Jump to content
Battlefield.no

gristamp

Supermedlem
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About gristamp

 • Rank
  Menig
 • Birthday 03/13/1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Melhus
 1. Vil lykta bli dempet i mørke huler også? Jeg må ærlig innrømme at jeg likte lykta. Fantastisk bra laget!
 2. Jeg forhåndsbestilte på platekompaniet for 499,- Hørtes ikke ut som de hadde helt peiling for de forsto ikke da jeg spurte om jeg fikk med "Back to Karkand" gratis. Er det sånn at jeg får det med meg uansett hvor jeg forhåndsbestilte det, og hva prisen var?
 3. Det er lov til å ha egne meninger Vil bare poengtere at jeg ikke har sagt at dette er nytt, men sporten i seg selv er ny. Det var aldri offisielle konkurranser før, dog heller ikke mange freestylere i verden. Siden denne sporten er forsåvidt "ny", kommer flere sponsorer (Adidas, Nike) på banen og konkurranser. Red Bull sponser blant annet "Red Bull Street Style" (RBSS), som kommer til Norge i 2012. Håper folk tar dette mer seriøst da dette faktisk er en sport, og om du ikke liker den, eller har meninger som er upassende, ber jeg dere om å lese på et annet emne og spare dere for kommentarene.
 4. Kaller dere dette gammeldags triksing? Ganske skilla spør du meg.
 5. Freestyle fotball er blitt en utbredt sport de siste årene i verden! Freestyle fotball handler om å uttrykke deg selv med en ball mens du utfører forskjellige triks med deler av kroppen. Stadig flere går over til denne sporten, av forskjellige grunner. Mange fotballspillere med en lysende framtid har fått fotballkarrieren knust pga av en skade. Her finner vi mange av freestylerne. De vil ikke gi opp fotballen, og starter med freestyle. Forskjellen med freestyle og andre sporter er at alt handler om DEG. Hva du presterer og kan. Du er ikke avhengig av andre, og andre er ikke avhengig av deg. Det er ingen lagidrett, noe som gir denne sporten mange muligheter. Det handler om å prøve, feile, prøve, feile og til slutt lykkes! Selv er jeg ingen freestyler, men har blitt fascinert av denne sporten: Jeg oppfordrer folk til å starte! Det er aldri forsent, noe som er fantastisk! Det starter med 2 vipper med ball, som utvikler seg til 20 vipper, og etterhvert triks! Men vær tålmodig, og ØV!
 6. Synd Derail ikke finnes på Black Ops. Sjekke denne:
 7. Det er vanlig TDM og S&D også, ja?
 8. Kommer det opp en errorkode? Hvis ikke er Google en fin løsning.
 9. Jeg skal bestille klær fra USA, men er litt usikker på størrelsene... Jeg skal kjøpe meg en shorts, ei bukse og to gensere. Jeg er rundt 1,85 høy til inf. Hvilke størrelser trenger jeg? Jeg har ei bukse som jeg kjøpte da jeg var i USA, og i den står det: "W30 L32". Jeg har også en genser med full glidelås kjøpt i USA, og i den står det: "L/G". Skjønner ikke helt hva "G"-en står for, og dette gjør meg usikker når jeg skal bestille. Når jeg skal bestille bukse kan jeg enten velge "30" eller "32". Om noen har bestillt klær fra USA og har erfaring, setter jeg pris på hjelp!
 10. Tenkte vi kunne ha et eget emne for diskusjon og spørsmål i stedet for å lage et nytt emne for hver gang noen lurer på noe. Btw, jeg har et spørsmål: en venn av meg sa man fikk en "death" om man ble skutt uansett om man ble gjenopplivet igjen. Stemmer det? Det gjorde iallefall ikke det på BF2...
 11. Når jeg spiller Modern Warfare 2 er det mange ting som irriterer meg. Blant annet at det ikke er dedikerte servere, og det håper jeg de gjør noe med. Men for meg (og mange andre) føles det ut som Infinity Ward er veldig uerfarne og nybegynnere i det de gjør. Utallige problemer bare ved å joine venner i party osv. Jeg og mine venner har et problem at vi ikke kan joine hverandre i party. Noen kan joine hverandre, men hvis vi skal spille 4-6 stk, så er det alltid én eller to som ikke kan joine "hosten". Det kommer fram noe ala "attempt #1,2,3,4,5" og teller opp helt til det kommer en error. Vet at det er mange som har samme problemer. Det varierer også hvilke venner jeg kan joine. Og når jeg er i party med en venn, og vi skal starte public, bruker det å komme "trying to merge a lobby with another". Da er det bare å prøve på nytt, for når denne beskjeden kommer opp, så går det ikke. Vi må ofte prøve opp til 20 ganger før det går. En venn av meg har også samme problemet, men vi får disse beskjedene bare når vi er i party. Ja, vi har alle NAT type: OPEN. Kanskje noen av dere glupinger vet hva som må gjøres?
 12. Ja, jeg fann meg en spot. Heartbeat er ikke noe bra egentlig, men bruker det for å "fylle" bling PRO. Ja, jeg campet DENNE runden. Jeg vil gjerne spille på en server mot deg. Jeg selv hater jo folk som camper tror de er gode. Men med sniper mener jeg det er lov å "campe". De visste jo hvor jeg var, så hva var så galt med spotten der? ' /> Jeg mener det er lov til å bevege seg på et område der du ser fiender hele tiden. Ikke campe i et hus og vente i fem minutter til det kommer en "kis". Det blir for dumt. Bare for å få det oppklart: jeg er ingen camper, tvert imot! På denne filmen camper jeg, men: 1. jeg var sniper (hadde vært verre og campet med et assoult weopen/lmg/smg osv) 2. jeg postet ikke filmen for å få fram at jeg er pro. Da ville jeg ikke tatt en sniper-film. Alt i alt: Det var tross alt første gangen jeg fikk tactical nuke. Er det ikke lov til å være fornøyd? Man trenger ikke være best for å være fornøyd, vett'u
 13. Takk for tilbakemeldinger! ^^ ViVa: hehe, selv om du ser jeg spiller sånn én gang, betyr det ikke at det er spillestilen min. Jeg bruker ikke å campe til vanlig, men når jeg først får en liten killstreak så hopper jeg ikke ned og kniver en med det første. Er litt mer forsiktig da jeg aldri hadde fått nuke før. Håper dere skjønner hva jeg mener.
 14. I går fikk jeg tactical nuke på Modern Warfare 2. Er fornøyd med det ' /> Laget også en film fra denne runden og kan sees her: Gjerne kommenter på youtube Men vær litt greie da, er ikke proff movie maker
×
×
 • Create New...