Jump to content
Battlefield.no

Galilee

Rådsmedlem
 • Content Count

  4,718
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Galilee

 1. Galilee

  Weeds

  Mulig det. Syntes det tok seg litt opp i sesong 5. Men sesong 3 og spesielt 4 var litt kjedelig. Når uansett aldri ned på bunnivået der Lost og Heroes har landet... Heldigvis dukker det stadig opp nye serier en kan se. Helt enig. Synes sesong 5 tok seg veldig opp. Spesielt scene med Nancy og Andy, når hun ammet og slikt. Priceless Sesong 3 og 4 var mye kjedeligere.
 2. Er litt enig med deg. Alt i alt: Veldig bra. For en gangs skyld bra lyd i Spektrum (i alle fall på gulvet), men også veldig høyt. Det piper fortsatt i ørene.. Oppvarmingen så kunne jeg spart meg for det første bandet. Big Elf var kveldens store overraskelse, makan til knallband live. Trøkk som faen. Opeth var som forventet, men ikke noe mer. Dream Theater var kjempebra, men jeg mislikte en ting. Det var alt alt for mye improvisasjon og endeløst lange runkedueller mellom Jordan og gitaristen (som jeg ikke husker navnet på akkurat nå). Jada, vi har skjønt det, dere er flinke. Så til neste gang: Litt mer musikk og sang for min del. Jeg vet de kan Spesielt låta fra Six degrees kunne de spart seg. Sangene fra nyeste plata var i min bok kveldens beste sammen med førstelåta til Big Elf. Fem og en halv time på gulvet i Spektrum er i overkant Ellers takk for hyggelig måltid! regner med vi gjentar det neste gang. -V
 3. Fridays i Karl Johans gate (ved Paleet) kl 16 på lørdag? Dørene åpner 18, konserten begynner 18:30, sikkert ganske presis.
 4. Kan også anbefale The Tudors egentlig. Rome er knallbra. Gleder meg til den nye Spartacus som kommer neste år.
 5. Galilee

  Dexter

  Nei Stella tror ikke det er noen tv-karakter som jeg vet om
 6. Galilee

  Dexter

  Skulle jeg fått en sønn så hadde vi planer om å kalle ungen Dexter men nå ser det ut som at det blir en jente...
 7. Gode forslag det. Opeth er jo en temmelig annen type musikk enn DT, men de har ganske mye prog-elementer i musikken sin. Synes for øvrig Spektrum kunne vært flinkere med å informere om konserten, står jo ikke et ord der om Opeth og Bigelf.
 8. Faen, jeg visste ikke at denne konserten var en del av PROGRESSIVE NATION 2009! med Opeth og Bigelf. Fantastisk, den kvelden blir bare bedre og bedre satan det blir fett!!
 9. Får ikke bestilt bord på Fridays tror jeg, men det ordner seg sikkert. Blir kult det
 10. Brotherhood!! glimrende serie, realistisk og "tung" ' /> Mad Men er også strålende drama, realistisk og seriøst. Dessuten har serien verdens mest sexy sekretær
 11. Da har jeg bestilt billetter til konserten, ståplasser, sammen med Panic. Middag som vanlig i forkant? Forøvrig er det nye albumet veldig bra, helt klart av det bedre de har gjort de siste årene. Gleder meg veldig til konserten!
 12. Tror ikke Microsoft får pes med IE fordi IE ikke følger standarder, men fordi de er blitt for store. Jeg synes ærlig talt det er ganske latterlig å måtte gi ut et OS uten nettleser. Forresten så er vel IE 8 så vidt jeg har skjønt ganske flink med standarder på nett. Selv om jeg bruker Firefox så er IE 8 den beste IE hittils...skulle kanskje bare mangle da. Windows 7 rocker forresten
 13. Har brukt Windows 7 i et par måneder nå, svært fornøyd. Raskt, og det bare "virker".
 14. Galilee

