Jump to content
Battlefield.no

Kybber

Rådsmedlem
 • Content Count

  18,169
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

Everything posted by Kybber

 1. Ooo, takk for tipset! Amused to Death rangerer helt på topp i mitt hode, så dette blir bra
 2. Kybber

  Kontorstol

  Sett opp et søk på Finn. Se etter stoler fra f.eks. Håg (H04 eller H05 med nakkestøtte er bra!) eller Kinnarps. Kan fort finne stol som fra butikken koster 8000 til rundt en tusenlapp.
 3. Som alternativ: Qpad QH-1339 er en rebrand av Beyer Dynamic MMX 300, som i praksis er en Beyer Dynamic DT770 med mic. Du får et Beyer Dynamic DT990 for 1700. Kjøper du til en Antlion Modmic til 550,har du et glimrende gaming-headset som ikke bare er billigere totalt sett men som også kan brukes som en skikkelig HiFi-klokke uten mic. Har denne løsningen selv.
 4. Sammenligninger av endelige versjoner begynner å komme, f.eks. http://www.destructo...ve-352103.phtml hvor fyren dama åpenbart foretrekker Vive. "Heldigvis" får jeg ikke Riften før i juni, så jeg kan enda ombestemme meg og avbestille. Kommer til å sluke alle slike sammenligninger fremover for å kunne ta en best mulig avgjørelse.
 5. *vinker tilbake* https://www.reddit.com/r/oculus/comments/4dcr4l/rift_cv1_reviewimpressionsusing_it_as_primary/
 6. Bestilte OR en ukes tid etter lansering med levering i juni. Sitter akkurat nå med en DK2 som jeg har lånt fra jobben denne helga. Første gang jeg tester. Er enig med nightzirch at det er plagsomt med screendoor-effekten, men den skal være redusert en god del i consumer-versjonen (i tillegg til at antall pixler er noe høyere). Headtracking fungerer veldig bra og responsivt. Har blant annet testet Elite Dangerous. Det har jeg tidligere spilt på 3x30" med totalt 7680x1600, samt TrackIR, noe som resulterer i en glimrende opplevelse. Det er selvsagt ikke tvil om at oppløsninga med OR er elendig i forhold, men den innlevelsen man får ved å faktisk sitte i cockpit-stolen og se seg om er helt usaklig rå. Kommer ikke til å kansellere bestillingen Opplever det dessverre nokså anstrengende for øynene. Bruker briller til vanlig, noe som er mer enn upraktisk med DK2, så tar dem derfor av. Får vurdere linser hvis det blir vanskelig også med CV1.
 7. Hva med http://www.modmic.com/ eller noe ala http://imgur.com/gallery/bKU4H ? Beyerdynamic har også modellen MMX 300, som tilsvarer en DT 770 eller DT 880 (husker ikke i farta), men med mic: http://www.prisguide.no/produkt/beyerdynamic-mmx-300-111827
 8. Kybber

