Jump to content
Battlefield.no

Lyse

Klanmedlem
 • Content Count

  97
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Lyse

 • Rank
  Check.it
 • Birthday 10/30/1989

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Korset
 1. Du dreper rundt 50 000 folk og et par tusen tankser på Single Player... Men du kan jo dø vis du har lyst Syns de kunne ha gåt tilbake til sån som det var i CoD2, sån at Tyskern ikke kan løpe runt med Thomsen fra starten av men må ploke den opp vis han skal osv
 2. CoD4 var helt nytt når det kom en helt ny ide, mens CoD5 har bare kopiert CoD4 1.0 versionen og fiksa snipern bytta litt skins og vola CoD5. De hadde det så travelt at de glemte og se hva annet som hade blitt fikset i CoD4 som lean bug for eksemple som igjenn er i CoD5. Sier litt hvor dårlig gjennomført det er, som gjøre at det blir samme spille følelse som i CoD4 = dårlig. Mapsa i Multiplayer er forsat ikke noe og skryte av forsate så store men forsat små, for det meste så kan det låne seg og bli i spawn siden du kan nesten alti se alt annet derfra på mange av mapsa. Jeg var vant til og se alle løpe forover og mot bomb steda når runden starta men i CoD5 så ser man folk som løper langt tilbake og inn i busker så det blir nesten umulig og se dem. Spillet har blitt enda mer campy en hva CoD4 var og halvparten av folka som liker CoD5 ser ut som de alldri har spillt FPS får med måten de spiller på. Et FPS spill skal være action og litt dramatik MEN CoD5 mangler alt av det. Og Singleplayer var ikke noe morsomt vennlige botsa driver bare og dytter deg ut av cover hele tiden så du blir drept så og si vis du spiller på Hardened eller høyere. Spiller du på Easy så kan du løpe gjennom vert mission bare med kniven. Det er jo litt morsomt vis du letter etter cheatsa for co-op.
 3. Kommer det noen gode nyheter med den dårlige nyheten eller? Promode er positivt det er snakk om at de fleste ladders vil ta i bruk det når det er ferdig lagd.
 4. Vet er en dårlig uvane det og ikke reboote PC uansett hva lol
 5. PnkBstrB.exe må avsluttes eneste måten er og restarte på så: 4. Restart PCen
 6. Men så spiller du public så blir ikke noe problemer for deg? Problem fixed.
 7. Feil oppløsning? Det har jeg opplevd spillte på helt loka oppløsning så det klika.
 8. Lol lol beholde Overgowen PLZ a de 1337 folka har egen server med det spar oss for Overgrown
 9. Når kommer playoff? = /
 10. Er ikke noe med at jeg skal tilpase meg eller noe, så klart dreper jeg de med reddot lett siden for meste så er det bare noobS. Men folk driver tydlig å klager på at eSporten i Norge er for dårlig, og akkurat dette er en av grunnene! Ingen i Norge bryr seg om hva som blir brukt av det meste av communityet eller hva som er standarn. Ja, vi gamere har en jævla dårlig måte med å få fram poenge vårt på, for det meste så går det ret over på "OMG noob du bruker reddot!" Men sån det er jo flere som bruker reddot i det Norske eSport samfunnet jo mer blir vi led av og jo dårligere blir det Norske eSport samfunnet. Per dags dato så er reddot noe som er set på som tabo av vær eneste spiller med et håp om å bli bedre i COD4. Reddot brukes bare av folk som ikke har noe håp om å bli bedre. For at det Norske eSport samfunnet skal bli bedre er samtlige nåt til å drope sin reddot.
 11. Hehe, men du må være enig i at red dot er failur i en aim konkuranse, etter at red dot er et hjelpe middel for å få bedre aim.
 12. Blir sikker epic failur med red dot i en aim konkuranse uansett.
 13. Yeah, første plass i grupa vår!!!
×
×
 • Create New...