cri74

Styremedlem
 • Content count

  6,189
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  147

cri74 last won the day on August 5

cri74 had the most liked content!

Community Reputation

879 Excellent

About cri74

 • Rank
  lifesaver
 • Birthday April 1

Contact Methods

 • Origin
  TB_cri74
 • Website URL
  http://www.youtube.com/watch?v=q8IHMctrKCg

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  OSL

Recent Profile Visitors

5,189 profile views
 1. Im here.... venter på tiltak
 2. Synes også den var gøy å se Litt rare rollefigurer. Liksom 16-17 år og major med 100 damer under belte, men kanskje de var sånn "evig unge" i fremtiden. Visuelt så tenkte jeg mye femte element, var var lett å se Luc Besson var involvert.
 3. Du er savnet Optimus !!! For min del, jeg har hatt noen år i Battlefield.no som har tatt meg til mange kule steder og møtt masse kule folk. Alt fra å skriver nyheter, intervjue spillutviklere og prøve nye spill - både i Sverige, Tyskland og USA. Jeg har møtt mange fra Battlefield.no, bshagen, morten, Eragon, Gambler, DelCasa, Prost, Ghad, qed, Zpam, Klovnius... masse masse mer. Kjørt live sendinger med personligheter fra Battlefield.no samfunnet og arrangert BigWars, noe som kanskje er de kuleste minnene fra bf.no. Jeg har vært heldig å reise og møtt YouTube personligheter, som feks StoneMountain, Chaboy, LevelCap, JackFrags, PonyLion, Neebs, ForceGaming, DICE utviklere, masse norske spillutviklere. Vi har hatt stand på Spillexpo og representert på TheGathering. Alt i alt, ting jeg ikke kunne se for meg at Battlefield.no kunne gi meg, men.. .det har skjedd og masse gode minner. Jeg har møtt så sinnsykt mye kule folk i gaming miljøet, både i Norge og internasjonalt. Å bidra på høyt plan i battlefield.no ga meg litt av "guttedrømmen" om å være spillanmelder og reise rundt på events og bli spurt av utviklere om hva som burde inn i spillet og hva som burde sløyfes, opplevelsen anbefales. Bor i Oslo og jobber som sykepleier. Mens jeg tok utdannelsen skrev jeg for battlefield.no og battle.no på nattevakter. Ferdig utdanna ble det mer og mer jobb, men fortsatte å skrive for battlefield.no. Ikke noe familie, men kjæreste - søteste jenta. Har reist så mye jeg kan og tatt dykkerlappen endelig, PADI Advanced.. kul tur i Asia, møtte masse kule folk der også. Første gangen jeg bestemte meg for å bare reise alene og bare drite i å vente på noen. Første dagene var litt som å dra på kino alene (som jeg fortsatt aldri har gjort), men 3 uker på reise alene var faktisk en veldig kul opplevelse å gjøre alene, anbefales. Akkurat nå irriterer jeg meg over at 5 år med jobb i battlefield.no ikke synes på nyheter, der jeg har lagt inn mange timer og jobbet hardt for å få det til. Jeg håper at noen klekker en god ide og lager et skript som kan få nyhetsdatabasen fra drupal over til ipb, så vi får indeksert artiklene og får battlefield.no interessant igjen.
 4. Morsomt, men basert på hvordan serverstrukturen funker?? Meh... Skutt rundt hjørner, bullet travel time...
 5. Fin gave... gleder meg
 6. Elsker metro serien
 7. Haha
 8. (Battlefield.no): Battlefront 2 kommer 17. november og kan spilles allerede 9. november hvis du har EA Access eller Origin Access, dette bekrefter den offisielle nettsiden for det nye Star Wars spillet. Battlefront 2 blir utviklet av DICE og Electronic Arts og er etterfølgeren av Battlefront som ble lansert i november 2015. Den originale serien av Battlefront spill ble først sluppet av Lucas Arts i 2004. Battlefront 2 kommer med både enspiller og flerspiller, som inkluderer kjente karakterer fra hele Star Wars universet. LES MER HER....
 9. Så Ghost In The Shell på 4DX. Har nesten lyst til å se den en gang til uten 4DX... litt distraherende med såpebobler, regn fra taket og stoler som kastet publikum rundt i salen. Johansen gjorde det bra i rollen synes jeg. Filmen var kul og flere av de originale scenene fra 95 versjonen var godt gjenskapt. Jeg savnet scoore musikken i filmen, den kom ikke før credits
 10. Spaceworld har også kommet med tilbud. Da kommer totalprisen på drøye 9 000 kroner for 1 år. Har ikke noen erfaring med ICEnet, men det er vel Telia sitt nettverk?
 11. Regner pris pr år, løse ut telefonen cash og legge til abonnement - I og med at Komplett har 10GB for 299 (3.588) så kommer det best ut på 11.088. Hundrelappen over er Telia, men da med 6GB på sitt abonnement. Vel og merke ingen binding på Komplett, men fullpris på telefon.