Jump to content
Battlefield.no

Ketle

Supermedlem
 • Content Count

  4,245
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Ketle

 • Rank
  Superdupermedlem
 • Birthday 02/04/1974

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bergen
 • Interests
  Sykling
 1. Ketle

  Ny patch!

  Å fly er blitt helt meningsløst. Synd at de hører pÅ hylekoret fra ungene som ikke skjønner at Battlefield ikke er CoD og fungerer etter stein saks papir prinsippet. Dersom jeg spiller som Assault og møter en tanks sÅ stikker jeg av. Det er en kamp jeg ikke kan vinne. Evt sÅ flanker jeg tanksen for Å se om det er en Engie som stÅr bak og repper og tar han istedet, evt venter til føreren prøver Å baile nÅr han fÅr disable pÅ tanken for Å ta han ut da.
 2. Xbox gamer tag: Domitian (med null og ikke o)
 3. I dag kom det en stor patch til Xbox (og trolig PS3 også) på ca 170 mb. Har ikke funnet noe info om hva denne patchen innebærer. Det er gitt ut info om PC patchen den kan dere lese om her http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654775415378344/
 4. Til dem som mener at BF3 mapsa er konsolifisert: På de store mapsa er det for lite folk på konsoll. Virker som om det ble litt midt i mellom...
 5. Burde vært noen ulemper med IRNV også. Nå er det bare store fordeler ved å bruke det. Burde vært fjerna, da det gir en kjempefordel på alle maps, både lyse og mørke.
 6. Nå skulle vi ikke lage noen konsol vs PC tråd, men det er sant som redux sier. Gidd fyre opp og gjøre dette til en "vi som spiller på console er så mye mer irl winners enn dere pc nerder". Jeg testet BF3 på PS3 under betaen. Grafikken var ikke ille, men sammenlignet med PC så er det direkte stygg. Ut over det har jeg ikke noje videre inntrykk. Jeg ble eid av de fleste, siden jeg er relativt dårlig til å sikte med stick. Det viktigste er at vi spiller BF3, det eneste som er synd, er at det allerede nå går mot å bli et inf spill. Hardware er rett og slett for dårlig. Så ikke gjør det du heller da. BF3 fungerer helt fint på konsol, det eneste jeg misunner PC folket er mulighet for 32 player og bedre grafikk.
 7. BF3 fungerer fint på konsoll. Har spilt hele Battlefieldserien på PC, men nå spiller jeg bare på Xbox. Det mest negative er at 24 player er litt lite på en del store maps. Det føles litt tomt, men selv om BF3 ikke er perfekt er det den beste FPSen på konsoll nå. Og ikke bry deg om konsollhaters. Det er bare idioter som ikke skjønner at andre har andre prioriteringer og spiller på konsol i stedet for på PC.
 8. Fly og heli er for svakt. De siste dagene har jeg spilt en del med fly og heli fordi det er jo det som er Battlefield; tanks, fly og heli. Tviler på om jeg kommer til å gjøre mye av det framover. For det første er det veldig kjedelig når du ikke kan skyte på nesten noenting som helst. For det andre så får du elendig med poeng (og elendig k/d) som gjør det vanskelig å levle. Levling er foresten noe drit egentlig. Var mer moro med BF1942 når alle hadde alt fra starten av.
 9. Krasjet et kampheli rett på en fiendtlig soldat (ikke med vilje). På killcam så jeg at han stod rett på det svarte punktet der jeg krasjet. Døde han? Neida! Sprang videre han! Ellers er jeg enig i at fly og helis er underpowered. Feks så skal det mye til for å ta ut inf med raketter på helien. å ta ut noe annet en andre fly og helis med fly er totalt sjanseløst.
 10. Jeg har en tredje. Man slutter å mate stereotypen konsoll-gamer. Fint at du understreker poenget mitt. Går jeg inn på tråder som handler om PC-kjøp eller problemer med drivere og skriver at PC er dyrt og full av problemer og folk som hacker? Nei, det holder jeg faktisk meg for god for. Hvordan skal det hjelpe folk? Hvordan bidrar det i det hele tatt? Det er billig uproduktivt oppgulp som bare skaper dårlig stemning. Slik gidder jeg ikke å holde på, men det gjør tydeligvis en haug med andre. Jeg har spilt Battlefield på PC siden 1942 og vært her på forumet nesten siden starten. Hva har skjedd? Battlefield.no aktiviteten har blitt mindre og mindre. Nå er det vel like mange som spiller på konsoll som på PC. Gidder de å henge her? Tror ikke det. En hver hentydning til konsollspill svares med "PC er best" og en masse surt oppgulp.
