MISTER

Supermedlem
 • Content count

  1,863
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MISTER

 1. Skal bli pappa

  Iren. Ev. Irene. Kristin! Ingvild. Lena. Kari? Men IKKE Olga. Gustava. eller slike... Hadde vært enklere om det var en gutt, ja. -For der ligger vel Muhammed og Ali på navnetoppen?! ;-) Men fine navn det også! GUDD løkk som pappa til bitteliten jente!!
 2. Vi står uten Battlefield 4 servere

  Dette var HELT underlig. WTF?! -Nissetøys fra EA nå like før jul?! :-(
 3. [Forumlek] 5 bokstaver til en setning

  Kan riste Israel sin tiss. (Jaja, infantilt - jeg vet!) H E R R E
 4. Jeg har spist grandiosa.

  Savner nesten et innlegg fra "Grandis" her! (Hvis noen husker ham...) Ellers er jo "Grandios" en personlighetsforstyrrelse, og betyr "storslagen", "opphøyd" og "selv-elskende" Litt sånn som Anders B. Breivik kan synes å være... Bare til info, altså. :-)
 5. Vi vil ikke ha noe av lagring av våre surfe/data vaner. Det er utgangspunket. Så her er en tråd om hvordan vi kan utvanne direktivet... #1 Anskaff et åpent trådløst nett. -Slik at hvemsomhelst kan surfe med din IP. Da blir det ikke lett å skille DINE web-besøk fra "hvemsomhelst"--- #2 Bruk ANDRES trådløse nett. -Du er da med på å skape forvirring... #3 Bruk nettet på JOBBEN, på kafeer, hos naboen, osv -Du genererer da mer trafikk som IKKE umiddelbart kan knyttes til deg.. #4 Lån villig vekk ditt eget datautstyr og bredbånd til kompiser og venner. - La dem sjekke hva de vil online, alt for å skjule DINE spor. #Proxy-server, kan det brukes her? #kom med tips eller påpek åpenbare mangler i denne tråden. Håper vi kan få til en "anarkistisk kokebok" om "hvordan skjule ID og IP ved nettbruk"
 6. 314,15 satt inn. Blir spennende å følge med videre!
 7. Norsk særemne

  Ehhh.... -JO! DET er det. MYE som skjer, altså. Men du tar vel ikke det? For du er Super? Og naiv...?! ;-)
 8. Åreknuter

  apro pos... HVA skjer med voxenlan?! Må vi vente til vinteren eller...?!
 9. Terror i "trygge" Norge?

  Tipper NORGE er ett av svært få land i verden der dette kunne ha skjedd. (Dette=bomben+massakren på Utøya.) For vi har: 1. Generelt høyt kunnskapsnivå. (Forståelse/utdanning/nettilgang/vitenskapelig tilnærming.) 2. Generelt høyt økonomisk handlingsrom. (Nettilgang/kjøpekraft)... Så galt kan det gå når en intellegent psykopat med handlekraft og rimelig standard økonomi bestemte seg for å drepe MANGE. -Og når han bestemte seg for å bruke kunnskapene sine til å bedrive utelukkende onskap.... 10-20-30 år frem i tid? Han kunne ha kjøpt ingredienser til en "skitten bombe." Jeg gråter for de unge og gamle ofrene for denne gale mannens verk. Dette er BARE trist. Til sist; Jeg lurer på om det NOEN gang kommer til å gå opp for ham (Anders Behring Breivik), at det han gjorde var hinsides all folkeskikk, hinsides all etikk og hinsides all rett? Kanskje etter å ha sett 70-80 begravelser? Kanskje etter 70-80 år? Men jeg tviler. Er redd for at typen (Anders Behring Breivik) for resten av sin levetid vil hevde at det han gjorde var riktig. Det er for jævlig. Måtte du brenne i helvete, Anders Behring Breivik. (JEG tror ikke på noe helvete, men jeg HÅPER at DU gjør det.)
 10. Jeg ønsker kritikk på min webside

