Jump to content
Battlefield.no

mst017

Medlem
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mst017

 • Rank
  Menig
 1. Hadde samme problem som deg. Sjekket brannmuren på pc'en da jeg først trodde det var denne som sperret. Etter en stund fant jeg ut at jeg i tillegg hadde en brannmur på den trådløse routeren som jeg nettopp hadde kjøpt. Denne sperret for servere. Skrudde av hele brannmuren på routeren, og vips så fikk jeg kontakt med 3500 servere. mst017
 2. Takk skal du ha. Funker som bare det. mst017
 3. Noen som kan hjelpe? Har en pc med Windows Vista. Blir kastet ut med en gang kartet er lastet opp med følgende melding: Inadequate O/S Privileges mst017
 4. Sliter med multiplayer-funksjonen i Call of Duty 4 på Playstation 3. Får ikke kontakt med en eneste server. Den står bare å søker etter servere, men finner aldri noe som helst. Internettforbindelsen fungerer ellers helt perfekt så problemet ser ikke ut til å ligge der. mst017
 5. Sliter med Multiplayer i BF2. Får kontakt med få servere, og av de 20-30 jeg får kontakt med, blir jeg kjapt kastet ut. Før hadde jeg ca 3500 servere på Multiplayer. Internett filters er krysset av for : Same mod, same ver og punkbuster. Har avinnstallert, og installert både spill og patch 1.41. uten at det ser ut til å hjelpe. Har to pc'er i huset, og har samme problemet på begge pc'er. Her er meldingen jeg får når jeg blir kastet ut? "Punkbuster kicked player mst017 This PB server requires (A1392 C2.008) - Error loading pbag" Noen forslag til løsning?
 6. Ok. Har slettet alt. Reinnstallert BF2, lastet ned patchen på nytt, uten hell. Får bare kontakt med 10 til 20 servere. "Connecting to account server tar ca. 3 til 4 minutter. Sånn var det ikke før. Har du ip adressen til noen serverer, battlefield.no, f.eks. Så kan jeg prøve å koble meg direkte opp der. Har gjennomført prossessen et par ganger. "Connecting to account server" går nå kjapt, men antall servere er fortsatt veldig få (ca 20 stk.). Har også forsøkt å laste ned patch 1.41 fra forskjellige plasser, uten at det ser ut til å hjelpe. Noen forslag????? Har to pc'er i huset. Har forsøkt å installere BF 2 på den andre pc'en, lastet ned patchen, aktivert den, og får akkurat det samme problemet. Ca 20 servere totalt på mulitplayer, og av de to, tre det spilles på blir jeg kastet ut etter kun kort tid. Kan det være noe med linjen e.l.?
 7. Ok. Har slettet alt. Reinnstallert BF2, lastet ned patchen på nytt, uten hell. Får bare kontakt med 10 til 20 servere. "Connecting to account server tar ca. 3 til 4 minutter. Sånn var det ikke før. Har du ip adressen til noen serverer, battlefield.no, f.eks. Så kan jeg prøve å koble meg direkte opp der. Har gjennomført prossessen et par ganger. "Connecting to account server" går nå kjapt, men antall servere er fortsatt veldig få (ca 20 stk.). Har også forsøkt å laste ned patch 1.41 fra forskjellige plasser, uten at det ser ut til å hjelpe. Noen forslag?????
 8. Ok. Har slettet alt. Reinnstallert BF2, lastet ned patchen på nytt, uten hell. Får bare kontakt med 10 til 20 servere. "Connecting to account server tar ca. 3 til 4 minutter. Sånn var det ikke før. Har du ip adressen til noen serverer, battlefield.no, f.eks. Så kan jeg prøve å koble meg direkte opp der.
 9. Jeg har forsøkt å reinnstallere, men hva betyr å aktivere patchen?
 10. I utgangspunktet var det kryss i boksene: Same ver, Same mod og Punkbuster. Har forsøkt å ta de vekk, og oppdatere, men får bare 33 treff. Map size er krysset at for alle størrelser. Har dere noen andre forslag. Savner BF2 nå merker jeg.... Forøkste meg på en av de få serverene jeg fikk kontakt med. Ble kastet ut ganske fort med følgende beskjed: "this PB server requires (A 1392 C2.008). Vet dere hva det betyr?
 11. I utgangspunktet var det kryss i boksene: Same ver, Same mod og Punkbuster. Har forsøkt å ta de vekk, og oppdatere, men får bare 33 treff. Map size er krysset at for alle størrelser. Har dere noen andre forslag. Savner BF2 nå merker jeg....
 12. Tror du er inne på noe her, siden jeg ikke helt skjønner hva det betyr. Jeg har ingen kryss i feltet for "Internet Filters", men det var kanskje ikke det du mente heller. Tiden det tar å kobles opp: "connceting to account server" tar også mye lenger tid enn vanlig. Vet ikke om det har noen sammenheng med antall servere, men jeg tenkte jeg skulle nevne det. Så spørsmålet blir altså: Hva er serverbrowseren????
 13. Tror du er inne på noe her, siden jeg ikke helt skjønner hva det betyr. Jeg har ingen kryss i feltet for "Internet Filters", men det var kanskje ikke det du mente heller. Tiden det tar å kobles opp: "connceting to account server" tar også mye lenger tid enn vanlig. Vet ikke om det har noen sammenheng med antall servere, men jeg tenkte jeg skulle nevne det.
 14. Har problemer med å få kontakt med servere når jeg velger multiplayer i Battlefield 2. Har reinstallert Battlefield 2 samt patch 1.41 (hentet fra deres sider i dag). Når jeg prøver meg på Multiplayer får jeg bare 16 treff. Tidligere fikk jeg over 3000 treff. Er det så få servere, eller er det noe jeg har gått glipp av. Har ikke spilt på noen måneder.
×
×
 • Create New...