Jump to content
Battlefield.no

Shai

Supermedlem
 • Content Count

  2,037
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Shai

 • Rank
  Pimp
 • Birthday 08/10/1977

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

766 profile views
 • Sjef

 1. IS-8 er en veldig bra tank. Du må bare kjøre den som en medium tank med lav armor. Mitt tips: Kjør IS-8 som en litt treig fransk medium (Lorraine med dårlig motor).
 2. Alle perks? Jeg trodde jeg var aktiv med min T-50-2 med 65% på fjerde skill...
 3. Forklar meg den fysikken er du snill
 4. http://wargame-ee.com/ Jeg har nettopp kjøpt og startet å teste dette strategispillet, og jeg er meget positiv til multiplayer så langt. Andre som har testet spillet?
 5. Diablo 3 nærmer seg, og det er massive invites til beta om dagen. Er det noen som har fått seg key? Er det noen som har en key til overs?
 6. Shaii Indeed - dette "gratisspillet" har kostet meg ca 1500 spenn nå Utfordringen er at etterhvert som man har spilt en stund så vet man altfor godt hvor mye bedre en tank er fullt oppgradert, og da klarer jeg ikke la være å konvertere xp for å "kjøpe meg fri" fra å måtte spille opp en tank. Og med ca. 1 300 000 xp som kan konverteres så blir jo slikt fristende
 7. Indeed - dette "gratisspillet" har kostet meg ca 1500 spenn nå
 8. Dersom man ønsker å spille høyere tier (hvilket de aller fleste ønsker) så må man bruke penger (premium account er must for T7+).
 9. Antall credits man får etter en kamp er basert på en score ganget med en multippel (multippelen er forskjellig for de ulike tanksene). Premium tanks har en høy multippel som gjør at man tjener langt mer credits med dem. Premium tanks er generelt ikke bedre enn fullt utviklede tanks på samme tier. Når det er sagt er det ikke tvil om at et par av premium tanksene er meget gode (særlig T8 Heavy Lowe og T8 Medium T59).
 10. Stats på T30 vil bli tweaket (HP, rate of fire etc.), men ellers forblir tanken uendret (i.e. det blir en TD med turret som roteter 360).
 11. US Tree T34 blir erstattet av M103 (ny T9 heavy) T30 blir erstattet av T110 (ny T10 heavy, T30 blir ny T9 tank destroyer) Franske light/medium Den franske light/medium linjen er veldig gøy å levle fra T5 (AMX12) og oppover. AMX 13 90 er et høydepunkt, men også AMX 13 75 og Lorraine 40 er morsomme tanker å kjøre. Selv satt jeg nettopp ny pers med Lorraine 40 med 10 kills.
 12. Å kjøre med FF=off er en gave til chopperpiloter/gunnere som kan plaffe løs uten Å ofre en tanke pÅ Å treffe en mengde vennligsinnede...
×
×
 • Create New...