Jump to content
Battlefield.no

Galilee

Rådsmedlem
 • Content Count

  4,718
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Galilee

 • Rank
  Fri og grusom
 • Birthday 04/19/1977

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.battlefield.no

Profile Information

 • Location
  Europa

Recent Profile Visitors

1,468 profile views
 1. Galilee

  Weeds

  Mulig det. Syntes det tok seg litt opp i sesong 5. Men sesong 3 og spesielt 4 var litt kjedelig. Når uansett aldri ned på bunnivået der Lost og Heroes har landet... Heldigvis dukker det stadig opp nye serier en kan se. Helt enig. Synes sesong 5 tok seg veldig opp. Spesielt scene med Nancy og Andy, når hun ammet og slikt. Priceless Sesong 3 og 4 var mye kjedeligere.
 2. Er litt enig med deg. Alt i alt: Veldig bra. For en gangs skyld bra lyd i Spektrum (i alle fall på gulvet), men også veldig høyt. Det piper fortsatt i ørene.. Oppvarmingen så kunne jeg spart meg for det første bandet. Big Elf var kveldens store overraskelse, makan til knallband live. Trøkk som faen. Opeth var som forventet, men ikke noe mer. Dream Theater var kjempebra, men jeg mislikte en ting. Det var alt alt for mye improvisasjon og endeløst lange runkedueller mellom Jordan og gitaristen (som jeg ikke husker navnet på akkurat nå). Jada, vi har skjønt det, dere er flinke. Så til neste gang: Litt mer musikk og sang for min del. Jeg vet de kan Spesielt låta fra Six degrees kunne de spart seg. Sangene fra nyeste plata var i min bok kveldens beste sammen med førstelåta til Big Elf. Fem og en halv time på gulvet i Spektrum er i overkant Ellers takk for hyggelig måltid! regner med vi gjentar det neste gang. -V
 3. Fridays i Karl Johans gate (ved Paleet) kl 16 på lørdag? Dørene åpner 18, konserten begynner 18:30, sikkert ganske presis.
 4. Kan også anbefale The Tudors egentlig. Rome er knallbra. Gleder meg til den nye Spartacus som kommer neste år.
 5. Galilee

  Dexter

  Nei Stella tror ikke det er noen tv-karakter som jeg vet om
 6. Galilee

  Dexter

  Skulle jeg fått en sønn så hadde vi planer om å kalle ungen Dexter men nå ser det ut som at det blir en jente...
 7. Gode forslag det. Opeth er jo en temmelig annen type musikk enn DT, men de har ganske mye prog-elementer i musikken sin. Synes for øvrig Spektrum kunne vært flinkere med å informere om konserten, står jo ikke et ord der om Opeth og Bigelf.
 8. Faen, jeg visste ikke at denne konserten var en del av PROGRESSIVE NATION 2009! med Opeth og Bigelf. Fantastisk, den kvelden blir bare bedre og bedre satan det blir fett!!
 9. Får ikke bestilt bord på Fridays tror jeg, men det ordner seg sikkert. Blir kult det
 10. Brotherhood!! glimrende serie, realistisk og "tung" ' /> Mad Men er også strålende drama, realistisk og seriøst. Dessuten har serien verdens mest sexy sekretær
 11. Da har jeg bestilt billetter til konserten, ståplasser, sammen med Panic. Middag som vanlig i forkant? Forøvrig er det nye albumet veldig bra, helt klart av det bedre de har gjort de siste årene. Gleder meg veldig til konserten!
 12. Tror ikke Microsoft får pes med IE fordi IE ikke følger standarder, men fordi de er blitt for store. Jeg synes ærlig talt det er ganske latterlig å måtte gi ut et OS uten nettleser. Forresten så er vel IE 8 så vidt jeg har skjønt ganske flink med standarder på nett. Selv om jeg bruker Firefox så er IE 8 den beste IE hittils...skulle kanskje bare mangle da. Windows 7 rocker forresten
 13. Har brukt Windows 7 i et par måneder nå, svært fornøyd. Raskt, og det bare "virker".
 14. Galilee

  Dollhouse

  Premiæren gikk av stabelen forrige fredag. Mange som har sett? Jeg synes den var lovende. Jeg har litt vanskelig for å se at vi skal få sterke følelser for en karakter som stadig endrer personlighet og hukommelse, men første episode var såpass vellaget at jeg gleder meg veldig til neste episode ' /> Morsomt å se at mange av karakterene føltes kjente, som gamle venner (f.eks. Harry J. Lennix som Echos "handler" og Amy Acker som lege). Flere som er tent foran neste episode?
 15. Jeg plukket opp min kopi på Linderud senter i Oslo til 99 røverkjøp!
×
×
 • Create New...