Jump to content
Battlefield.no

Spitfir3

Supermedlem
 • Content Count

  302
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Spitfir3

 • Rank
  Fafs
 • Birthday 11/29/1992

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.home.no/posessed

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oslo
 • Interests
  Gmod, XSI og amerikansk fotball
 1. Peder Landsverk Måltrostveien 14c 0786 Oslo Riff Prinsensgate 2 0151 Oslo SØKNAD PÅ STILLING SOM EKSTRAHJELP Etter å ha fått høre om en mulig stilling som ekstrahjelp den 29.6 vil jeg i den anledning søke på den nevnte stillingen. Jeg er 16 år og går på allmenlinjen ved Ullern VGS og begynner i 2 klasse til høsten. Grunnen til at jeg søker hos dere er min interesse for musikk, jeg spiller bassgitar I to band og bruker mye av fritiden på musikk og instrumenter. Familien min har drevet butikk i 3 generasjoner så jeg har de grunnleggende kunnskapene om salg og kundebehandling. OmS jeg skulle bli tilbudt stillingen kan jeg tiltre øyeblikkelig, og kan kontaktes på tlf. 90075618. Vennlig hilsen Peder Landsverk Revidert av min far som ser over arbeidssøknader i forbindelse med jobben sin. Håper inderlig dette går bra...
 2. Peder Landsverk Måltrostveien 14c 0786 Oslo Riff Prinsensgate 2 0151 Oslo SØKNAD PÅ STILLING SOM EKSTRAHJELP Etter å ha fått høre om en mulig stilling som ekstrahjelp den 29.6 vil jeg tillate meg å søke på den nevnte stillingen. Jeg er 16 år, og bor I holmenkollen. Jeg går på allmenlinjen ved Ullern VGS. Grunnen til at jeg søker hos dere er at jeg gjerne kunne tenke meg en jobb for å finansiere musikervirksomheten min, og at jeg har lyst til å jobbe med noe som interesserer meg. Som person er jeg utadvendt og liker å prate om instrumenter og musikk. Om jeg skulle bli tilbudt stillingen kan jeg tiltre øyeblikkelig, og kan kontaktes på tlf. *mobilnummer*. Vennlig hilsen Peder Landsverk
 3. Heisann. Så etter å ha stukket innom min favoritt gitarsjappe idag får jeg vite at de har lagt av to hjelpefolk og er på utkikk etter nye. Jeg som selv er musiker, arbeidsløs og pengetrengende så mitt snitt og sa jeg skulle komme tilbake imorgen med en knakende bra arbeidssøknad. Problemet mitt er: jeg har aldri søkt jobb før, og aldri skrevet arbeidssøknad. Kan noen her på bruket med litt mer arbeidsærfaring hjelpe meg lande drømmejobben ved å gi meg noen rettningslinjer når det kommer til dette med arbeidssøknader og slikt?
 4. Hvem var på 4/20 feiringen? Fikk med meg noen interessange øyeblikk fra feiringen i USA, bla.a en episode hvor hundrevis av studenter røyket cannabis i felleskap mens politiet kun sto og så på. Går det mot legalisering, eller "praktisk" legalisering av marijuana?
 5. Er litt careface ovenfor hele prisen. Den er jo ikke verdt squat, ikkesant?
 6. Kanskje det var noen som hadde en ødelagt sikringsboks og fant ut at de ville skaffe en på en billig måte? Og til du som vil kjøpe atv, ikke kjøp en 50cc, de går så dårlig at det er helt latterlig, skaff deg en girmoped med am6 motor som noen tidligere har sagt her, jeg selger faktisk min, så om du er i nærheten av Drammen så komsi komsi, annonse ligger på kjøp og salg forumet Hmmmhmhmhm. Tja, jeg får vel tenke over dette. Har jo ikke penger jeg, så jeg må jobbe en del før jeg får kjøpt meg noe som helst så tenketid er det nok av.
 7. Hvor fort går det med en trimma 50ccm motor med ATV? Kikka litt på denne: http://www.finn.no/finn/mc/object?finnkode...ll&tot=null
 8. Nei den kom nå på en 20-30 tusen for meg Bare passe på, teori prøven kan lett bli dyr En traktor ATV kan komme på alt fra 30 tusen og opp til 100 tusen. Den 600 kubikkern jeg nevnte var på 89 tusen med frakt uten registrering Haahaha, ja det blir nok litt dyrt ja. Snakka med en fyr på det nettstedet, fikk et tilbud på en E-ton street til 21990. 50 ccm. 50cc er kjekke for nybegynnere for å lære triks (Vis du skal moro kjøre ) og er noe lettere å styre, etter mine erfaringer Haha, tja. Hadde jo vært artig å prøve noe sånt men planen var jo å bruke den som en moped-anordning.
 9. Nei den kom nå på en 20-30 tusen for meg Bare passe på, teori prøven kan lett bli dyr En traktor ATV kan komme på alt fra 30 tusen og opp til 100 tusen. Den 600 kubikkern jeg nevnte var på 89 tusen med frakt uten registrering Haahaha, ja det blir nok litt dyrt ja. Snakka med en fyr på det nettstedet, fikk et tilbud på en E-ton street til 21990. 50 ccm.
 10. Haha, traktorlappen ja. Kan den taes når man er 16 da? Er ikke det litt overkill? Traktor er 16. Men for en oslo kar så blir det nok litt for "bondete" tipper jeg Du kan uansett få steike gode sommer jobber med traktor innen transport firmaer. Hørt om noe sånn som 170-190 timen, men er ei stund si jeg hørte om det Dayum. Ja jo, hvor mye koster detta? Vi har jo en hytte på fjellet som ligger skoglendt til, og fattern har jo lenge pratet om å anskaffe en kraftbamse av en ATV for å hjelpe til med hogst og andre bruksområder der oppe. Men...tja...jeg vet nå ikke.
 11. Haha, traktorlappen ja. Kan den taes når man er 16 da? Er ikke det litt overkill?
 12. Er da som en motorsykkel med fire hjul?
 13. Satser på en 50 kubikk ATV som man trimmer litt da? Har tidligere hjulpet kompiser med trimming av mopeder osv. og jobbet på bilverksted, så man kan da skvise litt godt ut av 50cc? Takk for informasjonen foresten diijay. Er the general opinion at ATV er gay da? Syns det kult jeg.
 14. Sendte avgårde en mail til http://www.motorcenteret.no/ nå. Hva slags merke er det på ATVen til kompisen din a?
 15. Er dritmasse folk på skolen som har ATV da, og også lest masse om ATVer som er registrert som moped (under 50 kubikk motor) og lettmotorsykkel? Traktorlappen a du. Haha, din mening.
×
×
 • Create New...