Isopor

Supermedlem
 • Content count

  866
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Isopor

 • Rank
  Fenrik
 • Birthday 04/16/1988

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Frogner, Oslo
 1. Post bilde av deg selv

  Hei, drit i å quote så jævlig da. Blir sykt uoversiktlig på siden. bck: kul 'tat (som jeg kaller det, hehe). har tenkt å få meg en selv i lange tider nå, men jeg har vel aldri turt å gutse på helt, hvis du skjønner. sånt har man hele livet, så det krever litt å bare sette seg ned å gjøre det. men det er vel bare å si til seg selv "rock n' roll" og kjøre på. man er bare ung en gang er det noe som heter.gjorrde det sykt vondt, eller? masse tafs til deg som bare driter i hva folk synes og gjør som du vil, forresten. du kommer sikkert til å få mange rare blikk og stygge kommentarer her fra folk på bruket, men bare drit i dem. De er bare misunnelige. PS: er det marijuanaplanter jeg ser på siden der? hehe EDIT oops fikk visst med alle bildene selv. admin hjelp?
 2. Norge kritiseres for rasisme

  QFT!Jeg er ikke rasist, men begynner å bli lei denne veslevoksne politiske korrekte holdninga til folk her på bruket. Det er klart det er forskjeller på mennesker. Hver rase har sine sterke og svake sider. Gulinger er bra i matte, afrikanere kan imponere fysisk, mens oss hvite er litt mer all roundere. Tenk på det som forskjellige typer classes i en rpg (mage, berserker og paladin, feks). Sånn er det bare, og det må vi lære oss å leve med. Alle som er litt oppgegående å følger med i media ser jo hvor mange av forbryterne her i landet som er utlenninger. Hvor vanskelig er det å legge to og to sammen, spør jeg meg. Når 90% av alle voldetks menn er "negere" (får kanskje ikke lov til å si det her, hah ...) sier jo det sitt om dem og hvordan de er skrudd. Men siden dette kommer fra genene er jo ikke det noe vi kan holde mot dem, akkurat som at de ikke kan gjøre narr av oss for at vi ikke løper like bra eller har like stor tiss (ikke at jeg har noen problemer på det området ). Det er jo ikke et valg de tar (tenk litt på det). Det vi må gjøre er å legge forholdene til rette for at den globale landsbyen vi lever i skal fungere. Det er krig verden over. Det er pga forskjellene mellom oss mennesker. Forskjellige raser kommer for tett innpå hverandre og det blir strid. Det skjer i Norge også. Bare se på all kriminilaiteten som har oppstått pga av innvandringen her de siste årene. Det kan ikke fortsette snart kommer oslo til å se ut som en by tatt rett ut av Fallout 3. Mark my words.
 3. Potensproblemer i fylla

  Man spiser ikke sjokolade med papiret på, er det noe som heter. Men sexuelt overførlige sykdommer er et stort problem i dagens samfunn, så man må passe seg.
 4. Hva skjedde?

  Another turning point A fork stuck in the road Time grabs you by the wrist directs you where to go So make the best of this test and don't ask why It's not a question But a lesson learned in time It's something unpredictable But in the end is right I hope you had the time of your life So take the photographs and stillframes in your mind Hang it on a shelf in good health and good time Tattoos of memories and dead skin on trial for what it's worth it was worth alll the while It's something unpredictable But in the end is right I hope you had the time of your life It's something unpredictable But in the end is right I hope you had the time of your life It's something unpredictable But in the end is right I hope you had the time of your life
 5. Hva skjedde?

