Jump to content
Battlefield.no

Sue

Klanmedlem
 • Content Count

  1,788
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Sue

 1. Hyggelig å treffe på gamle kjente på Guadalcanal Begynte å spille sånn smått i januar for første gang på 16 år, drar det frem når jeg trenger å koble ut litt. Liker ikke nyere spill, så da blir det gjerne klassikere fra når man var ung. Spiller for det meste på serveren som heter Team Simple under navnet Waggachugga, si gjerne hei hvis du ser meg der. BF42 fungerer fint i Windows 10, lastet det ned her: https://team-simple.org/download/ Er en håndfull klaner fortsatt og turneringer faktisk, for de som har tid til sånt.
 2. Iron Maiden - Paschendale - http://www.youtube.com/watch?v=B1TOITfRl4E
 3. Regel nummer 1: Ikke legg hånd på barnet, det hjelper ikke en dritt, hvis du ikke skjønner hvorfor så bør du lese litt om barneppdragelse. Å Kjefte ut barnet fører kun til at barnet enten ikke forstår situasjonen eller starter å håndtere all motgang med brøling og skriking. Det foreldre kan gjøre for å sette grenser er å starte tidlig(ikke når barnet er 10) med å forklare hva det gjorde galt. Straff kan man også gi barnet i form av f.eks inegn lørdagsgodter, men ikke for streng straff. Sammenligner du virkelig berusede voksne mennesker med barn ? Hjelper lite og ingenting å gi barnet en ørefik, selv hadde jeg gått til politiet og sørget for at barnet fikk samfunnstjeneste.
 4. Hemingway i øvre slottsgate
 5. 1.6 er den nyeste patchen, skal komme en ny innen addonen kommer ut(13 november?) http://www.gamershell.com/news/45367.html
 6. Oppsummering: Battle of the Bulge, Kharkov, Battleaxe, Berlin (UN), Bocage, El Alamein, Gazala, Market Garden, Stalingrad, Tobruk, Wake Island- Ingen effektiv pixling mulig. Iwo Jima - Du klarer å sende et skudd fra defgun til carrier før den flytter seg. Pow kan få av gårde et skudd i starten mot airfield, liten effekt. Pixling vil ha ekstremt lite effekt på spillets gang på de nevnte mapsene da baserape ikke er lov.
 7. Du gir deg vist ikke med det hax hysteriet ditt?
 8. Bakerste axis flagg er utagbart og allies tankene er plassert nærmere spawn slik at allies rekker å få tankene før det regner granater.
 9. Sue

  Midt-Østen

  At du sammenligner norske motstandsfolk med disse er direkte kvalmt. Men hvorfor fortsetter hamaz å skyte raketter fra sivile områder når de vet at Israel sender raketter tilbake uansett? Ja, Israel får dårlig omtalelse i media og oppslutningen til hamaz øker sammen med hatet mot Israel. Selvsagt setter de dette høyere enn et barns liv.... Fin historie, regner med at du var der selv
 10. Det der er vel en punkbuster fil tror jeg. Prøv å last ned oppdateringene manuelt: http://www.evenbalance.com/index.php?page=dl-bf1942.php
 11. Sue

  problemer!

  Har du innstalert alle patcher? Hvis ikke, last ned disse filene: http://www.battlefield.no/filer/pafiledb.p...file&id=174 http://www.battlefield.no/filer/pafiledb.p...file&id=173 Inntaler den øverste først Hvis du har alle patcher: Har du huket av på "enable punkbuter" på menyen inngame?
 12. La oss gi dem Bergen mot en ikke-angreps avtale
 13. Sue

  Julen

  Kanskje jeg ikke var klar nok. Med de "kristne" mente jeg de som feirer jul og mener at man ikke kan feire den uten å tro på Jesus. Og hvis de absolutt er så kristen så bør vel det å hjelpe et annet menneske være bedre enn å være egoistisk. Det gjorde den vel på ingen måte. Det er selvsagt historisk diskutabelt, men absolutt ikke noe viktig siden julen i nåtiden er en kapitalistisk feiring.
 14. Sue

  Julen

  Jula startet som en feiring av jesus, nå har kapitalismen overtatt for jesus og vi feirer med å gi gaver og spise god mat. Hvis de "kristne" er så ***** kristne, hvorfor gir de ikke pengene til veldedighet framfor å bruke dem på gaver og dyr mat?
 15. Sue

