Jump to content
Battlefield.no

Zoby^

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Zoby^

 • Rank
  Zoby
 • Birthday 08/06/1990

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Trondheim
 1. Got Issues @ Grim Batol alliance rekruterer norske spillere for Mythic Progresjon. Klasser: Death Knight - Stengt Druid - Åpen Balanse / Feral med Tank OS Hunter - Stengt Monk - Åpen Mage - Åpen Paladin - Åpen Priest - Åpen Shadow Rogue - Åpen Shaman - Åpen Resto / Ele Warrior - Stengt Warlock - Åpen Hva ser vi etter: Vi leter etter deg som er dyktig, engasjert og villig til å utfordre og forbedre deg selv. Vi ser etter lagspillere, du må tåle å stå over en encounter om dette øker sjangsen vår for fremgang. Vi forventer at du kan din klasse ut og inn, vi skal ikke lære deg å spille. Om oss: Got Issues er en norsk Guild som ble grunnlagt i sommeren 2005. Siden den gang har Guilden gått gjennom det meste av Content på middels til høyt nivå. Vi har merget med andre og styrket oss mer. Som guild verdsetter vi samholdet mellom spillerne og setter pris på god stemning. Gjennom årene har Got Issues utviklet seg til et lite Gaming Community med tonnevis av folk som spiller alle typer spill. Vår raidatmosfære er veldig fokusert, men vi er også gamle venner og vet hvordan vi skal ha det gøy, slappe av og gjøre narr av hverandre innenfor rammen av progresjon. Guild info Raid Tider: Mandag 19: 00-23: 00 Onsdag 19: 00-23: 00 Torsdag 19: 00-23: 00 Raid Invite starter 15min før raidstart. Vi driver også alt raids, disse foregår for det meste i helgene. Loot: Loot Council Kommunikasjon: Mumble Nettsted: http://www.gotissues.eu Aldersgrense: 18 Høres dette ut som guildet for deg, stikk innom vår hjemmeside og legg igjen en søknad! http://www.gotissues.eu eller kontakt en av offiserene ingame (Iccy Zoby Ceerli eller Spokem)
 2. Ja faktisk, det er svært mange community servere oppe, bare se f.eks brutalcs.nu - Før om årene var det tusenvis av timer kos på hellfragger serverne. Skjønner veldig godt frustrasjonen, har vært i dine sko tidligere. Desverre har ikke jeg kunnskapen som skal til for å drifte og vedlikehold servere, har bare masse med tid til å spille på serverne.
 3. Jau, nå har serverne vært nede i... tja vet ikke hvor mange dager. Hvor er server admins, og er det noen som i det heletatt sjekker serverne? CS:GO er i en voksende fase for tiden, og jeg kunne gjerne tenkt meg å spille på norske servere istede for svenske.
 4. Hei, vet ikke om dette kommer i god jord, men tenkte starte en tråd hvor man kan adde hverandre for å spille MM sammen. Det er synd at det har blitt så utrolig vanskelig å finne folk å spille med, føler at alle har gått under jorden etter CS:GO kom ut, og div communities har forsvunnet. Ganske enkelt, jeg lager en liste over alle som ønsker å ha flere å spille med, så de kan legge til hverandre på steam. Post gjerne ditt steam navn, med ranken din så legger jeg deg inn i den rette kategorien. Her kan de som ønsker adde hverandre så man lettere kan finne folk til MatchMaking. Jeg sorterer folk i 3 kategorier, selv om det ikke betyr stort. Jeg spiller ofte med folk som er lavere rank enn meg selv. #Silver I - Silver Elite Master: #Gold Nova I - Master Guardian II -0Erag0n (Eragon) #Master Guardian Elite - The Global Elite - PerSpelmann (PerSpelmann) - humaN (humaN)
 5. Kom inn kom inn på #AllMaps, blir spillende der en stund nå om flere blir med! edit: Ble netopp banned, på grunn av ett skeivkast med granat
 6. Jeg er enig i det de fleste andre skriver, lithium er nok ikke er bra navn å gå for. Idag handler det om å være synlig på nett, hvertfall i ett market som du søker deg innenfor, det er enormt med konkuranse. Folk vil mest sansynelig reflektere lithium feil. Jeg mener at det enkle er ofte det beste. Nå har jeg ingen forslag selv, og mye er jo også allerede plukket opp av andre. Domener på 3 bokstaver har jo vært veldig populært den siste tiden, men er ganske utplukket det også. Hvis du er villig, så selges det endel domener på http://www.webforumet.no, er ikke så veldig mye man må ut med, for et greit domene. Lykke til uansett hva du veldig, til slutt så er det service og din egen innsats som teller, ikke navnet.
 7. Finn deg en behagelig tannlege og fortell vedkommende at du har tannlegeskrekk. Da tar de hensyn til det og gjør det mye bedre for deg.Jeg har ikke tannlegeskrekk, men den beste opplevelsen har har hatt hos tannlegen var når jeg trakk 2 visdomstenner. Rolig jente i 25. års alderen. Det var en bedre totalopplevelse og da tar jeg også med rutinekontrollene. Det er stor forsjell på tannlegene så jeg vil annbefale deg å finne den som passer deg best, selv om en kan være billigere så kan man betale litt ekstra for å ha en bedre opplevelse Var til en ny tannlege nå igår, aldri vært der før. Ei snerten dame på ca 25år. Gikk ganske bra faktisk, topp moderne senter også. Eneste negative var at jeg må tilbake, operere ut ei tann, trekke ei tann, rotfylle og fikse 4 hull? Noe i den duren, blir kostende 13.500 ,- Jaja, tenner må man ha
 8. Jeg skal til tannlegen kl 19:00 idag, hater tannlegen, hjelp?
 9. Det går fint, vi skulle spille HoN uansett Vi var inne der ista, jeg fikk noen points, men fortsatt ingen kills som er registert. http://hlstats.hellfragger.no/hlstats.php?mode=playerinfo&player=324882 Du får bare si ifra når du har sett over settings, så kan jeg teste igjen
 10. Da testa jeg nettopp dette og jeg behøvde ikke skrive inn mer enn "hel", "mu"(multigamer) eller "bat", så var samtlige hellfragger servere de eneste i browseren. Kunne du testet en gang til? Gjerne også sørg for at ingen andre filtere er huket av (type full server). Stemmer at det var vanskelig å surfe ja, "sv_airaccelerate" ble ikke registrert ved oppstarten, så den var default... Men endra litt og det ordnet seg nå Skal teste med 3 venner på serveren etter denne HoN gamen.
 11. Sa jo at vi var 6 spillere inne ^^ så det skulle fungere fint.
 12. Nå funker stats ingame, i den form at hlstats informerer om at du får points av å plante bomben, sier ifra hvem som connecter til serveren osv. Men vi var 6 spillere her ista, men fortsatt så vises det ingen kills i stats. http://hlstats.hellf...ayers&game=csgo her vises ingen spillere, fordi den sorterer etter alle som har over 1 kills ingame. http://hlstats.hellf...csgo&minkills=0 her vises alle spillerne som har over "0" kills ingame, derfor kommer alle opp, med points osv. Så det er fortsatt en liten feil her.
×
×
 • Create New...