Jump to content
Battlefield.no

Canine

Supermedlem
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Canine

 1. Se her: www.stroyent.com
 2. Team [iCU] fått facelift! www.team-icu.com Søker fortsatt! Nå til Squad som skal i laddere og cups!
 3. Ja vi spiller Har gått over til ET:QW only nå! Interessert eller?
 4. Ser du har addet meg på MSN, vi tar en prat så snart du er online.
 5. w0rdz ;> Og i de udødelige ordrene fra han feite karen i tegneserien "Two Stupid Dogs" "...ain't that cute..? BUT IT'S WROOOOOOOOOOONG!"
 6. Nei... Jeg gjorde det... Gjett om jeg har svelgt en kamel der. Jeg syntes demoen sugde BALLS! Retail rocker! Retail er "t3h sh17"...
 7. Noen som så kampen? 4Kings vs. Team Dignitas. Jeg så den og satt til tider med nesa trykt i skjermen. Siden rglaf er jo en gankse aktiv mann på forumet her syntes jeg det var verdt å få med seg. Synd, rglaf. Jeg håpet dere skulle klare det. Bra spilt av begge lag. Synd dere ikke fikk de siste 3 sek på contruct objectivet på Sewer. Det var en bra rush plan.
 8. Det kan hende de har lagt om routing fra Nord-Norge en periode. Vedlikehold, kankje. Hvis det er det som er saken, ordner det seg i løpet av noen dager. .se servere er dobbelt så dyrt som UK servere og 4 ganger så dyrt som US servere. Det blir ikke aktuelt. I tillegg er vi "Supported" av Rackage.com, UK server leverandør.
 9. Hvorfor mimre? Load up, mount up and get friggin' fraggin' ! Tar gledelig imot deg på serveren vi : happy :
 10. Hva skjer? Hvorfor kommer det ikke ned? Feilmelding?
 11. Tror du må sjekke om igjen... Vi pinger 30 til 50 fra Norge. Den første Rankede vi kjøpte var i New York, der pinga vi 100. Den er oppe enda... Der du var? Het den Team [iCU] is recruiting osv.? Dårlig forbindelse Ståle? Reboot maskinen din, perhaps? Trekk ut strømkabel fra modem i 2 min?
 12. I skrivende stund er det 25 av 24...
 13. Pinglol? Bra eller dårlig? Den er i London. @ TechS Han har tatt kontakt. Takker.
 14. Forresten, Benz1n. Jeg prøve å registrere meg på forumet deres, men jeg får invalid input uansett hva jeg gjør. Alt er haket av grønt...
 15. Klanens navn: Team [iCU] Klanens Tag: [iCU] Hjemmesiden for klanen: www.team-icu.com Klan lederens nick:Canine, Degas, FiftySwifty, xwilleex, Draconiis War arranger for klanen: Se over Hvor de kan søke for "Try" periode:Se hjemmeside IRC kanal for klanen: N\A Antall spillere i klanen: 11 pr. dags dato Hvilken ladder(ere) klanen spiller i: N\A Klanmedlemmer som er klare: 4
 16. Rett og slett fordi dette forumet trenger å rose de som fortjener det. For mye flaming og e-penis oppmåling her. Syntes jeg der er verdt å takke noen på pub forum, så gjør jeg det.
 17. Som sikkert noen har fått med seg, har Team [iCU] startet en ny Ranked server. Bare på de to dagene den har vært aktiv har det vært nesten konstant aktivitet. Full server. Jeg vil bare si takk til FredsmeglarN for delvis å være en drivkraft i å få den i gang sammen med oss. Jeg regner med navnene FredsmeglarN og Benz1n hjalp godt ang. å tiltrekke folk. Dere begynner vel å få noe godt rep. i ET:QW verden, tenker jeg. Takker kompis! Håper vi treffes oftere og ta nå for all del med deg resten av gjengen.
 18. Canine

  MSN - Viruset

  Det viruset er nesten akkurat det samme som herjet MSN for et år siden. Jeg har vært i det "internasjonale" klan-miljøet lenge, og har mye kontakt med bla. amerikanere. Jeg fikk en melding fra en kompis som sa; "Hey, look at these pics of me, I look so lame" så var det en .zip fil med navn "Pics.zip". Trykket på den, men det skjedde ikke noe. Men, en liten stund begynte MSN å hakke veldig så jeg måtte hardboote maskinen. Det viste seg at viruset infiserte min maskin, og videresendte det til alle mine kontakter som var online. De fikk mye samme meldingen som meg, men det var noe forskjellig hver gang. "Look at my new boobs!" var en litt spesiell en som fikk meg til å lure litt på han som "sendte" bildene andre gangen... Alle jeg kjenner fikk det, som igjen spredte det til alle de kjente. Stygge saker det der... AVG fjernet mesteparten, men det lå ting i registeret og i Task Manager som måtte fjernes manuelt. Det er ikke borte fra verden enda, jeg får det til tider fra en kanadier som jeg ikke får videre kontakt med, siden han er online når jeg sover.
 19. Om du kanskje vil inn å spille litt skikkelig, så spill PR, da får du brukt disse redningsopdragene som folk håner her inne. Du kan sjekke oss om det er ønskelig... spiller PR og ET:QW www.team-icu.com
 20. Kom gjerne med noe input ang. serveren vår, FredsmeglarN Om det er plagsomt mye beskjeder som dukker opp osv. Fireteam spørsmål. etc Den ble satt opp tidligere i dag. All kritikk mottas og vurderes.
 21. Da er Unranked 32, byttet til Ranked 24! Lenge leve Team [iCU] og lenge leve ET:QW! Og ja, vi søker fortsatt spillere over 18 år! www.team-icu.com
 22. OK, reviver en gammal tråd, men jaja... JA, det finnes "norske" klaner og servere. Og vi har nettop åpnet vår nye Ranked server med et brak. Det tok 2 minutter, så var den stappfull! IP: 147.47.93.193:27733 (eller sjekk mine userbars) Håper jeg ser dere der Benz1n! Hadde vært artig om dere hadde kunne hatt det litt moro sammen med oss. Stikk gjerne innom selv om den er tom, den fylles opp på 2 min. Og selvfølgelig resten av dere som spille ET:QW ! Velkommen skal dere være!
 23. Hadde vært kanonbra! Det står i nyhetene på forumet at det kommer en liten patch til nå... innen et par uker. En bug mange skriker på er at rank ikke vises lenger ingame, og du ser deg selv som conscript i limbo. Dette vet SD om og skal fikses. Ellers er det småfikser osv. Og for dere som har egne servere, finnes det en hotfix for 1.4 som må brukes. Ikke alle server leverandører har fått den enda. Jeg har den her om noen trenger den
 24. Det er UTROLIG mye whining på enemyterritory.com, og jeg skjønner det bare ikke. Personlig syntes jeg patchen er utrolig grei jeg. Noen strategier må legges om, men sånn er det bare. Medics kan ikke se de falnes "symbol" gjennom vegger lenger, revive er ikke en mission lenger. Men alt dette syntes jeg bare er en god ting faktisk. Det fører til enda hardere teamplay. ET:QW blir bare bedre og bedre!!
 25. Navn: Team [iCU] Web : www.team-icu.com CL : Canine, MSN: [email protected], Xfire: Canine PR Members: 8 Spiller: BF2, PR og ET:QW Status: Aktiv rekruttering Annet : En PR server og en ET:QW server, Internasjonal klan, men mest norske.
×
×
 • Create New...