Jump to content
Battlefield.no

Siggerud

Supermedlem
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Siggerud

 • Rank
  Menig
 • Birthday 07/13/1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lørenskog
 1. Jeg vil ha alt dette ! Please ?
 2. Tar gjerne en nøkkel om det er mulig ' />. Blir spennende
 3. Hadde ikke helt trodd det, men denne lo jeg av
 4. Tusen takk skal dere ha folkens ! Da blir det XFX 5870 kortet som du Pews anbefalte, forhåpentligvis i slutten av måneden .
 5. Correction; Viser seg at jeg bare har ett 4870 skjermkort (så feil på ordrebekreftelsen ). Så jeg ser på 5870 kort, men aner ikke hva forskjellene på disse korta er, så om noen kunne være så snill å anbefale meg noen av disse korta, så hadde jeg blitt veldig glad . http://www.komplett.no/k/search.aspx?q=hd+5870
 6. Hellu, trenger et nytt skjermkort, føler ikke at 2x 4870 korta mine gjør susen lenger. Har hatt mye trøbbel med disse korta, som har vist seg å være typiske trekk for ATI. Har ikke fulgt med på hva som er bra av Nvidia skjermkort, men kunne tenkt meg noe som matcher ytelsen til ATIs 5870 eller 5970 sine skjermkort. Trenger noen forslag på hva jeg burde kjøpe. Svar mottas med stor glede og takk .
 7. Ved hvilken patch til BF2 sa Dice at de hadde balansert noen våpen, uten å faktisk ha gjort det? Lo litt høyt da jeg leste om klaginga til folk .
 8. Hvordan er det med patches nå? Må jeg leite etter dem som i BF2? Eller er det en auto-oppdatering (som ikke nldvendigvis lar seg vise)?
 9. Hvordan fungerer det med patches nå? Må jeg leite etter dem som i BF2, eller er det noen auto-oppdateringer?
 10. At DU ikke spiller enkelte spill, gjør dem ikke utdaterte;).
 11. Gleder meg til dette spillet:D. Likte det lille sitatet han karen fra DICE hadde om MW2, trodde egentlig at man ikke hadde lov til det:O.
 12. Heisann:) http://img9.imageshack.us/i/screen012w.png/ Som dere ser har jeg et ganske "gjennomsiktig" crosshair, og jeg prøvde å illustrere ved bildet at jeg nå må reloade manuelt. Ganske irriterende at dette har skjedd, ettersom jeg ofte glemmer at reloadinga nå ikke skjer automatisk, så jeg angriper og forsvarer med et tomt magasin ' /> . Tror dette har noe med at jeg har innstallert Project Reality, fordi jeg tror oppsettet er slik der. Antar at det kan fikses ved reinstallering og patching, men fins det en lettere måte? Høres litt lat ut, men greit å vite hvis det skulle skje igjen BTW; Hvordan legger man inn bilder i poster her?
 13. Hvorfor 1.3? Han trenger jo bare å installere 1.41 (full) og 1.5;)
×
×
 • Create New...