  Sitert for SANNHET. Bra noen sier fra. tydelig at noen ikke er trygge på sin egen sexualitet når de har problemer med sånt.. tipper grot og machine sitter og suger hverandre i bakgården as we speak Og for de som klager på modderatorene her; når sånne kroneidioter som bluegrot og krillmachine fortsatt får til latelse til å poste er det ikke akkurat for mye modderering.
 6. Potensproblemer i fylla

  Tullprat. Alkohol i mindre mengder hjelper ikke bare med å løse opp sosiale sperrer (som både kan gi selvtillit til å komme i kontakt med eventuelle partnere og redusere nervøsitet og prestasjonsangst som kan gi problemer med ereksjonen), det er også et blodfortynnende middel som kan hjelpe på blodomløpet og dermed potensen.I større mengder virker det for det første bedøvende (slik at du ikke i samme grad merker berøring) og utvider blodårene til den grad at musklene i penis ikke lenger klarer å holde på blodet som er samlet. Kunne tenkt meg å se noen kilder på det.
 7. Potensproblemer i fylla

  Jeg har aldri hatt noen problemer med "staken", men så har jeg også alltid holdt meg unna alkohol. I den perioden da jeg var ute på byen for å plukke opp damer (begynner å bli en stund siden nå da, er i et fast forhold med verdens mest fantastiske jente, elsker deg Line!!!!), fant jeg det alltid best å ikke drikke. Det gjelder å være kvikk i hodet og ha sansene i topp form hvis man skal dra i land de strammeste byttedyrene. Det var alltid kult å stå ved bardisken med en virgin pina colada og se på de fulle idiotene prøve seg på den heiteste dama på dansegulvet uten hell. Cash and burn, liksom. Mens jeg bare ventet til hun kom til baren, sendte henne et par dype blikk og leverte en kjapp, morsom men litt nedlatende replikk, og vips! Tok ikke lang tid før vi var i sengehalmen. (Dette er ikke noe alle kan gjøre da. Funker ikke hvis du ser ut som dr. bf-nerd, liksom. Ta i allfall av deg brillene og putt litt paste i håret.) Mitt tips til deg er altså: SLUTT MED OG DRIKKE ALKOHOL! Ikke bare er det usundt for kroppen din, det hindrer også muligheten din til å plukke opp de aller beste damene. og det gir deg tydeligvis impotens, som jeg må forestille meg er sykt pinlig å oppleve. Det aller beste er bare å finne seg en nydelig jente man kan være sammen med. Så har man fast tilgang.
 8. Komediefilmer

  Denne diskusjonen tok en useriøs vending. Syntes det er urettferdig at jeg blir behandlet så hånende når jeg faktisk gidder å bruke litt av fritiden min på å forklare den yngre garde om kildekritikk. Det er vel det man får når man prøver å bidra med noe positivt her. Wigami: kult at du kommer med ordentlige kilder. Godt jobbet. hvis du samtidig fører opp sidetall og utgave kan jeg undersøke det. Du har sannsynligvis bare lest feil ( i slike diskusjoner leser man ofte det man vil lese, det er psykologisk ) men i verste fall får jeg sende en sint mail til forfatterne så de har rettet opp den blunderen til neste utgave. (jeg går nå utifra at du ikke bare dikter det opp, som jo er fullt mulig, da blir jeg i så fall veldig skuffet). uansett er det slik som det ble nevnt tidligere: riktig, det er ikke en nøyaktig vitenskap hvilket kan forklare forskjellene i hva som blir lært på barne/ungdoms skolenivå. gjennomsnittsalderen her er jo ikke den høyeste. Hadde man tatt denne diskusjonen på et medisinsk forum ville det sannsynligvis ikke vært noen diskusjon i det hele tatt fordi alle ville vært på min side. det er synd at diskusjonen måtte ende slik, men da får vi i allfall muligheten til å gå tilbake til ontopic En av de morsomste filmene jeg har sett i det siste er Good Luck Chuck. Dane Cooke er en utrolig dyktig komiker (bare sjekk ut noen av standupshowene hans på youtube, du kommer ikke til å angre), som jeg har vært fan av lenge, så jeg prøver å få med meg alt han gjør. Og her gjør han god figur som filmskuespiller. Også med er deilige Jessica Alba. Det trekker jo ikke akkurat ned, eller hva gutter og lesber hehe
 9. Komediefilmer

