Jump to content
Battlefield.no

z0et :3

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  1,064
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About z0et :3

 • Rank
  z0et
 • Birthday 11/18/1992

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sandefjord
 1. Hvor har du fra at de sender ungene sine ut i trafikken? Er det kun jeg her på forumet som fant på masse faenskap når jeg var barn uten at foreldrene mine visste om det eller hadde mulighet til å stoppe meg? Vesentlig forskjell på landene også da. De har nok havnet i feil miljø, men har de noe valg? Man skal også ikke se bort ifra at foreldrene støtter det barna driver med.
 2. Spørsmålet er om han prøvde å treffe de eller komme seg unna, ikke hva noen her ville gjort for vi er vel alle enige at de fleste ville skvetti og pressa på gassen, og om noen andre hadde vært kalde nok til å sette den i reverse så er vel egentlig det hipp som happ. Men hvis noen hadde løpt mot bilen min med stein i hånda i en vei hadde jeg nok prøvd å svinge unna de, ikke prøvd å treffe de noe det kan se ut som han gjør.
 3. Et godt eksempel på hvordan media får saken til å se ut bare med en stor overskrift.
 4. Hadde nok gjort det samme selv, er bare så ille å se de ungene fly. Syns synd på de voksene som lar barn som det gå inn i fronten på den måten for å skape et politisk overtak via media. Målet med å legge ut denne filmen var vel å henge ut David Be'eri for å kjøre de ned. Viktig å ha kildekritikk siden de fleste fokuserer på det at det var barn som ble overkjørt fremfor alle de andre faktorene som spiller inn i denne situasjonen.
 5. Dagbladet.no De kasta stein, å gå ut av bilen hadde vært farlig. Men hvorfor ikke bremse å sette bilen i reverse? filmen er ihvertfall syk å se på
 6. Dette var det første som møtte meg 1time etter jeg hadde kjøpt gamecard Er helt fra meg.. http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...k&cn=Autumn Dette er meg og derfor svir det ekstra mye.... :< Noen andre som har opplevd dette? Er sjukt pissed akkurat nå.. Eller er dette bare enda et tilfelle av fuckings Kazzak ally?
 7. Liker ikke tyrefekting fordi oksene går igjennom utrolig smerte før de dør, og de har på ingen måte valgt å gå ut på den arenaen i en kamp til døden. Er en grunn til at det ikke sendes to mennesker ut på en slik arena med publikum og lar de hogge rundt på hverandre med sverd, fordi vi har innsett etter lang tid med psykisk utvikling at det for lenge siden i gladiator tidene, de som var "oksene" var slaver som ikke hadde noe valg, men så kom menneskerettigheter inn og da var det ikke noe mer. Syns at det er dumt at de som holder på med slikt da tar frem et uskyldig dyr og driver med det eksakt samme greine, bare oksene kan ikke si ifra seg. Jeg er ingen dyrelesker sånn sett, drep gjerne en ku og kast den på grillen, men det der er rein tortur og intet levende skal bli tvingt ut i noe slikt imo. PS: mulig jeg tok feil med det gladiator greine litt, for jeg kan ikke så mye om den historien, men syns det var en bra sammenlikning.
 8. Bare sånn for å si ifra sa han de 4 første etter daniel og de er z0et, infected, vexed og tragic
 9. Hva er det med gutter å ville ha alt så jævla stort. titsa skakke være for små, men IHVERTFALL ikke for store, finner jeg nesten uattraktivt. En håndfull++ er perfekt0
 10. bakdelen, hands down. kløft på jenter har aldri vært noe særlig viktig for meg, men en fin rompe is to die for. Heldigvis er jeg ikke så gammal at det er kjoler som tenner
×
×
 • Create New...