  Dollhouse

  Premiæren gikk av stabelen forrige fredag. Mange som har sett? Jeg synes den var lovende. Jeg har litt vanskelig for å se at vi skal få sterke følelser for en karakter som stadig endrer personlighet og hukommelse, men første episode var såpass vellaget at jeg gleder meg veldig til neste episode ' /> Morsomt å se at mange av karakterene føltes kjente, som gamle venner (f.eks. Harry J. Lennix som Echos "handler" og Amy Acker som lege). Flere som er tent foran neste episode?
 15. Jeg plukket opp min kopi på Linderud senter i Oslo til 99 røverkjøp!
 16. Sveits er også et land du må kjøre igjennom dersom du skal komme deg på kryss og tvers i Europa effektivt.
 17. Selvfølgelig hadde de det. Men de har ikke slike midler, og forsvarer seg dermed med de beskjedne midlene de har. Jeg lurer virkelig på om noen tror at det vil bli fred sålenge * Isreal okkuperer områder de åpenbart ikke skal ha * Isreal isolerer palestinerne slik at de ikke klarer å etablere noe ordentlig samfunn * Isreal tar igjen med ovedrevet makt når de blir angrepet * Isreal driver med import og bosetting av jøder i palestinske områder
 18. Vel nei, selvfølgelig ikke. Hver eneste av de israelerne som palesinterne har drept er selvfølgelig like mye verdt og like ille at er drept. Forskjellen på denne og andre konflikter er at Isreal er som den store gutten i skolegården som banker opp den lille gutten som har startet i førsteklasse. Det bør være en viss proposjonalitet når Isreal slår tilbake mot det de anser som terror (og ikke motstandskamp mot en okkupasjonsmakt)
 19. Et kjapt søk på Google gir disse tallene: http://www.ifamericansknew.org/stats/deaths.html (ingen peiling på kvaliteten) Palestinere siden 2000: ca 4900 (ikke medregnet de siste ukene, altså kan vi legge på ca 1000) Israelere siden 2000: ca 1100 (hvorav litt over 100 barn) Uansett hvordan man vrir og vender på det, så er det vel ingen som er i tvil om at den ene siden opptrer med vesentlig større kraft og vold enn den andre.
 20. Fordi Norge kun er EØS-medlem og ikke EU-medlem, så må også Norge implementere EUs regelverk i Norske lover og forskrifter. Direktiver i EU må implementeres i alle lands regelverk, mens forordninger gjelder direkte. Forskjellen blir da at også forordninger må implementeres i Norge og gjelder derfor ikke direkte. Jeg er usikker på om vi kunne fått til en avtale som Sveits. Nå i ettertid er uansett spørsmålet ikke relevant lengre, det er ikke aktuelt å gå tilbake på EØS-avtalen, det tror jeg vil bli ekstremt komplisert. Fordelen med å være i EØS (som ikke Sveits får) er at vi får være observatører i noen flere fora (selv om vi ikke har stemmerett). Vi har videre mulighet til å være med å delta i byråer som EU har nedsatt, der regelverket utvikles på mange områder. Det er mitt syn at det er et enormt demokratisk problem at vi ikke er med i EU. Det foregår veldig mye viktig arbeid, og det bestemmes helt dramatiske ting som påvirker Norge ute at vi får gjort noe særlig med det. Men uansett, verden er som den er, og det største problemet mitt er at Norge har en ekstremt passiv holdning ovenfor EU. Vi kunne involvert oss mer, vært med der det skjer, benyttet muligheten til å påvirke EU-parlamentet osv. Men neida, holdningen blant mange ministre er å sitte mest mulig stille, og så komme med politisk klagesang for å markere standpunkt mot EU hver gang det kommer noe man ikke liker.
 21. Virker som det er stor forskjell på trommesettet til RB og GH. Noen som vet om kanskje GH-settet er mer stille? Virket ganske stille på meg når jeg dunket litt i en butikk.
 22. Jeg bruker siste TVersity og den funker flott. http://tversity.com/ Det som ligger i shared media, er delt gjennom Windows Media Server, eller hva den heter. Shared folders er en av standardfolderne som alltid blir delt. Selv synes jeg TVersity er bedre fordi den kan transkode filder som ikke er støttet av PS3.
 23. Jeg er kjempefornøyd hittil Er ca 40% gjennom på solo gitar på medium. Ikke noe spesielt vanskelig på medium, men greit å bli kjent med sangene. Veldig fornøyd med sangutvalget egentlig, forstår ikke kritikken den har hatt.
 24. Gjerne det! vi kan ta detaljene på pm etterhvert.
 25. Jeg kastet meg akkurat på den. Makan til bra tilbud, helt nytt og bra spill
×
×
 • Create New...