Jump to content
Battlefield.no

Settepotet

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  9,855
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Settepotet

 • Rank
  Kosepoteta
 • Birthday 08/05/1980

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.clan-gfc.org/forum/index.php

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Planeten :wub:

Recent Profile Visitors

1,291 profile views
 1. Måtte faktisk grave frem passordet til bf.no fra hukommelsen min, logge inn og kommentere denne helt latterlige avgjørelsen fra EA. Kjipe greier for et community som jeg tilbrakte ALT for mye tid på i gamle dager!
 2. Starta opå et tidligere save, 15 levels tilbake Men er igang med questet nå, fra Imperials side. Juhu.
 3. Hmm, har et problem. Fikk tidlig et quest der jeg skulle overlevere ei krigsøks til jarlen i Whiterun. Denne questen havna litt i bakleksa, da jeg gikk meg bort litt og Sikkert rotete, men jeg er litt for flink til å skippe dialoger, og får dermed ikke med meg alt som er grunnen til at jeg skal gjøre ditt og datt... :-/
 4. Håper det. Ble så sint at jeg drepte begge to i sted.
 5. Men i svarte helvete da. Har hatt med meg en companion lenge nå, og rusta han opp skikkelig. Men så skulle jeg knerte disse magiske flyvetingene ved Winterhold, og ville at han skulle holde seg unna. Så jeg ba han stå oppe på brua og tenkte han kanskje skulle bruke buen. Og det gjorde han jo. Etter å fullført slaget, så quicksava jeg og skulle hente han. Men da oppdaga jeg at en magikerfyr hadde stjælt han! Han var ikke min lenger, han andre 'eide' han! Er det noen annen løsning enn å hente opp et gammelt save?
 6. Jeg hadde med meg ei skreppe på et oppdrag (tror det var Greybeards), var det Lydia mon tro? Uansett, hu er borte! Hu kom vekk fra meg under det oppdraget. Får jeg til å få henne tilbake?
 7. Jeg er skikkelig n00b på slike spill. Men jeg koser meg fælt med Skyrim. Jeg er, hvis jeg ikke husker feil, en Nord. Har vel bare level 6, og er nå på Thalmor Embassy. Fælt mission... :S Uansett, hvordan kommer jeg opp i levels kjapt? Jeg liker best å hakke opp fienden i småbiter, så kjører mye sverd og andre våpen. Magi aner jeg ingenting om, utenom at jeg bruker en sånne flammeting i enhåndskamp. Har noen shouts også. Jeg vil egentlig bli en badass Conan-aktig kriger, men hvordan blir jeg en badass? Noen enkle tips til en skikkelig nabb? Overrasket over hvor bra det kjører på min 5 år gamle hardware! :edit: Oppdaga først i går at det går an å kjøre fast travel... Tror jeg gikk i en time til en plass langt uti gokk en gang... :S Så, der har dere nivået mitt.
 8. Logon er fin den Skeptisk i starten, men har sett den i prakis på utsiden av bygninger, på kort etc, synes jeg den er pen.
 9. Ingenting skjer. Nok en vanlig dato i et datosystem som vi selv har skapt. Hadde vi brukt en annen kalender hadde datoen i dag sett helt annerledes ut. Derfor er alt 'mystiske' med spesielle datoer helt på trynet... Uansett, ting skjer her i hvert fall. Min arbeidsgiver skifter navn i dag. Farvel DnB NOR, velkommen DNB!
 10. Begynn å spar gutter http://www.itavisen.no/880811/skytespill-paa-%ABekte%BB Herrejesus det så fett ut. Trailer så også bra ut! *gledeseg*
 11. Og der var Kadhafi dau. Mest sansynlig i hvert fall. http://www.dagbladet.no/2011/10/20/nyheter...nriks/18697791/
 12. Settepotet

  Rage

  Spiller minner meg om Far Cry 2. Og ikke på en god måte...
 13. Settepotet

  Rage

  Rage gikk overraskende bra på mitt gamle oppsett, jeg er faktisk rimelig lamslått over hvor bra det så ut og hvor høy FPS jeg hadde. Carmack er en programmeringsgud, ingen tvil om det. Men: makan for et kjedelig og rett og slett meningsløst spill. Kjør hit og dit, hent det og det. Gjerne samme løypa flere ganger etter hverandre. Frem og tilbake, heeeele tiden. Hva med å ha lært litt av Half Life-serien? Dette lukter dritt lang vei, har sjelden kjedet meg så mye i et spill. Noen oppdrag viser hva spillet KUNNE ha vært, men de er alt for sjeldne. Skuffende, svært skuffende. Ruller terningen til 3, ene og alene grunnet teknologien. Eneste som funka hos meg være å sette vsync til 'always on' i grafikkdriverne. Overkjører spillinnstillingene. Den 'bølgen' minna meg å se på en CRT skjerm.. :S
 14. Geforce 560 ti skal holde i lange baner til BF3. Ligger litt under i pris i forhold til kortet ditt.
 15. Nå var det strengt tatt ikke jeg som posta en ekstremt tøsete avatar, eller tok opp temaet først. Men du hakker på meg med gåsenebbet ditt fordi. Og det er ene og alene fordi du har lyst på meg!
×
×
 • Create New...