  Free Rice

  Afrika er verdens sosialklient, de mottar mat og medisiner som holder dem i live og øker befolkningen. Det holder ikke, FN må satste mer på å utvikle landbruket og vannsystemet der slik at de blir selvforsynt. Kun ris: Lite variert kosthold, altså ikke bra. Kjøtt + ris: Mer energi og variert kosthold, altså bra...
 16. Selvsagt stiller Høyre skyhøye klimakrav nå som det er populært og selvsagt legger de skylden på de rødgrønne for alt som er dårlig i landet. Ikke noe å bli forbanna over.
 17. Går historie årstudium på universitet, tiden går mest på studering(4 eksamener i desember) fritiden går for det meste til damen og datteren min ' /> Spiller lite eller ingenting, hvis jeg spiller er det single player(Gothic 1,2,3/ HOM) Regner med at jeg får litt tid til et par kvelder med bf i romjula
 18. Frøkna sover som regel ca 5 timer på dagen hvis jeg har lyst til å f. eks spille litt pc eller trene litt. Kveldene går som regel til å være hjemme ilamme dama, men det går fint ann at den ene er hjemme mens den andre er ute sammen med venner Gratulerer Ulvhedin! Datteren min sov veldig lite de 3 første dagene på sykehuset, siden hun tok puppen så bra fikk vi lov av jordmødrene å gi henne smokken. Endte med at hun sov 6 timer i strekk på natta:) Så jeg anbefaler å ha en ferdig kokt smokk klar, men bare gi den hvis en jordmor sier det er greit
 19. Sue

  Norge.!

  Jeg har aldri vært noe flink til å gjøre skolearbeid i enkelte fag når jeg gikk på grunnskolen og videregående. Jeg fikk 2 i naturfag på GK, her møtte jeg opp til 1 prøve av 4 i løpet av et år og leverte 2 av 10 kjemirapporter og var absolutt ikke aktiv i timene. I Tysk fikk jeg 3, alt jeg kan si er ?Ich heisse Nils??.. Det bør bli vanskeligere å stå i fag fra og med ungdomskolen, tror mange hadde hatt godt av å ta et år om igjen for å skjerpe seg. Det hjelper ikke å la elver å stå i fag slik at de går ut fra videregående med 3 i snitt, et år ekstra hadde hjulpet dem å få en innstilling som hjelper dem gjennom skolen og resten av livet. Er enig i at vi trenger penger til skolene. Min tidligere ungdomskole har vært plaget av asbest i snart 10 år, i løpet av den tiden jeg gikk der fikset de kun dusjene og toalettene. Nå 5 år senere har kommunen lovet 10 millioner til denne skolen for å løse problemet. Men selvsagt har kommunen investert i Terra så jeg regner med at når jeg sjekker lokalavisen om et par uker så står det at kommunen trekker løftene tilbake. Det er uansett bare tull å prøve å pusse opp en gammel skole som er bygd av dårligere materialer, mye lurere å bygge en ny skole med topp kvalitet som ikke trenger oppusing på en god del tiår. Legger også til valgløftene politikerne kom med under en skoledebatt ved kommunevalget for 4 år siden. H og FRP: Billigere alkohol (Hvordan skal de som komunepolitikere få det til?) AP og SV: Bedre skoler! Etter valget begynnte AP og SV med planlegging av en bru til mange 10-talls millioner som kortner kjøreturen til hytteområdene med 15 min, ikke flere penger til skolene. Poenget er at kommunepolitikere bør ikke kunne administrere penger til skoler, de kaster dem bort på bygdefeiringer, investeringer de ikke setter seg inn i og annet fanskap. øremerkede midler som kommunen er lovpålagt å bruke på skole og kontroll av dette er saken.
 20. Jepp, valget er på høsten, først skal regjeringspartiene forhandle, så skal statsrådene innsettes, så begynner man papirarbeidet og ute i 2006 er man igang med fysiske forandringer. Siden du trur politikken er grunnen til fall på rangeringen kan jeg bare nevne at det var H, V og KRF satt med makta i 2005. Fallet på rangeringen er ganske enkelt at Island har gjort en bedre jobb enn oss:)
 21. Sue

  Server oppe

  Deilig, kommer nok innom der etter eksamensessongen(juletider) Fortsatt noen som spiller spillet, det er riktig nok gammelt men god som gull fortsatt.
 22. Ødela selv bakruta på en hiace grunnet dårlig(ingen ) sikring av last, måtte ikke betale et øre;) En arbeidskollega av meg som var livredd for å kjøre hiacen måtte kjøre den en dag vi fikk et hasteoppdrag, endte opp med at han kjørte inn en enveiskjørt gate og møtte politiet i andre enden + en bot på 6000. Siden han hadde sagt til sjefen at han ikke vare komfertabel med å kjøre den bilen fikk han dekt hele boten. Tror arbeidsgiver dekker det meste så lenge du ikke gjør det med vilje.
 23. Ahhh, bigwar med NR hadde vært dritbra! Hadde jeg bare hatt tid
 24. Neida var MJK, men kan hende jeg rotet litt siden "mjkbasen" ligger ved Harstad;)
×
×
 • Create New...