 11. Det er ikke rart at aktiviteten på forumet er blitt vesentlig lavere på battlefield.no når hver gang noen nevner konsoll så kommer det 5-6 poster med negative kommentarer og dissing. Dette er ikke spesielt rettet mot deg personlig Scav, det er nok av andre folk også. Tilfeldig at det er deg denne gangen. Dette er et problem for communityet battlefield.no fordi det er svært mange som spiller BF-spillene på konsoll, men kommer de hit og poster et feks et enkelt spørsmål som "kommer det beta tll PS3 også" så er svaret en haug med poster som "OMG PC rulez, consol suxxor. PC er best alt annet er for tapere som ikke har råd til en PC.". Da føler de seg ikke akkurat veldig velkommen og lysten til å komme tilbake er nok ikke veldig stor. Synes faktisk at moderatorene bør begynne å slå ned på dette da det har blitt veldig mye av dette. Selvsagt skal man tillate tråder som "PC ruler, nei PS3 er kongen..." osv der systemene mot hverandre er temaet. PS: regner med at det kommer masse "PC er best" svar nå. Alle vet at PC har best grafikk, 64-player maps osv, det er ikke poenget. ....Utover det syntes jeg du har et godt poeng, å diskutere spillet burde ikke føre fram platform diskusjoner med mindre det er akkuratt det som skal diskuteres, problemet er vel at det blir mye forskjellige diskusjoner fra hver platform som ikke kan blandes. Enkleste løsning blir vel å opprette et konsoll forum der rettningslinjene lett kan opprettholdes av de øvre makter. ps. PC er best Det er to muligheter her. Enten så er BF.no et sted kun for dem som spiller Battlefield på PC eller så oppretter man et konsollforum.
 12. Det er ikke rart at aktiviteten på forumet er blitt vesentlig lavere på battlefield.no når hver gang noen nevner konsoll så kommer det 5-6 poster med negative kommentarer og dissing. Dette er ikke spesielt rettet mot deg personlig Scav, det er nok av andre folk også. Tilfeldig at det er deg denne gangen. Dette er et problem for communityet battlefield.no fordi det er svært mange som spiller BF-spillene på konsoll, men kommer de hit og poster et feks et enkelt spørsmål som "kommer det beta tll PS3 også" så er svaret en haug med poster som "OMG PC rulez, consol suxxor. PC er best alt annet er for tapere som ikke har råd til en PC.". Da føler de seg ikke akkurat veldig velkommen og lysten til å komme tilbake er nok ikke veldig stor. Synes faktisk at moderatorene bør begynne å slå ned på dette da det har blitt veldig mye av dette. Selvsagt skal man tillate tråder som "PC ruler, nei PS3 er kongen..." osv der systemene mot hverandre er temaet. PS: regner med at det kommer masse "PC er best" svar nå. Alle vet at PC har best grafikk, 64-player maps osv, det er ikke poenget.
 13. Ketle

  Apple....

  Det som er svært fasinerende fra et faglig synspunkt (markedsføringsfaglig) er at Apple er den telefonprodusenten som bruker minst penger på tradisjonell reklame. Dette er fakta, jeg kjenner personlig en som jobber fornet sv Norges største nettsteder med Apple i sin kundeportefølje og han klager over at det er nesten umulig å få penger ut av Apple.
 14. Ketle

  Hva syns folket?

  Fordi det er et lite map og de ville sikkert gjøre nedlastingsfila til Betaen så liten som mulig ettersom det er ganske mange tusen som laster det ned. Får bare håpe at Metro er dritmappet og at de andre er bedre. Metro funker sikkert bedre på konsoll med 24 players enn på PC med 32 players.
 15. Nytt skjermkort eller helt ny rigg? Skjermkort, 800w psu og vannkjøling til min gamle gode Q9550 for å skvise ut litt mer juice av den før den skiftes ut. Har den stabilt på 3.4ghz nå, uten å ha gjort noe videre tweaking, og BF3 kjører smooth også når det skjer mye. Nice
×
×
 • Create New...