  Pen blog. Oversiktlig nok, foreløpig. Bruk energien på innholdet. Og få gjerne hjelp av andre! (Slik at det blir MER leseverdig stoff.) Om innholdet: Gode tekster, bedre artikler om temaene enn f.eks VG ville finne på å skrive. Jeg liker at du ikke er ALT for populistisk, teksten blir ofte for grunn da. Men du sloss om oppmerksomheten med mange andre gode aktører.... Lykke til, uansett.
 11. Er du den ene personen som aldri har klikket deg inn på nasa.gov før, så sørg for å prøve NÅ når det faktisk skjer spennende ting. For sendeskjema og overføring klikk her: nasatv Velg den medieavspilleren som passer deg. Jeg har sittet og sett på overføringen av P5-Trusteren fra Discovery til ISS. Det gikk litt fortere enn gress gror, men underholdende likevel. Unike bilder og tydelig god stemning mellom astronautene og mission control i Huston. Og glemte jeg å si at det er live?
 12. Endelig skjer det ting hos NASA!

  T minus 20 minutter NÅ! NRK formidler LIVE Klippet fra NRK.no: Discovery - milepæler Siden første romferd 30. august 1984, der ferga sendte opp to kommunikasjonssatellitter, har Discovery vært med på flere milepæler i amerikansk og internasjonal romfartshistorie. John Glenn ble i 1988 den eldste personen som noen gang har vært i verdensrommet, da han var med på Discoverys 25. romferd. I 1990 sendte Discovery opp romteleskopet Hubble, som har bidratt til å gi astronomer store mengder ny kunnskap om verdensrommet. I 1994 ble Sergei Krikalev den første russiske kosmonauten som var med på en ferd med en amerikansk romferge Eileen Collins ble i 1995 første kvinnelige pilot i romfergeprogrammet, på samme tur ble Discovery den første amerikanske romferga som har hatt nærkontakt med den russiske romstasjonen Mir. I 2000 fløy Discovery den 100. romferden i det amerikanske romfergeprogrammet. I 1988 og 2005 var Discovery første ferge tilbake i rommet etter henoldsvis Challenger- og Columbia-ulykkene. Kilde: NASA/Wikipedia Klokka 22:50 i kveld tar romferga Discovery av fra Kennedy Space Center i Florida for aller siste gang. 11 dager senere er det ikke lenger verdensrommet som er fergas boltreplass, men Smithsonian-muséet.
 13. Lisens

  Hentet fra http://www.nrk.no/programoversikt/?p_otr_p...p_artikkel_id=0 Hva er det du har sett på da, Jihad?! Ikke NRK, iallefall. De hevder da ikke at Iran har fredelige hensikter med atomprogrammet sitt?! Og til dere (...) "som IKKE GLEDELIG BETALER for denne Kanalen"(...) Dere burde. For å få et balansert syn på sakene. Jeg lider meg avogtil gjennom reklamene på TV2, for da kan jeg si noe om TV2.
 14. Lisens

  Støtter NRK. Også økonomisk! Ikke sikkert at det vil være gunstig å flytte den over som en skatt, for da kan jo politikere senere gjøre hva de vil med den for å sanke stemmer?! Sikkert best å ha den som en avgift knyttet opp mot det å eie en tv-tuner/mottager. Men klart, NRK balanserer jo her på stram line, og må passe seg vel for ikke å øke avgiften for mye... Men ett eksempel på hvorfor vi bør ha lisensfinansiert fjernsyn: Hvilken kanal er det som markedsfører seg som "Nyhetskanalen"? Det er TV2, ikke sant? Og de startet jo også opp med nyheter 24 timer i døgnet på en egen kanal. Sikkert bra?! Men hvem var det som startet med "Supernytt"?! Nyheter spesielt tilrettelagt for barn? -Det var [email protected] ikke "Nyhetskanalen" TV2. Siden "Nyhetskanalen" er totalt avhengig av reklame, så tenkte de ikke på å lage en nyhetssending der de forklarer det som skjer i verden på en måte som barn kan forstå. NRK vinner. På nyheter, humor, dokumentarer, kvalitetsfilm, barneprogrammer og programmer rettet mot minoriteter. (Samer/innvandrere/døve/m.m.) TV2 vinner på amerikanske serier, tidvis på sport, de vinner soleklart på showpreget underholdning og de vinner på antall irriterende reklamepauser. Men for all del, jeg liker at NRK har konkurranse. Skulle bare ønske at tv2 ikke hadde lagt ned "Dokument 2".
 15. Vapen som är lätt att dölja?

