Jump to content
Battlefield.no

Falken

Supermedlem
 • Content Count

  1,721
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Falken

 • Rank
  Hva med et fairy tale?
 • Birthday 03/30/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://student.hive.no/mmisfjord

Profile Information

 • Location
  Sandefjord
 1. Falken

  CoIS

  Jøss, den kom uventet. Kjenner deg jeg Raven, eller kom du bare over navnet mitt tilfeldig?
 2. Falken

  CoIS

  Hotmailen min er byttet ut, men eneste forandringen er "." i stedet for "_" mellom navnene. Ser ut som jeg må legge spilleplanene midlertidig på hylla. Skolen (kun i oppstarten, men det går snart unna i svingene), fotballen, kjæresten og venner tar mye tid nå. Håper på spilletid etter hvert, men rekker nok ikke turneringa. Takk for gratulasjon :-)
 3. Falken

  CoIS

  "[CoIS]matpakkeknut (eller var ikke dette ytterligere et av alle 100-tals fakenicks Falken hadde..)" Du har rett. Nicket ble opprettet etter en kommentar fra Heinkel på VT, så Matpakkeknut og undertegnede er en og samme person. Jeg beklager at jeg ikke har svart på mail (er facebook og mail synonymt? ;-)), har ikke hatt internett pga flytting til leilighet. Nå har jeg fått det i boks, og når jeg etter hvert får kjøpt inn spillet er jeg klar for nye dueller på slagmarka. Tror likevel turneringa kommer i tidligste laget for min del.
 4. Oi, dette var et flott initiativ. Skal se om jeg får lagt inn 42` på laptopen og prøvd meg litt frem. Jeg får håpe ikke både CoIS og WV vil stille lag, da kommer jeg til å få et vanskelig valg. Sees snart igjen på slagmarka :-)
 5. Så lenge spillet fungerer er det knall
 6. Du var jo kongen i BF1942 :-) Lenge siden sist nå Hans - Ellef. Slår på tråden i nær fremtid. Hyggelig at denne tråden fremdeles er aktiv. Er synd "alle" har lagt BF1942 på hylla. Selv kommer jeg nok aldri til å spille igjen, er for mange minner til at jeg uten videre vil prøve meg på slagmarka igjen. Vil ikke risikere å få minnene ødelagt.. Hyll hyll til tidenes beste spill!
 7. Evenbalance (de som lager punkbuster) skriver følgende: "Why do I get kicked for Service Communication Failure? New updates to PunkBuster require additional service components to be running in order for PunkBuster to operate properly. " (Link: http://www.evenbalance.com/index.php?page=faq-bf1942.php ) Med andre ord har det skjedd noe med punkbusteren din. Du må derfor avinnstallere og så innstallere punkbuster på nytt for å få med deg den siste oppdateringa. Du kan laste ned oppdateringen av punkbuster her: http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe. Håper det fungerer for deg :-)
 8. Kan det ha noe med grafikkortet ditt å gjøre? Jeg er ingen ekspert på Vista, men har hørt at flere har hatt problemer med driverne til Vista. Er du sikker på at du har de nyeste? Ellers prøvde jeg å søke litt for deg på google, og så at det var andre som hadde noe av det samme problemet som deg. Klarte dessverre ikke å finne frem til mer konkrete løsninger for din del. Anbefaler at du søker litt rundt på nettet selv, skjønner at det kan være frustrerende når du ikke får spilt Desert Combat. Lykke til!
 9. Falken

  turneringer?

  Har du fremdeles ikke gitt deg Odd?!
 10. I stedet for å laste det spillet, kan du kjøpe det selv. Det kostet 99 kr på Elkjøp, det er garantert ikke noe dyrere nå.
 11. Hehe, godt mulig. Uansett er det beste med trøndere RBK i CL :-) Synd de røyk ut i går.
 12. På single player eller internett? Hvis det er internett kan det like gjerne være noe gærent med linja di.
 13. Falken

  Liten skjerm...

  Hehe.. I tillegg er det en grei unnskyldning i tilfelle en admin tar et bilde med punkbuster?
 14. Falken

  Zpammelam

  Du har med andre ord opplevd dette? Ikke noe sjokk med tanke på hvilke nick du bruker / har benyttet deg av..
 15. Hehe, fly var ikke min sterke side nei, for å si det mildt Tryll Ga bare et generelt tips, som dessverre ikke funket(?). Foreslår du re-installerer spillet. Det kan være en bug, som du skriver i det siste innlegget.
×
×
 • Create New...