Jump to content
Battlefield.no

keletchi

Supermedlem
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About keletchi

 • Rank
  Menig
 • Birthday 05/16/1989

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  nannestad
 1. er det noen som er keen på en battlefield 3 bigwar ? har ikke spilt bigwar siden bf2 og det er utroooolig lenge siden..
 2. hvor finner jeg beta key på downloaden ? pm ?
 3. sjekk http://www.freewebs.com/nettbygamingklan/index.htm men skriv en bedere søknad
 4. CTD (Crash to desktop). Søk på på forumet her, skal ligge en del tråder på det. Har du gjort noen endringer på pc siden du spilte sist osv. Hadde det problemet selv en stund, men da var det rammen som var gåen. Byttet ram, alt ok. skal sjekke ut, sendte ea en mail også. kansje de har et godt svar på det, men tror ikke det er noe med ram brikka
 5. hadde samme probleme, jeg bare reinstalerte bf2, men så fikk jeg feil melding om at jeg skulle prøve senere osv., etter den feil meldiga så restarta jeg pcen og prøvde igjen men fikk samme meldiga. hva kan være feilen her?
 6. er det vi prøver å få til med nettby nå. sendte de et julekort sån at vi får smiska litt hehe
 7. nettby har ikke noe med oss å gjøre som klan. eneste er at vi har fått lov til å bruke navne og logo. men de må godkjenne alle logoer som er/blir lagd. noen medlemmer har nettby profil men noen har også blitt med ved å sett på hjemme siden dåres.
 8. stemmer det, men fikk så mange klager på at søknaden vår så dorlig. derfor jeg skreiv en nye og bedere søknad
 9. Vi er en ganske ny Battlefield 2 klan som satser på å spille oss oppover mot å bli en sterk klan. Vi representerer Nettby innenfor Battlefield 2 miljøet. Blir du godtatt får du Try status og må da være aktiv på TS og i Battlefield. Vi bruker for tiden Battlefield BigWar's TS fordi vår egen TS ikke er oppe ennå. (Kom gjerne og snakk med oss. Server Address: live.battlefield.no:8769 . Passord: bfnobigwar.) Try periode er varer som oftest ca. 1 uke før du blir evt medlemm Du må ha god kjennskap til spille og spille aktivt, min. 3 dager i uka. ALDERSGRENSE: 16 ÅR Dette må søknaden bestå av: Nick: Navn: mob nr: Mail/MSN: Bosted: Fødselsdato: Fav. Kit: Fav. Map: Hva kan du tilby vår klan?: Klan erfaring: Spillerfaring: link til stats: Oppsummering: søknaden skrives til: [email protected] sjekk også hjemme siden våres for mer info om oss: http://www.freewebs.com/nettbygamingklan/
 10. noen som har link til download?
 11. vi trenger medlemmer så sjekk http://www.freewebs.com/nettbygamingklan/index.htm
 12. sjekk http://www.freewebs.com/nettbygamingklan/index.htm
×
×
 • Create New...