FunSurf aleks

Medlem
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About FunSurf aleks

 • Rank
  Menig
 1. Fragmovie konk. CSS

  bra idé ' /> tenkte du på surf også
 2. høres kult ut

  ops.. la ut feil:P
 3. no spawnattack script for hf.no surf

  fins script som dette da, bare at man ikke blir bannet. isteden så mister du så mye hp du tar fra motstanderen i de første 10 sekundene og motstanderen mister ingenting. twistedplay sin surf server har dette scriptet.. funker fint
 4. dere burde adde noen fler maps på surf serveren. er så kjipt med bare fire. hadde likt om dere kunne legge inn surf_skyworld, greatestriver, skyscraper og around.. pluss noen fler..
 5. Banna..

  Team killa en sånn dude som drev å plagde meg på rats only serveren. drepte han to ganger, sry.. hvor lenge er jeg banna? STEAM_0:0:13331195
 6. Inlogging på BF2

  jeg får også den forpulte meldinga.. rakk å spille i 2 min for jeg ble disconnect og kunne ikke logge inn..
 7. Kan dere unbanne meg nå?

  Har vært banna i måneder..:/ har forstått poenget. kan dere please unbanne meg nå? STEAM ID: STEAM_0:0:13331195 KALLENAVN: >>FunSurf<< aleks >>cL<< BANTID: PERM!! ADMIN: noe som startet på Sz.... SERVER: #07 MAP: surf_1337_xxl DATO: 11. mars 07 TIDSPUNKT: ca 01:15 GRUNN: Med en gang jeg joinet kom jeg inn i en runde... så da hadde jeg ikke sett at admin skrev: no spawnjumping..:/ så jeg spawnjumpa og drepte en afk.. sa sry mange ganger... adminen så ut til å ha en dårlig dag + at han ble sur da jeg sa til en spiller at han brukte hack, noe han gjorde. Adminen tok nemelig demo... Dette gjorde at det ikke ble god kjemi mellom oss to:P I de neste rundene spawn jumpa jeg på en måte og surfa på den surfen oppe mellom spaw.. !UTEN å skade eller drepe noen! Admin likte ikke dette.. han sa at det var mot reglene og at det var plagsomt fordi at man visste ikke om en skulle drepe deg:S, sa han:S Da bannet han meg perm... Synes ikke det var så god grunn men tror han var litt sur og reagerte litt feil der og da... håper dere kan unbanne meg.. Takk.
 8. Klage på ban.

  STEAM ID: STEAM_0:0:13331195 KALLENAVN: >>FunSurf<< aleks >>cL<< BANTID: PERM!! ' /> ADMIN: noe som startet på Sz.... SERVER: #07 MAP: surf_1337_xxl DATO: 11. mars 07 TIDSPUNKT: ca 01:15 GRUNN: Med en gang jeg joinet kom jeg inn i en runde... så da hadde jeg ikke sett at admin skrev: no spawnjumping..:/ så jeg spawnjumpa og drepte en afk.. sa sry mange ganger... adminen så ut til å ha en dårlig dag + at han ble sur da jeg sa til en spiller at han brukte hack, noe han gjorde. Adminen tok nemelig demo... Dette gjorde at det ikke ble god kjemi mellom oss to:P I de neste rundene spawn jumpa jeg på en måte og surfa på den surfen oppe mellom spaw.. !UTEN å skade eller drepe noen! Admin likte ikke dette.. han sa at det var mot reglene og at det var plagsomt fordi at man visste ikke om en skulle drepe deg:S, sa han:S Da bannet han meg perm... Synes ikke det var så god grunn men tror han var litt sur og reagerte litt feil der og da... håper dere kan unbanne meg.. Takk.