  27-tommer skjerm

  Upraktisk med to skjermer. Da har man ikke en skjermflate i senter. Bør nok heller skaffe tre! Har i noen år brukt gjesterommet som kontor, men får meg dedikert kontor om få måneder. Det blir "pappas lekerom". Du verden som jeg gleder meg!
 9. Vurderer å kjøpe ny maskin selv i løpet av det neste halvåret eller deromkring. Kom over det kabinettet du har valgt deg ut for noen få dager siden i forbindelse med januarsalget til Komplett, og synes det virker veldig interessant. Eneste er at det fort kan ta litt mye gulvplass. Vil gjerne høre hva du synes når du har fått litt erfaring. Dette kabinettet havner et sted mellom tower og tradisjonell desktop-form, så man får fordeler og ulemper med begge. Hvilken funksjonalitet på hovedkortet er det du er villig til å betale så mye for? Når det gjelder AMD versus Nvidia skjermkort: Hvilke tanker gjør folk seg ang. Nvidia G-Sync? Jeg ville tro at dersom det noen gang fantes et argument for å kjøpe Nvidia skjermkort, så er det nå i 2014?
 10. Dersom jeg hadde en helt fin spille-PC fra før, men ville ha en ekstra PC til å frakte på hytta innimellom, ville jeg kanskje vurdert å kombinere funksjonaliteten med HTPC og steam-machine. Kanskje en tanke? http://www.teknofil.no/artikler/slik-er-innsiden-pa-en-steam-machine/155394
 11. Takk for et kjempekjekt LAN! Spesiell takk til styret, som holder koken gående år for år, og alltid med suksess som resultat Litt bedre utlinjer, slik at det ikke blir så mye tommeltvinning, og kanskje noen flere public-servere i ymse spill, så blir det enda bedre. å ha zpam og Panic på hver sin side, er en oppskrift på suksess I år var det ekstra trivelig å sitte rygg-mot-rygg med leln, som må være den koseligste adminen på HF. Han kunne informere meg om at jeg slettes ikke er så skummel IRL som på forumet... Etter å ha hørt det samme x antall ganger tidligere, bør jeg kanskje ta hintet?
 12. Forstår det, men det er ikke mer jeg kan gjøre uten mulighet til testing. Kan dog nesten garantere deg at det er et problem med en av brannmurene, enten i Windows eller i ruteren.
 13. Ok, da gjør ikke +ip det som står beskrevet ellers på nettet. Prøv å bytte ut "+ip" med "+net_public_adr". Det er vanskelig å hjelpe deg videre da jeg som sagt ikke har satt opp server bak brannmur på årevis, og det er mye som kan være galt. Men hvis ingen andre kan bidra og du føler deg desperat nok: Last ned teamviewer og send meg påloggingsinfo per PM, så kan jeg prøve å sette opp serveren på maskina di en gang i løpet av dagen/kvelden.
 14. Jeg antar serveren starter opp ok? Klarer du å spille på den fra din PC på det samme lokalnettet? Noen ting å sjekke/prøve 1. Selv om port-forwarding er på, er det ikke sikkert at brannmuren er åpnet for de portene. Jeg har ikke noe Zyxel-utstyr selv, så vet ikke hva som evt. må gjøres. Men sjekk om det kanskje er en egen side/fane for å åpne porter i brannmuren. 2. Legg til "+ip 80.213.56.242" på kommandolinja 3. Sett servermaskina i DMZ for å omgå alt som har med brannmur og NAT. Kan ikke huske sist jeg satte opp en spillserver bak NAT, men du må muligens trikse litt med +ip og -ip argumentene på kommandolinja. Tror det jeg foreslår i punkt 2 skal være rett.
 15. Sorry, real-time chat er ikke aktuelt. Har uansett ikke steam på denne maskina. Hvordan starter du serveren? Hva skriver du?
 16. Det ser ut til at du prøver å forwarde portene til nettverkets public-IP (80.213.56.242) istedet for til maskinens faktiske IP (som trolig er på formen 192.168.x.x eller 10.0.0.x). Sjekk korrekt IP med ipconfig (Windows) eller ifconfig (Linux) og skriv inn den IPen i interfacet for port-forwarding hvor du nå har 80.213.56.242.
 17. Jeg har aldri spilt DayZ. Men for to netter siden *drømte* jeg at jeg spilte det (helt sant), og det var det beste spillet jeg har prøvd noen gang! Jeg spawna, oppdaget kort tid etter en kar liggende med sniper-rifle på en haug, klarte å snike meg innpå, og stjal rifla fra ham. Mer husker jeg ikke av drømmen. Tror uansett jeg må slutte å lese i denne tråden mens jeg er på ferie...
 18. Nå om sommeren er vi i CEST, som er GMT+2. Ellers i året er vi CET, som er GMT+1. Dessverre vet de færreste, også briter, at storbritannia er i BST nå om sommeren, og BST er GMT+1. Så det er langt fra usannsynlig at det oppgitte klokkeslettet (4PM GMT) er feil, og skulle egentlig vært 4PM BST. Klokkeslettet er med andre ord helt i det blå, og avhenger av om opprinnelig tidspunkt faktisk skal være "GMT", som gir 18 norsk tid, eller om det egentlig var ment som "britisk tid", som gir 17 norsk tid.
 19. Klikker du på Download-linken øverst til venstre på http://dayzmod.com, kommer du hit: http://dayzmod.com/downloads.php Der finner du link til Six updater suite, som er offisielt oppdateringsverktøy for DayZ.
 20. Kybber

  Juledugnad

  Tidligere erfaring med Juledugnad har lært meg at det finnes mer enn nok folk som har tid og lyst til å bidra og å hjelpe (se bare på denne tråden). Men det som alt henger på er å finne noen som kan ta på seg å administrere. Det er primært der det har strandet tidligere. Det trengs strengt tatt ikke så mye tid i forkant dersom man bare setter skikkelig igang istedet for å ligge og vake og vente på at alle andre skal organisere seg.
 21. http://www.pcgamer.com/2012/04/02/battlefield-3-spectator-mode-and-e-sports-features-teased-by-latest-battlelog-update/
 22. Det kommer nok helt an på både hvilket utstyr du har, hvilken temperatur som er i rommet, hvor stort og velluftet rommet er, luftfuktighet osv., så det finnes nok ikke noe fasitsvar, men kanskje noen generelle retningslinjer?Uansett: å skru på/av maskinen en gang eller to om dagen er noe helt annet enn å bruke strømsparing på disken som medfører at den skrur seg av etter 5-10-15 minutters inaktivitet. Jeg lar desktopen min gå i sleep-modus ved inaktivitet, som i praksis betyr at disken skrus på hver dag jeg bruker PCen, men jeg sover ikke dårligere av den grunn
 23. Her er systemdisken i serveren min: # smartctl -a /dev/sda | egrep "Device Model|Start_Stop|Power_On" Device Model: ST3120026A 4 Start_Stop_Count 0x0032 100 100 020 Old_age Always - 60 9 Power_On_Hours 0x0032 041 041 000 Old_age Always - 51735 51735 timer er 6 års oppetid. Og i forhold til det Kåre sa om "grønne" diskerrett over: Denne disken har bare blitt stoppet/startet 60 ganger i hele sin levetid, i forhold til grønne disker som startes og stoppes flere ganger daglig. Så kan man jo spørre seg hvor grønne de egentlig er når de må byttes ut langt oftere enn skikkelige disker... De fire lagringsdiskene som står i RAID (5, vel å merke - ikke 0) er fra 2 1/4 til 3 1/2 år gamle. Men klart: Man kan være uheldig. Jeg opplevde å miste den ene RAID-disken etter bare noen få måneder. Fabrikasjonsfeil vil alltid kunne være et problem, men med RAID 5 betyr det ikke noe om den ene disken tar kvelden. Har også opplevd å miste en Corsair SSD etter bare noen måneder, så man har aldri noen garantier uansett hvilken teknologi man velger. Og kjører man RAID 0 har man sagt fra seg retten til å klage dersom den ene disken ryker og man må reinstallere/mister data Edit: Mistenker at telleren Start_Stop_Count over er feil da RAID-diskene er nyere og har blitt startet/stoppet 108-148 ganger. Men poenget står
 24. I følge Dice skal problemet ha vært fikset i halvannen time.
×
×
 • Create New...