Heradon

Supermedlem
 • Content count

  1,740
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Heradon last won the day on January 17 2016

Heradon had the most liked content!

Community Reputation

23 Excellent

About Heradon

 • Rank
  BF42 Veteran
 • Birthday 11/08/1989

Contact Methods

 • Origin
  Ja
 • Skype
  Ja
 • Website URL
  http://www.zi.moo.no

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tønsberg

Recent Profile Visitors

1,336 profile views
 1. Virus software

  Har du prøvd? https://www.bitdefender.com/solutions/free.html Det skal visst være det beste som er gratis nå.
 2. Battlefield 2018 vs bf.no

  Dere få ha en god jul. Dette er en julehilsen fra 2003, jeg mener at orginalen var en god del lenger, med litt små action på slutten og miner som ble slengt under juletreet. Men dette er det jeg har igjen. God Jul!
 3. Red Dead Redemption 2

  Tror ikke det blir kjøp på meg med mindre det kommer til PC :/
 4. Nesten 5 år siden denne tråden ble laget Jaja, det begynner å nærme seg til noe i det minste.
 5. Spill for resten av 2018 og 2019

  Det er alltid lite teamplay og kaotisk i betaer. Mange er opptatt med å sette seg inn i det nye spillet og fokusere derfor lite på teamplay. Jeg tror BF5 kan bli jævelig rått.
 6. Battlefield 2018 vs bf.no

  Sant Synd at det ikke gjelder fritiden også
 7. Spill for resten av 2018 og 2019

  Battlefield 5 FIFA 19 Satisfactory (Factorio i first person) World of Warcraft Classic (Blir nok ikke i år) Star Citizen (Venter på Squadron 42 først og fremst) Bannerlord (Blir sikkert ikke i år dette heller) Kanskje Fallout 76
 8. Battlefield 2018 vs bf.no

  Vel aktiviteten her har helt klart vært laber. Mye skyldes vel av reddit, slutten på dedikerte BF servere og klaner. Samtidig som at vi BF-veteraner har blitt eldre. Mange av oss var bare tenåringer når Battlefield 1942 ble lansert.
 9. Battlefield 5 nye BF42?

  Flott, gleder meg til å se dere i felten når høsten er her
 10. Er det noe liv her?

  Det yrer av liv her. Neste år vil jeg at vi skal feire min 15års jubileum her på bruket. Når jeg kom inn på tråden merket jeg at jeg savnet gamle tider med det store klanmiljøet og humoristiske trådene som til stadighet dukket opp her. Det var ordentlig kos og varm stemning her Jaja, blir vel litt gaming på når mørket kommer. Ser virkelig frem til dette.
 11. Battlefield 1

  Jeg kjøpte BF1
 12. Battlefield 1

  Jeg camper fortsatt, du ser meg ikke lenger på flyplassen. Nå henger jeg i menyen istedet med macro på musa slik at jeg får fly Jeg vet også hvor fienden spawner. Er bare å surre litt i høyden over spawn og så sende raketter etter dem. Blir fort 700 - 1300 poeng per fly.
 13. Battlefield 1

  Spillet kjører fint som bare rakkern, stort utvalg av kjøretøy og kartet er vakkert. Dessverre er spawningen helt spinnvill, er bare et totalt kaos uten like. Du ser en person løper mot deg plutselig er det fire karer som popper rundt ham. Dreper du fire av dem kan de igjen spawne alle sammen innen 10 sekunder rett rundt hjørnet på den siste overlevende. Savner også at flyene letter fra bakken, synes hardware spawner altfor fort. Liker heller ikke at fly og tanks har uendelig med skudd. I likhet med Battlefront har jeg registrert at det ene laget alltid dominerer. Hadde vært fint om de kunne ha balansert spillet mer. Derimot liker jeg hvordan våpene i spillet fungere, det føles veldig naturlig og autentisk når peprer ned andre spillere. Et annet problem er snipere, det vrimler av snipere overalt. Like irriterende som klegg, vet ikke hvor mange jeg har klasket til med klubba. CoD4 er mer forutsigbart og mindre kaotisk, du vet i det minste en ide på hvor fiende kommer fra, man spawner heller ikke på teammates. Kanskje jeg vender meg til det etterhvert. Akkurat nå synes jeg det er for mye spray'n pray. Hørte at DICE har gjort det slik at snipere for ekstra poeng for å drepe andre snipere. Jeg tror ikke det vil endre noe som helst. Tor nok at folk driter i lang vei om de får ekstra poeng, de vil heller drepe den første de ser for K/DR. Uansett vil du nok få mer score per minutes når man dreper den første og beste enn å fly rundt etter andre snipere.
 14. Pratetråden

  Seff!
 15. Squad

  Jeg så bf.no servern, men kom ikke inn selv om det var ledig plass der. Hvordan er det med admins der? Foretrekker å spille på servere som Mumblerines hvor squadledern må ha mic og admin er alltid på plass.