, og den kunne gjerne vart 30-40 min lenger for å gi mer innblikk i bakgrunnshistorien etc... Alt i alt var den jo brukandes bra!
 8. Jeg var litt trøtt da jeg så den, så fikk ikke med meg en liten del i midten av filmen. However: det jeg så virka helt greit. Noe dritbra, annet var kjedelig. Enig at den ikke fortjener karakteren på imdb. Men god underholdning. Lønner seg å være uthvilt når du ser den.
 9. uff... jeg har altfor altfor mange nyttårsforsetter. - Ta lappen - Komme inn på den høgskolen jeg vil - Spise mindre usunn mat - Slutte å være så sjenert - Vaske klær litt oftere (utsetter det til jeg ikke har noe mer å ha på meg) - Spise mindre godteri - Spare penger - Ikke begynne å snuse igjen - Bli mindre paranoid - Få et liv Thats it. Hvertfall det jeg husker.
 10. Jeg har som sagt laget de fleste julegavene i år. Spilt inn CD med noen julesanger på til nærmeste familie, laget smykker, heklet votter etc... mye man kan lage!!
 11. Det var i samfunnsfagtimen. Vi satt og diskuterte atomvåpen, bomber og andre våpen blant annet Irak har blitt beskyldt for å ha og om de kan komme til å bruke de mot f. eks. USA. Så kom jeg med en veldig åndssvak replikk. "Hva om de feilbomber da! Tenk om de treffer Norge i stedet for eksempel." Jeg følte meg litt blond. Siden den dagen har jeg knekt sammen i latterkramper hver gang noen har sagt ordet "feilbombing". Meen. Så er jeg vel en av de største klønene i universet.
 12. Trøndere beriker hverdagen. De er resten av Norges underholdning. Uten trøndere hadde vi ikke kunnet fnist ukontrollert mens vi leser en sak om en ny trønder som har driti seg ut. Ta en karsk sier nå jeg. Go trøndera!
 13. Jeg har litt problemer med internettilkoblingen her. Derfor kom samme post 3 ganger.
 14. Alle liker å få gaver, så hvis alle driter i jula blir det litt stusselig... =P Men jula handler jo ikke om gavene heller. Det handler jo om å ville gi noe til andre, og det trenger ikke koste noe. Går an å lage noe selv, gavekort på oljemassasje (olje koster ikke mer enn 30-40 kr), eller middag, eller til foreldre kan man gi gavekort på husarbeid så foreldrene får slappe av en gang de trenger det. Og det blir de minst like glad for. Tanken som teller, folks. Be creative Be, be creative!
×
×
 • Create New...