Jump to content
Battlefield.no

RebeL^

Supermedlem
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About RebeL^

 • Rank
  Menig
 1. Hey, once again, sorry for æ drarn opp igjen! Men nå får noen dager siden la hu meg til på msn, og det virket som hun interessert, siden hun tar kontakt ca. hele tia mens hun er der. Men hva skal æ snakke mye? æ har hørrt at man ikke må snakke for mye på msn for å ikke fucke opp...HVORFOR? Og hva bør vi preike om på msn! Pleier ofte å være jævli blank, og sier noe bull. Også i forrige fransktime ba hun meg sitte med henne og fy faen bare sått å så på henne sånn 20 cm i fra, og kom nææært og luktet, fy faen så digg. Og de digge titsa ffs, de er seriøst helt perfekte!! jeg trenger dem! Yeah baby! Treng tips!!!!!1111 skal seriøst elske den som kommer med de beste tipsa!!!
 2. har aldri spilt bf2 bortsett fra litt hos venner:)
 3. who?? æ har høyrt om 5 fra 42 )
 4. RebeL^

  Hårtråden

  Hvor selger de dette?
 5. Sorry for at jeg drar opp denne gamle tråden, men har vært uten nett en periode og har ikke fått tid til å stikke til noen andre, men gjør det nå. Vel, tinga går ikke så veldig forover, men gjør litt, prata med henne ca. hele friminuttet, og ikke om noe skole. Og føler tiden er snart inne for å be henne ut? Eller hva tror dere? er tiden inne? Føler det ikke er vits å bruke for all for lang tid på å vente. Og hvis jeg ber henne ut, hva skal jeg be henne på, hvordan skal jeg be henne ut?
 6. Hei hei, jeg funnet ut at jeg faktisk har en sykt kjedelig hårfrisyre, og skulle gjerne hatt noen tips til metoder jeg kan forme håret, og ikke minst gode gele/vokstyper. Jeg har hatt noen geleer som gjør håret alt for hardt, og noen voks som får håret til å virke fett og ekkelt. Jeg vil ha en som gjør det ganske tøft og ikke noe fett, og tørker fort så det ikke ser ut som jeg nettopp har dusja hele dagen. hilsen rebben
 7. Hm, hun vil helt sikkert tro jeg er det etter å ha kjent henne i snart 3 måneder pitty Men men, er ingen krise om jeg ikke får a, er bare jeg skulle hatt noen tips så jeg slapp å sitte hver fransktime og tenke, "OMG! hva faen skal gjøre nå! Finner ikke noe vettugt å si! rofl" tror hu er kristen og, så kanskje vente litt å nevne at jeg hater kristendommen?
 8. Hehe, hvor i bergen er det du har vært? Nå må vi ikke generalisere for mye her Seff, det er mange rare, og patriotiske bergensere, men det betyr ikke at alle er det. I klassen min er faktisk de fleste bergenserne enig om at rbk fortjente gullet og at brann dret seg ut, så kanskje du skulle kommet innom skolen min en tur Byfolka er ikke så skrudd som utkantsbergenserne Og er endel tvilsomme supportere i de fleste lag. Da jeg var på kamper i trondheim og heide på glimt ble jeg jo nesten banket opp hver gang, måtte bare stikke ganske raskt. Tro meg, ikke vær redd, de vil mest sannsynlig ikke drepe deg Og de fleste bergensere jeg kjenner snakker like høyt som avg. nordmann... Vet ikke helt hvor du får det fra.
 9. Har ikke problemer med å la henne få vite at jeg er interessert, men vet ikke helt hvordan jeg skal vise det uten å drite meg komplett ut.
 10. Men hun prater mye om skolen selv, f.eks "Hva fikk du på prøven i dag da mats?", "hvor mange oppgaver klarte du?" osvvvv Men veit, sux å prate om skole. Men sladder, wtf, som "LOL GEIR KLINTE MED EN FEITING LOLOLOL" Eller mer se og hør? " LOOL CARL IVAR HAGEN ER Såå fag azz, har hørt rykter at han pulte han som solgte huset demsss"
 11. Hehe, har gjort det endel ganger, men føler fremdeles det ikke går noen vei.
 12. eksen min veide 50 kilo. Det ble for mye for meg, jeg orker ikke kvinner så veier så mye, så jeg dumpa hu.
 13. loool avslørte litt for mye der ja SPOILER: ja, det ER en dame xD
 14. ja vi har prata litt for mye om fransk føler æ Virker som han alltid finner på grunner for å prate med meg og, men det er somregel fag det går i, aka gørrrr.
×
×
 • Create New...