Heradon

Supermedlem
 • Content count

  1,731
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Heradon last won the day on January 17 2016

Heradon had the most liked content!

Community Reputation

22 Excellent

About Heradon

 • Rank
  BF42 Veteran
 • Birthday 11/08/1989

Contact Methods

 • Origin
  Ja
 • Uplay user
  Uff, ja.
 • Skype
  Ja
 • Website URL
  http://www.zi.moo.no

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tønsberg

Recent Profile Visitors

712 profile views
 1. Er det noe liv her?

  Det yrer av liv her. Neste år vil jeg at vi skal feire min 15års jubileum her på bruket. Når jeg kom inn på tråden merket jeg at jeg savnet gamle tider med det store klanmiljøet og humoristiske trådene som til stadighet dukket opp her. Det var ordentlig kos og varm stemning her Jaja, blir vel litt gaming på når mørket kommer. Ser virkelig frem til dette.
 2. Battlefield 1

  Jeg kjøpte BF1
 3. Battlefield 1

  Jeg camper fortsatt, du ser meg ikke lenger på flyplassen. Nå henger jeg i menyen istedet med macro på musa slik at jeg får fly Jeg vet også hvor fienden spawner. Er bare å surre litt i høyden over spawn og så sende raketter etter dem. Blir fort 700 - 1300 poeng per fly.
 4. Battlefield 1

  Spillet kjører fint som bare rakkern, stort utvalg av kjøretøy og kartet er vakkert. Dessverre er spawningen helt spinnvill, er bare et totalt kaos uten like. Du ser en person løper mot deg plutselig er det fire karer som popper rundt ham. Dreper du fire av dem kan de igjen spawne alle sammen innen 10 sekunder rett rundt hjørnet på den siste overlevende. Savner også at flyene letter fra bakken, synes hardware spawner altfor fort. Liker heller ikke at fly og tanks har uendelig med skudd. I likhet med Battlefront har jeg registrert at det ene laget alltid dominerer. Hadde vært fint om de kunne ha balansert spillet mer. Derimot liker jeg hvordan våpene i spillet fungere, det føles veldig naturlig og autentisk når peprer ned andre spillere. Et annet problem er snipere, det vrimler av snipere overalt. Like irriterende som klegg, vet ikke hvor mange jeg har klasket til med klubba. CoD4 er mer forutsigbart og mindre kaotisk, du vet i det minste en ide på hvor fiende kommer fra, man spawner heller ikke på teammates. Kanskje jeg vender meg til det etterhvert. Akkurat nå synes jeg det er for mye spray'n pray. Hørte at DICE har gjort det slik at snipere for ekstra poeng for å drepe andre snipere. Jeg tror ikke det vil endre noe som helst. Tor nok at folk driter i lang vei om de får ekstra poeng, de vil heller drepe den første de ser for K/DR. Uansett vil du nok få mer score per minutes når man dreper den første og beste enn å fly rundt etter andre snipere.
 5. Pratetråden

  Seff!
 6. Squad

  Jeg så bf.no servern, men kom ikke inn selv om det var ledig plass der. Hvordan er det med admins der? Foretrekker å spille på servere som Mumblerines hvor squadledern må ha mic og admin er alltid på plass.
 7. Squad

  Bare jeg som gleder meg, og spiller Squad her? Nå er det ikke mange dagene før kjøretøyene kommer ut!
 8. Battlefield 5 nye BF42?

  Jeg besøkte Battlefield.com, og jeg fant dette. Er det ikke litt rart Battlefield 1942 bakgrunnen har blitt byttet ut med denne. BF2 og BFV er fortsatt uendret. Og dette dukket opp på Twitter for noen dager siden, men ble fjernet etter kort tid. Hva tror dere? Gjør EA gjøn med oss eller kan det hende at vi får Battlefield i WW2 setting igjen?
 9. Kampfiksere utestengt av Valve

  Gjør deg selv en tjeneste og be om refund. Så ille er det vel ikke. Det er ikke som om han kjøpte Hardline OT! Eller Battlefront...
 10. GTA 5

  Som cheater i singelplayer?
 11. Vinn en Chromecast

  Trevor og Joker'n.
 12. Vinn en Chromecast

  Bilder fra hverdagen min.
 13. GTA 5

  Så du vil sabotere for neste PC-utgivelse ved å ikke betale, why?
 14. SQUAD - Fra skaperne av Project Reality

  Vi i NorBusters ser virkelig frem til dette. Arma blir for mye styr. Det er nok hazzle med Battlefield 2. Håper dette vil skape mer liv i gruppa Det er utrolig gøy å spille i lag.