Jump to content
Battlefield.no

Dr.Schjolberg

Supermedlem
 • Content Count

  124
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Dr.Schjolberg

 1. enig med kopa her... ingen vits i å fortsette å flame Re4lize her! Han fikk lurt mange i bf3... skulle ønske jeg visste hvem han var fra starten av! Men vi vet hvem han er nå... var ikke det poenget med posten? så da er det vel egentlig ikke vits i å la posten fortsette!
 2. når sa jeg at de som ikke har vært på clanbase ikke har noe der å gjøre?
 3. Beklagelig dette... vil bare si at Re4lize blir kicket ut fra vip i dag! Vi vil fremstå som en clean clan og vil ikke ha noe med den typen spillere å gjøre... Og til dere som synes fremgangsmåten til hvordan et landslag i BF blir til: Etter det jeg kan se så er det en demokratisk og fin måte å velge en kaptein på... de som ikke har vært på clanbase eller kjenner til clanbase burde heller ikke få lov til å stemme frem en kaptein!
 4. ikke spill sniper om du vil bli en god klanspiller...der er det medic og engineer so gjelder
 5. haha..epsilon: rulefuckers og ragequiters
 6. tenker jeg satser på å trappe ned gaminga jeg Er vel den beste løsninga!
 7. stemmer, går lei public alt for fort! Og når de faktisk patcher spillet dårligere og dårligere, så gidder jeg ikke mere...er ikke noe politikk i det!
 8. Det skal mye til for at det som er igjen av et norsk "BF miljø" skal kunne reddes... jeg personlig ser ikke lyset i tunellen! Hvordan EA/DICE har oppført seg under BF3 gjør meg kvalm... De kunne nesten like gjerne latt vær å gi spillet ut til PC, de bryr jo seg ikke om oss uansett!
 9. Du får noe som ellers ville vært litt kjedelig til å bli gøy å se på...veldig bra redigering:) Mener seff ikke at du er noen dårlig sniper, men har sett så mange sniperfilmer nå at de blir kjedelig i lengden!
 10. da burde du kanskje se om det finnes et alternativt ptogramm til fraps! Fraps krever ganske mye av pc'n din, og det finnes flere programmer der ute som kan recorde uten at det påvirker spillingen din så mye!
 11. så litt av den ene scrap metal videoen din, og synes den var ganske så kjedelig! beklager...
 12. Er du verdens beste BF spiller? Er svaret nei, så tror jeg det er best du skriver litt mere om deg selv
 13. De kan dra til helvette... Betaler ikke en krone mer til de røverne der! Hadde spillet enda beveget seg i en retning jeg likte, så kunne jeg vurdert det! Men jeg har egentlig ikke vært fornøyd med en eneste patch til nå... De retter opp en ting og fucker opp 3 andre ting hver gang! At de faktisk skal sette de som ikke har premium lenger bak i køen når du loader map er jo bare et bevis på at de prøver å presse dette på oss... Skal du fortsette å spille, så må du enten ha en egen server, eller kjøpe premium!!!! Dette var ikke akkurat noe de brukte i makredsføringen av BF3... Vi kan selv tenke oss til hvorfor! Jeg hadde aldrig kjøpt dette møkkaspillet om jeg hadde visst hvor dårlig det skulle bli etter hvert!
 14. var det jeg prøvde å si! Klanmessig varte det vel i ca 6 mnd... trist men sant :/
 15. Er du hip i bf3 miljøet nå, så spiller du ikke lenger <3
 16. Good one... Er mange som har nulltolleranse for cheat som ikke cheater selv! Er vel å dra det vel langt å si at de som roper høyest cheater selv... pleier selv å rope ganske høyt, og tror ingen her inne vil si eller misstenke meg for cheat... Så lenge vi ikke får laget en programmvare slv som vi kan selge inn til PB/DICE, så er cheat testing helt ubrukelig..som nevnt tidligere vet alle som kan litt om gaming godt hvordan cheat fungerer! Ingenting som er skrevet til nå i denne posten har lært meg noe(alt er gammelt nytt)!
 17. måtte jeg betale mer enn en gang for bf, så hadde jeg kastet spillet for lenge siden og sansynligvis sendt miltbrann til dice!
 18. dette fører ikke noe godt med seg, så enkelt er det!
 19. Ingenting av dette hjelper mot cheatere som ikke vil bli tatt! Det er kun de cheaterne som gir faen vi får tatt... det var vanskelig nok å ta gode cheatere i bf2! Nå er det umulig helt til vi eventuelt får bedre admintools... PBss er uselless som det er idag pga at 99% av alle bilder blir svarte..
 20. er skillscore på "500" bra? min ligger på 800 nå, og det er kun når jeg er ute av tanken den er under 800...
 21. Dette er en ripe i lakken cri... mer vil jeg ikke si om den saken!
×
×
 • Create New...