Jump to content
Battlefield.no

bbble

Battlefield.no Veteran
 • Content Count

  2,193
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by bbble

 1. Inne, men det var så stille og rolig at det ikke fantes en battlefield V kanal der enda
 2. Den fikk jeg aldri til å funke... Og til Steiner: tror ikke jeg har det helt store ambisjonsnivået, men grafikken er faktisk helt enorm, samtidig som brettene er blitt mye mer komplekse med endringer underveis etc. Krever squad med kommunikasjon for å henge med...
 3. (kremt kremt rensker rusten gamer-hals kremt kremt host!) hvorda? prøver å få dette spillet til å virke.... hittil maks 3 minutter før kræsj
 4. bbble

  Battlefield 1

  Jeg er ikke lenger helt enig med de som sier at dette spillet er dårlig. Jeg har spilt litt for mye conquest mode, og det syntes jeg ble mye random pray and spray og at all den merkelige high-techen fikk interfacet til å se ut som en mellomting mellom 1914 og 19114. På tross av at dette har jeg fortsatt å spille litt innimellom, og plutselig har Operations mode begynt å funke. Spillet blir mer intenst og seigere på denne måten (minner litt om territory i RO). Grafikken er vel verdensbeste, hvis det bare hadde gått an å skru av "se fienden som rød strek bak åskammen" og lignende....men i operations mode er det liksom ikke like nøye (i conquest er det latterlig). Dette funker bedre og bedre for meg!
 5. bbble

  Battlefield 1

  *rensker stemmen litt* altså, nå har jeg prøvd dette for første gang, og sålangt er jeg utrolig imponert over grafikken som er noe av det mest filmrealistiske jeg har sett. På den annen side, jeg sliter med å få tak på selve spillinga, iallefall på de random publicserverne jeg var innom i dag. Blir veldig mye løping og plaffing på kort avstand? Bulletdroppet på sniperrifla er jo nesten som et snøballkast...
 6. Evig for seint ute med å melde meg på
 7. GL HF For oss som alltid er for sent ute med påmeldingen: Når blir påmeldingsdagen til neste Bigwar?
 8. For seint denne gangen også
 9. Gratulerer med god påmelding...må tydeligvis følge med for å greie å melde seg på før det er fullt her! #verre enn birken
 10. Jeg sliter med at jeg detter ut i prosessen med å joine en server. Når det nederst i battlelogen vises en blå linje med joining a server/logging in/ connecting, så tar det av og til litt vel lang tid (breiband og lav ping tross alt) og tilslutt så blir den statuslinja rød: could not join server. Det er ingen ytterligere feilmelding. Noen som vet hva som går galt?
 11. Hei Jeg vil gjerne takke de som stod på for å arrangere, bra tiltak! Jeg syns selv det var til tider veldig vanskelig, særlig på første runden, mens andre runden hadde mer GG følelsen rundt kaia på A. Noen ting som kan bli bedre: 1. oppmøte klokka 20, men ingen verdens ting skjedde før 20:45 eller så: vi kunne hatt mer gøy om vi i alle fall kunne drepe hverandre inne på servern. 2. vi må ha en operativ commander på begge lag. Det hadde vært gøyere om lag 2 fikk reorganisere seg etter lag 1 hacket computeren til Nirexx, selv om det hadde krevd en pause. 3. mumble overlay fungerer ikke, tar tid å få stemmene i laget til å matche med nick da. 4. personlig foretrekker jeg at vi holder tida litt bedre istedenfor å vente på at alt skal organiseres perfekt, vi vil være glade amatører men lang venting gjør oss til sure amatører. 5.jeg synes det var feil å skru av spotting. Det er et viktig element i spillet, og gjør folk på fot viktigere fordi de også fungerer som speidere. 6. hva skjedde med været i runde 1? Jeg tar alltid pause for å surfe med vannskuteren når bølgene blir høye nok. (Hvor spawner egentlig longboardet?)
 12. putt denne tråden her på topp sånn sticky da! :!
 13. Hipp hipp, jeg stiller (med noen forbehold). Dette blir et førjulshøydepunkt, slenger ut oppfordring til flere om å melde seg på! EDIT: inne i spillet går jeg under dekknavnet bbbl3.
 14. Hei, jeg har et to-skjermsoppsett på pcen min. I dag ble plutselig høyre skjermen hvit (100%). Jeg har prøvd mye: Google, skru av strøm på skjermen, dra ut kabelen mellom skjermkort og skjerm, reboote pcen et par ganger. Skjermen forblir hvit samme søren. Jeg får heller ikke opp noe som helst OSD på skjermen (meny for brightness, valg av kilde og slikt), selv ikke med computeren frakoblet. Inntrykket mitt er at dette skjedde etter at jeg oppgraderte skjermkortdriver og screensaver skulle starte, men jeg er ikke helt 100% sikker. For meg virker det som om det er skjermen som har sagt takk & farvel? eller kan det være noe med skjermkortet allikevel? (og hvorfor lager ikke Return linjeskift her slik at jeg kan lage en tekst med avsnitt og litt luft i?
 15. Er det noen her som kjenner til spillet Artic Combat? Det bare slår meg at navnet rimer på Desert Combat...og det var jo artig - ellers så funker jo Unreal3 greit til krigsspill, så hva er feil med dette? (Jeg leste nettopp reklamen på Steam ja....)
 16. Hvis noen har lyst til å prøve RO2, det er gratisweekend på gang. Sjekk steam for detaljer. NB: du runder ikke RO2 på en helg
 17. Hei, jeg lurte på om det er noen andre her som bruker linux-klienten til steam. Jeg har nettopp fått tilgang, og laster ned. Håper at det kan bli mer spilling på meg med linux. (Datamaskina mi + windows er ikke gode venner, jeg får "aldri" orden på div bluescreens og random crash til desktop, men hittil har jeg aldri crasha linux (linux kernel panic er vel cirka blue screen i windows, men jeg har aldri fått det på denne maskinen.) Hvilke spill kjører dere?
 18. Hei, jeg har samme problem som beskrevet av NhcPeachebreaker. Forsida viser loginnavn og ikke forum-display navn. Tror dette er helt plattformuavhengig (jeg bruker rowser rekonq på kubuntu linux) og dropper screenshot siden det er et kjent problem. Jeg bruker ikke e-mail som loginnavn men det er et gammelt nick. Feilrettinga er vel å endre på koden til forsida istedenfor å endre loginnavn?
 19. Første reaksjon er at dette blir veeeeeeldig bra! Vet ikke hva det er, men for meg er det noe helt spesielt bra med Stavanger og film og dramaproduksjon generelt. Det er noe med de cranky personene som bare sitter, du blir liksom aldri helt kvitt de! Jeg går fortsatt rundt og husker scener fra "Monstertorsdag" og Kjeragbolten fra første episode av denne serien her samt 80-tallscenene er bare sånn får det ikkje ut av haudet greier!
 20. Tusen takk for tipset, nå er det imidlertid behov for trådløst i hele huset uansett (mobilsurfing - både egen og for folk som stikker innom, + nettradio-boks som jeg flytter rundt på hele tiden). Jeg kjenner til at wireless + gaming kan være suboptimalt og du har satt meg på en ide om ja takk, begge deler. Jeg gikk ellers med planer om å strekke en ethernetkabel fra tvkroken der kabelmodemet har feste og rutern er stasjonert til leikerommet der computern får plass, men strømnet ( ) løsningen var jo adskillig mindre arbeids- og installasjonskrevende! Supertips!
 21. Etasjeskillerne i leiligheta mi er stål & betong og det virker som om det er umulig å få god mottakelse av trådløs-signalene ned i første etasjen fra trådløs-rutern som står lengst inni hjørnet på andre etasjen. Deb må stå cirka der pga plassering av antennekontakt som brukes av kabelmodemet. Jeg har spekulert fram at dersom det fantes en dings type trådløs videresendingsstasjon ("relay") så kunne det ha dekt behovet mitt. "Range extender" er et ord jeg har sett i reklamen. Denne blir sannsynligvis plassert inne på et rom over trappa, som er eneste rom med åpning nedover gjennom betongen. I følge det jeg har lest, skal wireless sendere stort sett sende godt i retning nedover, så jeg håper dene løsningen skal gi brukbar mottakelse i underetasjen. I rommet som er aktuelt for installasjonen har jeg en del datautstyr. Derfor tenkte jeg at det kanskje kunne være greit med en NETGEAR Universal WiFi Range Extender siden denne har kontakter for 4 enheter med nettverkskabel (så slipper jeg trådløs nettverksoppkobling på mange enheter). Noen som har noe erfaring med denne dingsen, virker den godt? Hvor robust er den i områder med mange trådløsnett i nærheten. (Tror jeg får inn ca. 10 samtidig her.....) Andre typer dingser som kunne dekt behovet mitt og/eller anbefalinger av andre enheter som gjør akkurat det samme som den jeg har bladd meg fram til?
 22. Hei tar og splitter ut et lite spørsmål fra "ny computer/fugl føniks opp"-prosjektet mitt. Dere kan lese mer om den i denne tråden som kanskje litt feilplassert er på hardwaresida. Jeg har tenkt å bygge en computer rundt et ASUS Sabertooth P67, Socket-1155 ATX, P67, DDR3, hovedkort. Jeg skal ha en intel core i7-2600k prosessor. Jeg hadde i utgangspunktet letet meg fram til et sett med Corsair Vengeance DDR3 2000MHz 12GB CL10 Kit w/3x 4GB XMS3 modules, CL10-10-10-27 1.5V, Vengeance Heatspreader. Etter å ha lest litt har tviler jeg litt på at 2000Mhz minne er tingen til dette hovedkortet, siden det oppgis å støtte 1800 MHz, 1600 MHz, 1333 MH og 1066 MHz minnehastigheter. Såvidt jeg forstår støtter heller ikke kortet trippelkanalminnearkitektur, og sett med 3 minnebrikker er vel kanskje først og fremst myntet på trippelkanalminnearkitektur? I såfall virker det som om 3x4 Gb er en dårlig kombinasjon da det vel neppe utnytter dobbeltkanalminnearkitekturen som hovedkortet støtter? Er det et bedre valg med et sett RAM som støtter dobbeltkanalminne fullt ut, og kjører på en hastighet som oppgis at støttes av hovedkortet? For eksempel Corsair Vengeance DDR3 1600MHz 16GB CL9 Kit w/4x 4GB, CL9-9-9-24, 1.5V, Vengeance Blue Heatspreader, 240 pin? Det er jo treigere, men mer minne, til en lavere pris. Dersom noen opplyste hoder kan veilede meg litt her setter jeg stor pris på det!
 23. Jeg hadde budsjettert med 20000 kr. Forrige utgave av leikeapparatet ble oppgradert i USA i 2007 og selv om det ikke er en triviell sak å sammenlikne over år så synes jeg faktisk detp ser ut som mye computer for pengene her i Norge nå. Er litt overrasket over at det norske prisnivået er såpass lavt, faktisk Jeg har tatt anbefalingen hva lydkort angår, og byttet til 580 skjermkort - er fremdeles innafor budsjett. Så var det dette med minnet, jeg ser at hovedkortet i utgangspunktet støtter opp til 1800 Mhz mens dette minnet er oppgitt som 2000 Mhz. Betyr dette at jeg har en sammensetning som ikke fungerer out-of-the-box, men må klokke ned minnet ved installasjon? Kanskje greier å finne noe som matcher hovedkortet bedre til å begynne med i så tilfelle. Forslag? (PShandlelista er oppdatert i posten noen hakk opp).
×
×
 • Create New...