  Du sier jo selv at du er under innflytelse av alkohol (noe jeg selv holder meg langt unna, men hver til sitt osv), så det er begrenset hvor seriøst jeg gidder å ta deg Jeg har allerede forklart hvorfor internett kilder ikke er gyldige. Herregud.... Følg med. Og jeg ser ikke helt nødvendigheten av at jeg må komme med kilder. her har jeg kommet med en påstand, da er det deres jobb å motbevise den (lykke til med å motbevise fakta, btw!), det er sånn det fungerer i vitenskapen. Bevisbyrden ligger på motparten inntil det omvendte er bevist er det noe som heter, men jeg kan sikkert diske opp med noen kilder etter hvert. Dama mi studerer medisin så når hun kommer bort senere i kveld kan jeg diske opp med noen referanser til faktiske lege bøker. Gitt at hun har med seg bøkene da, hun kommer ikke på besøk for å lese, for å si det sånn.
 10. Komediefilmer

  PS: 1. Læreren min har sagt det. 2. Det står i naturfag boken min. 3. Fikk spørsmål på prøve om det, jeg svarte det det som veXed sa. Jeg fikk riktig. Noe mer du ville vite? La meg demonstrere litt kildekritikk for dere unggutter her nå. Her presenterer altså "Curver" seg selv som en kilde, og kommer med informasjon i tre punkter. La oss først huske på at dette er internett hvor hvem som helst kan si hva de vil uten å måtte ta ansvar for de uttalelsene. Det i seg selv gjør "Curver" til en utrygg kilde. Videre begynner han punktene sine med PS. PS betyr post skript, fra latin "bak tekst". Det er altså noe som kommer på slutten av tekster, men det er noe Curver begynner sin tekst med (quoten av meg teller ikke), hvilket tyder på at han har et mindre interlektuell og sannsynligvis ikke er fag lærd. La oss så gå over på punktene: 1. Læreren min har sagt det. Her er det mange spørsmål det er nødvendig å stille seg selv. Hvem er læreren din? Hvilket fag er han lærer i? Er han utdannet? Men viktigst: Er han til å stole på? Sannsynligvis ikke, men uansett om han er det har vi allerede gjort det klart at du ikke er det. Så vi kan ikke vite om du husker riktig det han har sagt eller i det hele tatt forstår det. Du har nok misforstått. 2. Det står i naturfag boken min. Og hvem har skrevet denne boken? (Retorisk spørsmål) Her gjør du en orddelingsfeil som videre setter din troverdighet i et dårlig lys. Hvis boken mot formodning skulle være faktabasert har du sannsynligvis ikke forstått den riktig. 3. Fikk spørsmål på prøve om det, jeg svarte det det som veXed sa. Jeg fikk riktig. Og hvem retter den prøven? I rest my case. Men ikke ta dette for tungt. Dette er noe man opparbeider seg når man begynner på høyere utdanning, og jeg forventer det ikke av ungdomsskoleelever. Men når dere er så bastante i påstandene må jeg ta et lite oppgjør med det. Here endeth the lessen.
 11. Komediefilmer

  Internettkilder ja. tenkte jeg det ikke. Plukk opp en bok en gang i blant. Internett er brukerstyrt, noe som kan føre til mye bra, men man kan aldri være trygg på innholdet. Personer kan utgi seg for å være hvem som helst og late som om de har peiling, selv på nettsider som ser ordentlige ut. Hvis du noengang tar høyere utdanning får du nok erfare det. Så godt forsøk, men det holder nok ikke. herlighet, jeg trodde kids fikk undervisning i kildekritikk på ungdomsskolen i disse dager. *riste på hodet*
 12. Komediefilmer

  Rimelig sikker på at jeg har rett her.. Har du noen kilder til å backe opp påstandene dine?
 13. Komediefilmer

  Ehh, nei? Har du aldri hørt folk snakke om "vakre blå øyne" eller "dype brune øyne?" (jeg har sistnevnte )? Da er det fargen på pupillen det er snakk om. Det du tenker på er den sorte flekken midt i pupillen, som kalles retina. Noe mer du ville lære før du uttaler deg?
 14. Morsomt

  hehe, joa, kan vel si det. Kommer nok ikke uskadet fra å henge på det forumet her, hvis du skjønner. Mye syke folk.