Jump to content
Battlefield.no

Dr.Schjolberg

Supermedlem
 • Content Count

  124
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Dr.Schjolberg last won the day on May 11 2012

Dr.Schjolberg had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About Dr.Schjolberg

 • Rank
  Korporal
 1. enig med kopa her... ingen vits i å fortsette å flame Re4lize her! Han fikk lurt mange i bf3... skulle ønske jeg visste hvem han var fra starten av! Men vi vet hvem han er nå... var ikke det poenget med posten? så da er det vel egentlig ikke vits i å la posten fortsette!
 2. når sa jeg at de som ikke har vært på clanbase ikke har noe der å gjøre?
 3. Beklagelig dette... vil bare si at Re4lize blir kicket ut fra vip i dag! Vi vil fremstå som en clean clan og vil ikke ha noe med den typen spillere å gjøre... Og til dere som synes fremgangsmåten til hvordan et landslag i BF blir til: Etter det jeg kan se så er det en demokratisk og fin måte å velge en kaptein på... de som ikke har vært på clanbase eller kjenner til clanbase burde heller ikke få lov til å stemme frem en kaptein!
 4. ikke spill sniper om du vil bli en god klanspiller...der er det medic og engineer so gjelder
 5. haha..epsilon: rulefuckers og ragequiters
 6. tenker jeg satser på å trappe ned gaminga jeg Er vel den beste løsninga!
 7. stemmer, går lei public alt for fort! Og når de faktisk patcher spillet dårligere og dårligere, så gidder jeg ikke mere...er ikke noe politikk i det!
 8. Det skal mye til for at det som er igjen av et norsk "BF miljø" skal kunne reddes... jeg personlig ser ikke lyset i tunellen! Hvordan EA/DICE har oppført seg under BF3 gjør meg kvalm... De kunne nesten like gjerne latt vær å gi spillet ut til PC, de bryr jo seg ikke om oss uansett!
 9. Du får noe som ellers ville vært litt kjedelig til å bli gøy å se på...veldig bra redigering:) Mener seff ikke at du er noen dårlig sniper, men har sett så mange sniperfilmer nå at de blir kjedelig i lengden!
 10. da burde du kanskje se om det finnes et alternativt ptogramm til fraps! Fraps krever ganske mye av pc'n din, og det finnes flere programmer der ute som kan recorde uten at det påvirker spillingen din så mye!
 11. så litt av den ene scrap metal videoen din, og synes den var ganske så kjedelig! beklager...
 12. Er du verdens beste BF spiller? Er svaret nei, så tror jeg det er best du skriver litt mere om deg selv
×
×
 • Create New...