  Hjernen. Ta med en sånn. Den hjelper deg å UNNGÅ problemer, gir deg løsninger UT AV vanskelige situasjoner og sørger for at du LEVER lengst mulig. Hjernen har en 150 000 års evolusjon bak seg, så den er god på det der med å overleve.
 16. Førstegangsbil

  Forsikringsprisinnspill: Mulig alle ser det, men du kjøper BARE ansvarsforsikring på en så billig bil. Og det kan vel ikke være så dyrt? Bilprisinnspill: Det er dyrt å ha en gammel bil. Fordi prisene på verkstedstjenester er skyhøye... Det er dyrere å levere inn bilen for reparasjon, enn å leie inn en mekaniker fra Boeing til å overhale flyet ditt... Timepris på mekanikeren, altså. Så jeg går for nye biler... (Ikke noe forbud mot å skryte her i tråden, så vidt jeg kunne se?)
 17. Lars Vilks

  Ingen har da vondt av å bli fornærmet? Ihvertfall ikke på denne måten? (Jeg inkluderer ikke vold/overgrep/drap når jeg snakker om fornærmelser, for DET har vi et lovforbud mot. Og det kalles heller ikke "fornærmelser") Det å bli fornærmet er en del av det å være menneske. Sånt skjer. Vurder om du bør justere holdningene dine, eller om du vil stå på ditt og tåle flere fornærmelser. Latterlig opptrinn av tilhørerne i salen.
 18. Ny modus til Bad Company 2

  :) Kjempetittel!! -Enten et veldig veldig dårlig spill.. -Eller et episk!
 19. Influensa - type gris.

  Jeg gjengir følgende fakta fra dagens papirutgave av Bergens Tidende (25.april 2010), der er pandemien oppsummert slik: *29 mennesker døde i løpet av det knappe halvåret pandemien var aktiv i Norge. *På det meste var 10.000 smittet, noen hundre var innlagt på sykehus, mange av dem svært syke. *Nesten to millioner nordmenn ble vaksinert. *Det ble kjøpt inn 9,4 millioner vaksiner. Vi har altså 7,4 millioner doser igjen, det meste skal taes vare på og brukes ved mulige nye pandemier. Så - det gikk vel relativt bra? -Men kan vi takke de to millionene som vaksinerte seg for det?
 20. Influensa - type gris.

  4 usedvanlig gode setninger. Du får en 6-er av meg! Eller en A, om du heller vil ha det. (Men du slipper å få en AH1N1....) http://ec.europa.eu/health/ph_threats/com/.../h1n1_ms_en.htm http://www.ecdc.europa.eu/en/Pages/home.aspx http://www.euro.who.int/influenza/AH1N1 Over finner du noen lenker til organisasjoner som ikke består av idioter. Og som jobber for oss, faktisk. Jeg er tusen prosent enig i det Geronimo skrev, og jeg er vaksinert. Ble ikke syk, slapp å være vekke fra jobben, slapp å smitte andre. Enkelt valg.
 21. God Påske!

  Riktig god påske til alle battlefield.no-blodfans! Jeg så litt snø da jeg kjørte over Kvamskogen i dag, men ser nok mye mer snø på BC2 senere i kveld....
 22. Motorsykkel spørsmål

  I kortversjon: MYE bedre enn kjede. Den lange versjonen er virkelig lang... Hoovereffekt, effekttap, vedlikehold, kjedestøy, vekt, bla bla bla... Ingen superbikes har kardang. Og det er det mange grunner til. Men hvis målet er problemfrie turer i europa eller liknende siviliserte steder, uten innslag av konkuransepreget banekjøring, gå for kardang!
 23. Noen som har sangen?

  Tipper LORE har rett 100%. Men om ikke: Hva med La Verdi "Vinger" Her: