bbble

Battlefield.no Veteran
 • Content count

  2,190
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About bbble

 • Rank
  estrela soliteira

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bergen
 1. Battlefield 1

  Jeg er ikke lenger helt enig med de som sier at dette spillet er dårlig. Jeg har spilt litt for mye conquest mode, og det syntes jeg ble mye random pray and spray og at all den merkelige high-techen fikk interfacet til å se ut som en mellomting mellom 1914 og 19114. På tross av at dette har jeg fortsatt å spille litt innimellom, og plutselig har Operations mode begynt å funke. Spillet blir mer intenst og seigere på denne måten (minner litt om territory i RO). Grafikken er vel verdensbeste, hvis det bare hadde gått an å skru av "se fienden som rød strek bak åskammen" og lignende....men i operations mode er det liksom ikke like nøye (i conquest er det latterlig). Dette funker bedre og bedre for meg!
 2. Battlefield 1

  *rensker stemmen litt* altså, nå har jeg prøvd dette for første gang, og sålangt er jeg utrolig imponert over grafikken som er noe av det mest filmrealistiske jeg har sett. På den annen side, jeg sliter med å få tak på selve spillinga, iallefall på de random publicserverne jeg var innom i dag. Blir veldig mye løping og plaffing på kort avstand? Bulletdroppet på sniperrifla er jo nesten som et snøballkast...
 3. Bigwar #6 - Danmark vs Norge

  Evig for seint ute med å melde meg på
 4. BIGWAR 4: Stream og Dogtags

  GL HF For oss som alltid er for sent ute med påmeldingen: Når blir påmeldingsdagen til neste Bigwar?
 5. Bigwar #4 - Sverige vs Norge

  For seint denne gangen også
 6. Bigwar #3 - Informasjon og Stream

  Gratulerer med god påmelding...må tydeligvis følge med for å greie å melde seg på før det er fullt her! #verre enn birken
 7. Jeg sliter med at jeg detter ut i prosessen med å joine en server. Når det nederst i battlelogen vises en blå linje med joining a server/logging in/ connecting, så tar det av og til litt vel lang tid (breiband og lav ping tross alt) og tilslutt så blir den statuslinja rød: could not join server. Det er ingen ytterligere feilmelding. Noen som vet hva som går galt?
 8. Hei Jeg vil gjerne takke de som stod på for å arrangere, bra tiltak! Jeg syns selv det var til tider veldig vanskelig, særlig på første runden, mens andre runden hadde mer GG følelsen rundt kaia på A. Noen ting som kan bli bedre: 1. oppmøte klokka 20, men ingen verdens ting skjedde før 20:45 eller så: vi kunne hatt mer gøy om vi i alle fall kunne drepe hverandre inne på servern. 2. vi må ha en operativ commander på begge lag. Det hadde vært gøyere om lag 2 fikk reorganisere seg etter lag 1 hacket computeren til Nirexx, selv om det hadde krevd en pause. 3. mumble overlay fungerer ikke, tar tid å få stemmene i laget til å matche med nick da. 4. personlig foretrekker jeg at vi holder tida litt bedre istedenfor å vente på at alt skal organiseres perfekt, vi vil være glade amatører men lang venting gjør oss til sure amatører. 5.jeg synes det var feil å skru av spotting. Det er et viktig element i spillet, og gjør folk på fot viktigere fordi de også fungerer som speidere. 6. hva skjedde med været i runde 1? Jeg tar alltid pause for å surfe med vannskuteren når bølgene blir høye nok. (Hvor spawner egentlig longboardet?)
 9. putt denne tråden her på topp sånn sticky da! :!
 10. PÅMELDING - Battlefield 4 BigWar #1

  Hipp hipp, jeg stiller (med noen forbehold). Dette blir et førjulshøydepunkt, slenger ut oppfordring til flere om å melde seg på! EDIT: inne i spillet går jeg under dekknavnet bbbl3.
 11. Hva heter du på Battlelog?

  Hei...jeg er bbbl3
 12. hvit skjerm???

  Hei, jeg har et to-skjermsoppsett på pcen min. I dag ble plutselig høyre skjermen hvit (100%). Jeg har prøvd mye: Google, skru av strøm på skjermen, dra ut kabelen mellom skjermkort og skjerm, reboote pcen et par ganger. Skjermen forblir hvit samme søren. Jeg får heller ikke opp noe som helst OSD på skjermen (meny for brightness, valg av kilde og slikt), selv ikke med computeren frakoblet. Inntrykket mitt er at dette skjedde etter at jeg oppgraderte skjermkortdriver og screensaver skulle starte, men jeg er ikke helt 100% sikker. For meg virker det som om det er skjermen som har sagt takk & farvel? eller kan det være noe med skjermkortet allikevel? (og hvorfor lager ikke Return linjeskift her slik at jeg kan lage en tekst med avsnitt og litt luft i?
 13. Artic Combat?

  Er det noen her som kjenner til spillet Artic Combat? Det bare slår meg at navnet rimer på Desert Combat...og det var jo artig - ellers så funker jo Unreal3 greit til krigsspill, så hva er feil med dette? (Jeg leste nettopp reklamen på Steam ja....)
 14. gratisweekend

  Hvis noen har lyst til å prøve RO2, det er gratisweekend på gang. Sjekk steam for detaljer. NB: du runder ikke RO2 på en helg