Jump to content
Battlefield.no

Sue

Klanmedlem
 • Content Count

  1,788
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Sue

 • Rank
  Reinrytter
 • Birthday 12/27/1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kristiansand

Recent Profile Visitors

875 profile views
 1. Hyggelig å treffe på gamle kjente på Guadalcanal Begynte å spille sånn smått i januar for første gang på 16 år, drar det frem når jeg trenger å koble ut litt. Liker ikke nyere spill, så da blir det gjerne klassikere fra når man var ung. Spiller for det meste på serveren som heter Team Simple under navnet Waggachugga, si gjerne hei hvis du ser meg der. BF42 fungerer fint i Windows 10, lastet det ned her: https://team-simple.org/download/ Er en håndfull klaner fortsatt og turneringer faktisk, for de som har tid til sånt.
 2. Iron Maiden - Paschendale - http://www.youtube.com/watch?v=B1TOITfRl4E
 3. Regel nummer 1: Ikke legg hånd på barnet, det hjelper ikke en dritt, hvis du ikke skjønner hvorfor så bør du lese litt om barneppdragelse. Å Kjefte ut barnet fører kun til at barnet enten ikke forstår situasjonen eller starter å håndtere all motgang med brøling og skriking. Det foreldre kan gjøre for å sette grenser er å starte tidlig(ikke når barnet er 10) med å forklare hva det gjorde galt. Straff kan man også gi barnet i form av f.eks inegn lørdagsgodter, men ikke for streng straff. Sammenligner du virkelig berusede voksne mennesker med barn ? Hjelper lite og ingenting å gi barnet en ørefik, selv hadde jeg gått til politiet og sørget for at barnet fikk samfunnstjeneste.
 4. Hemingway i øvre slottsgate
 5. 1.6 er den nyeste patchen, skal komme en ny innen addonen kommer ut(13 november?) http://www.gamershell.com/news/45367.html
 6. Oppsummering: Battle of the Bulge, Kharkov, Battleaxe, Berlin (UN), Bocage, El Alamein, Gazala, Market Garden, Stalingrad, Tobruk, Wake Island- Ingen effektiv pixling mulig. Iwo Jima - Du klarer å sende et skudd fra defgun til carrier før den flytter seg. Pow kan få av gårde et skudd i starten mot airfield, liten effekt. Pixling vil ha ekstremt lite effekt på spillets gang på de nevnte mapsene da baserape ikke er lov.
 7. Du gir deg vist ikke med det hax hysteriet ditt?
 8. Bakerste axis flagg er utagbart og allies tankene er plassert nærmere spawn slik at allies rekker å få tankene før det regner granater.
 9. Sue

  Midt-Østen

  At du sammenligner norske motstandsfolk med disse er direkte kvalmt. Men hvorfor fortsetter hamaz å skyte raketter fra sivile områder når de vet at Israel sender raketter tilbake uansett? Ja, Israel får dårlig omtalelse i media og oppslutningen til hamaz øker sammen med hatet mot Israel. Selvsagt setter de dette høyere enn et barns liv.... Fin historie, regner med at du var der selv
 10. Det der er vel en punkbuster fil tror jeg. Prøv å last ned oppdateringene manuelt: http://www.evenbalance.com/index.php?page=dl-bf1942.php
 11. Sue

  problemer!

  Har du innstalert alle patcher? Hvis ikke, last ned disse filene: http://www.battlefield.no/filer/pafiledb.p...file&id=174 http://www.battlefield.no/filer/pafiledb.p...file&id=173 Inntaler den øverste først Hvis du har alle patcher: Har du huket av på "enable punkbuter" på menyen inngame?
 12. La oss gi dem Bergen mot en ikke-angreps avtale
 13. Sue

  Julen

  Kanskje jeg ikke var klar nok. Med de "kristne" mente jeg de som feirer jul og mener at man ikke kan feire den uten å tro på Jesus. Og hvis de absolutt er så kristen så bør vel det å hjelpe et annet menneske være bedre enn å være egoistisk. Det gjorde den vel på ingen måte. Det er selvsagt historisk diskutabelt, men absolutt ikke noe viktig siden julen i nåtiden er en kapitalistisk feiring.
 14. Sue

  Julen

  Jula startet som en feiring av jesus, nå har kapitalismen overtatt for jesus og vi feirer med å gi gaver og spise god mat. Hvis de "kristne" er så ***** kristne, hvorfor gir de ikke pengene til veldedighet framfor å bruke dem på gaver og dyr mat?
 15. Sue

  Free Rice

  Afrika er verdens sosialklient, de mottar mat og medisiner som holder dem i live og øker befolkningen. Det holder ikke, FN må satste mer på å utvikle landbruket og vannsystemet der slik at de blir selvforsynt. Kun ris: Lite variert kosthold, altså ikke bra. Kjøtt + ris: Mer energi og variert kosthold, altså bra...
×
×
 • Create New...