Jump to content
Battlefield.no

mockingbird0901

Supermedlem
 • Content Count

  305
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mockingbird0901

 • Rank
  Sersjant
 • Birthday 01/09/1989

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  karmøy
 1. Som i tittel, PR 1.0 beta er ute. To 100 personsservere, en satt i Europa, den andre i statene. Selve artikkelen. Noen av våpnene som blir å finne. Selve 1.0 kan ventes utgitt snart hvis betaen går bra.
 2. Match making vil jeg si har blitt bedre nå ja. Skal lete lenge etter kamper som den der. Flyr for det meste fly rundt rank 9, og da er det som regel ikke en eneste D13 på tyskerne sin side. Har ingen jetfly enda da. Desverre har jo ikke de alierte noen fly som matcher Tyskerene sine på rank 14-15, men etter det tar det seg jo opp. I tillegg er det jo lov å håpe at vi får noen av de flyene vi er lovet til amerikanerene snart, er selv lvl 14 der.
 3. Fortsatt aktivitet blandt dere på dette spillet her?
 4. Akkurat det er noe av det som irriterer meg mest med BF3. Spillet forteller meg så mye at det blir for lett. Kan stå langt vekke med tanks og skyte på de få gjemmeplassene folk har, får jeg et treff skytes det en gang til, og igjen og igjen, til jeg enten får drept personen eller hit-reggen forsvinner. På HC skulle jeg øsnke de kunne ha fjernet den biten også, så det ikke ble så enkelt.
 5. Har en char i hver klasse nightmare/hell. Lurer på om jeg skal begynne med dette igjen, har ikke rørt det på et halvt år minst. Bare til å si ifra hvis du har lyst til å ha noen å løpe gjennom de greiene med.
 6. Vil du ha det anbefaler jeg heller http://www.realitymod.com/ Har hatt runder med over 100 personer på hvert lag, og kart som er over 4 ganger større enn de vi får i BF3. Så får du heller se om den modden går for seint for deg.
 7. Den AC-130en kommer så jævelig til å få 120mm HE slengt i trynet sitt konstant etter et par runder når folk lærer hvor de skal sikte for å treffe den. Kjekt at kartene endelig får en mindre elendig størrelse da. Nå må de bare fikse resten av spillet...
 8. Veldig lite video for meg på den linken der..
 9. Og endelig var jeg i helvette med en av 5 Resten koser seg forøvrig rundt omkring i nightmare.
 10. Er ikke ny den gitt Edit: står at den er ny, men jeg sverger at jeg har sett den der før..
 11. Du vet jo hvordan Blizzard er når det kommer til tid Nede til det er oppe igjen er vell svaret vi hadde fått omtrent.... Eventuelt 'soon'..
 12. Søren meg over 800 dps på demon hunteren min som nettopp har rundet lvl 30. Tåler lite, men faen som den dreper!
×
×
 • Create New...