Jump to content
Battlefield.no

Heradon

Supermedlem
 • Content Count

  1,745
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Heradon last won the day on January 17 2016

Heradon had the most liked content!

Community Reputation

23 Excellent

About Heradon

 • Rank
  BF42 Veteran
 • Birthday 11/08/1989

Contact Methods

 • Origin
  Ja
 • Skype
  Ja
 • Website URL
  http://www.zi.moo.no

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tønsberg

Recent Profile Visitors

1,783 profile views
 1. Det er ikke så ulikt Squad. Har ikke prøvd spillet siden release, så jeg burde egentlig sjekke det ut igjen selv
 2. For min del går det meste i CS:GO, Squad (Hver tirsdag med en gjeng), Apex og om 11 dager Mount&Blade: Bannerlord.
 3. Sluttet med BF5 slutten av desember ifjor, prøvde å hoppe inn senere. Planen var å spille Battle Royal med noen venner, men tok for lang tid å finne game. Så jeg prøvde å spille vanlig multiplayer, men det var en flust av hackere så jeg ga meg. Hadde tenkt å prøve igjen nå, har hørt at det ikke har blitt bedre med tanke på hackere. Grunnen til at jeg ville komme tilbake er fordi det har kommet to nye kart Iwo Jima og Wake Island <3. Men ser nå at de har tuklet med TKK igjen, og det er en deal breaker for meg så kommer nok ikke til å installere spillet med det første.
 4. Det ble kjøp til slutt. Men har ikke fullført spillet, Jedi:Fallen Order kom rett etter og det var mer interessant for min del.
 5. Besøker sida her en gang i halvåret tenker jeg
 6. Har du prøvd? https://www.bitdefender.com/solutions/free.html Det skal visst være det beste som er gratis nå.
 7. Dere få ha en god jul. Dette er en julehilsen fra 2003, jeg mener at orginalen var en god del lenger, med litt små action på slutten og miner som ble slengt under juletreet. Men dette er det jeg har igjen. God Jul!
 8. Tror ikke det blir kjøp på meg med mindre det kommer til PC :/
 9. Nesten 5 år siden denne tråden ble laget Jaja, det begynner å nærme seg til noe i det minste.
 10. Det er alltid lite teamplay og kaotisk i betaer. Mange er opptatt med å sette seg inn i det nye spillet og fokusere derfor lite på teamplay. Jeg tror BF5 kan bli jævelig rått.
 11. Sant Synd at det ikke gjelder fritiden også
 12. Battlefield 5 FIFA 19 Satisfactory (Factorio i first person) World of Warcraft Classic (Blir nok ikke i år) Star Citizen (Venter på Squadron 42 først og fremst) Bannerlord (Blir sikkert ikke i år dette heller) Kanskje Fallout 76
 13. Vel aktiviteten her har helt klart vært laber. Mye skyldes vel av reddit, slutten på dedikerte BF servere og klaner. Samtidig som at vi BF-veteraner har blitt eldre. Mange av oss var bare tenåringer når Battlefield 1942 ble lansert.
 14. Flott, gleder meg til å se dere i felten når høsten er her
 15. Det yrer av liv her. Neste år vil jeg at vi skal feire min 15års jubileum her på bruket. Når jeg kom inn på tråden merket jeg at jeg savnet gamle tider med det store klanmiljøet og humoristiske trådene som til stadighet dukket opp her. Det var ordentlig kos og varm stemning her Jaja, blir vel litt gaming på når mørket kommer. Ser virkelig frem til dette.
×
×
 • Create New...