Jump to content
Battlefield.no

rod

Supermedlem
 • Content Count

  203
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by rod

 1. beste med det bildet er kara bak NOOOOOOOOO ARE YOU SERIOUS MAN?? fuck this shit zzzzz *promp*
 2. Takk for at dere hadde denne ligaen, det var eneste høydepunktet i norsk css så lenge jeg har spilt. Fra jeg starta i sesong 1 med fastswitch, til siste sesong med teatime så sitter jeg igjen med mange gode minner. Tusen takk til alle som sto bak, jeg har selv sett hvor hardt dere har arbeidet, selv i motgang. magnus.
 3. jjakjii? han er minimini mestern stakkars mma, gruppe med 1 terran og 2 optosser.
 4. han bor i korea, tror ikke noen av de koreanske lagene plukker han opp. Han holder ikke gsl nivå enda, men en utrolig artig kar med stor fanbase, så noen av de "mindre" lagene i eu/us bør henta han opp. Jeg tipper noe rundt reign/legion greia selv.
 5. Også lurt å endre litt på hotkeysa vis du har cs hender som meg. Jeg har bytta om 8-0 til space, caps lock, og console knappen.
 6. begge deler For å lage en control group så marker du unitsa, feks. marines (dobbel klikk evt ctrl+klikk), trykk ctrl+1, da er marines på 1. Samme gjør du med tanks, men da tar du ctrl+2. Jeg vil dog ha hatt bio på en samla knapp (m&m's), medivacs tar du å "attacker" en av bio folka dine med, da vil de følge etter gruppa. (dette er bedre enn å ha medivacs i samme gruppe, pga medivacsa healer ikke når du beveger dem) For å få folk ut av en gruppe så tror jeg du kan trykke ctrl+shit på unitsa, men er litt usikker. Jeg pleier å holde inne shift å trykke på unit bildene (de som er typ nederst i midten) for å få noen units ut. Er sikkert noen som kan forklare det siste der bedre enn meg. ps! jeg har aldri spilt singelplayer så vis det er noe helt annet der enn i mp så beklager jeg. edit: 6pooled og 2raxa:(
 7. altfor mange protosser for min smak, men må prøve å få med meg mma og targa (who?) sine kamper.
 8. Tenker du på hvordan man lager en control group, eller hvordan man tar en unit ut av en control group?
 9. rod

  Kjøpte akkurat sc2 :(

  du kommer nok til å ha det morsomt uansett hva du velger, er selv terran og syns det er artig. (protoss er enkelt å spille tho)
 10. rod

  Ny Fragmovie: Moen 2

  digger den, herlig redigert og fantastiske frags.
 11. hmm høres ikke bra ut. Hvem er det som sitter i AN styret egentlig?
 12. Grattis Flash, og også snipealot. Var en artig turnering selvom jeg ble slått ut i første runde Kunne kanskje vært mulig å holde en turnering på en dag neste gang? Veit ikke helt om det er mulig tidsmessig, men kanskje det gir mindre walkovers da.
 13. tatt ut til landslaget i css i norge og danmark, samt sc2 landslaget i norge wcyd
 14. Immzemann.321 Terran silver
 15. havana bort 8on8, selvom det kan være vanskelig å få mange lag med da
×
×
 • Create New...