Jump to content
Battlefield.no

warclown

Supermedlem
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About warclown

 • Rank
  Menig
 • Birthday 03/07/1988

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Grimstad
 1. Nice lag, litt usikker på Mx tho.. Ville hatt en annen spiller enn han.
 2. Runde: 5 Lag vs lag: NEB VS THF Dag: Søndag Klokkeslett: 21.00
 3. Skjønner godt hva du skriver, men du har jo ikke peiling på hva som skjer i de lagene vi har vært med i? Jeg har aldri foldet et lag. Jeg har quitta -1- lag i mitt liv i CSS, og det var evilzone. Ellers har jeg aldri foldet eller leavet et lag, men heller de andre i laget mitt som har gjort. Er ikke noe blamegame, er bare lei av at folk skal uttale seg om ting de ikke vet noe om. Spesielt når man (f.eks meg) bruker så sykt mye tid med hvert lag for å få et fnugg av lagspill og form, for så at alt blir spylt ned i dass en måned etterpå. Så sitter du/dere og whiner? Hva med meg som bruker så ubrukelig mye tid på å få ting til å funke, men så ødelegger folk det? Så får jeg flame? Seriøst, jeg er ikke bitter eller sur nå - men dette er bare en pointer for å få folk til å skjønne at det å snakke om ting dere ikke vet noe om, er totally gay og helt idiotisk. Greit med egne meninger, men ikke skriv negative kommentarer om OSS som faktisk jobber hardt for å bli best.
 4. Hei hei gravstein. Ville helst unngå å svare på det vanlige bullshitet som kommer fra folk, men for akkurat deg skal jeg gjøre et godt unntak. Spør hvilken som helst av samtlige toppspillere jeg har spilt med (hudzG, ritch, stingeR, gem, giftig, helblinde, fetish, jiMMy, AirRaid, proph ++) om jeg er bra nok i et lag. Godt tiden din som manager for lag er over, for du ser virkelig ikke lenger enn din egen nese. Jeg har quitta et lag i Source, og det var Evilzone. Noe jeg enda angrer på, men hadde du hatt den informasjonen som JEG sitter med ang. den situasjonen der - så kan jeg garantere deg at 9/10 hadde tatt det samma valget som jeg gjorde. I et lag så er jeg motivatør og den seriøse personen som holder kids (de som har en tendens til å oppføre seg som kids) i tøylene. Jeg har aldri vært en madfragger (som f.eks gem/stingeR) - jeg har vært en defansiv spiller som gjør akkurat det jeg skal, og tar ingen sjanser (Noe som iblandt er bra å gjøre, og i andre tilfeller kan slå veldig feil). At jeg er en god selger er det ingen tvil om, med bakgrunn i studier og bedrifter jeg har jobbet i - men det har absolutt ingen ting med dette å gjøre. Selvfølgelig kan det hjelpe at jeg er god for å snakke for meg, når jeg snakker med folk om å joine et lag - but in the end, har jeg NOEN gang blitt kicket? Jeg har spilt med noen av de absolutt beste spillerne i dette spillet, og ingen av dem har noen gang kicket meg - eller vært i nærheten av å kicke meg. Blir så sinnsykt lei av folk som ikke har peiling på hva de snakker om, og kommenterer som om de skulle vært en person som noen burde respektere. Håper du tenker over hva du skriver neste gang, selv om det ikke spiller mye rolle pga folk ler allerede av deg (kan godt paste logs, men det skjønner du selv at jeg ikke gjør;)). Takk for all støtten til dere andre, grunnen til at jeg er tilbake er fordi jeg har mer tid (pga det er slutt med dama, og jeg vil ikke ha noen ny) og skal være mer organisert når det kommer til skolearbeid (flinkere om dagen, så jeg har mer tid om kvelden). Håper jeg klarer å spille meg opp på et bra nivå uten AWP, det skal bli spennende å se om jeg duger med noe anna enn den grønne rifla. Tusener på tusener av kjærlighet til Hellfragger, dere er best <3 =) tl;dr: Tombstone har ikke peiling, takk for støtten til dere andre og Hellfragger er best. Nå har han vel mere en ett par ganger vært en av de som leavet og også ikke hatt tid til det seriøse som dette krever. Du av alle bør jo vite hvor mye det koster av innsats å nå det nivået dere engang hadde i MG og derfra ta dette for det det var. Ikke en flame på noen måte, men bare en mening om endel ting som har skjedd over tid. Lykkes det er det jo kjempefint og resultater har han hatt, men jeg gjentar det jeg sa. Han har uten tvil vært en bedre selger en gamer i de senere tider. Hva han kan og gjør er altså ikke samme sak og har jeg ikke heller sagt. Håper det blir bra, og mulig han har tiden og viljen nå
 5. Haha, er morsomt å lese dette - folk har virkelig ikke peiling på noe. Selvfølgelig ville alt vært fryd og gammen om alle bare kunne holdt sammen. Samma gjelder ekteskap, samma gjelder alt. Nesten alle bytter lag om de har mulighet til å hoppe opp et høyt nivå, det sier seg selv. For å bruke jobbeksempelet til Goldpush, hvem hadde ikke hoppet fra Kokkejobb hos McDonalds til kokkejobb hos en av de fineste restaurantene i Oslo? =P Laget ga også "tommel opp" for overgangen, og samtlige i det laget ville sagt ja til samma muligheten - selv om de sikkert blånekter for det! Lykke til spity, og lykke til videre THF! Knallinnsats av THF i år, forbered dere skikkelig til siste kamp - så kan dere klare playoffs=)
 6. Entreri: Vurderer å spare bare for funsies når du sier sånn!!! : D vendiz: PowerGaming er ikke så aktive, bare før de har viktige matcher/events. Så det skulle by på ca like mye problemer med knutti som spilte WoW ved siden av (aka raid dager o.l.). Selvfølgelig er det en annen situasjon, men i bunn og grunn fungerer begge to som -stepins- i lagene. At en av oss har lyvet er ikke sant. Det at Ole kan ha fortalt at han ville joine sitt utenlandske lag kan ha stemt på det tidspunktet, pga Multigamer så mørkt ut en tid når to hadde andre planer. Men Ole er fullt motivert igjen for MG nå som vi fikk ordnet lag og Hellfragger fortsetter sin vekst innen turnering og premier. Annet enn det vil jeg takke for invitasjonen, og som sagt det er stor mulighet for at vi tar inn en fast femtespiller istedenfor - pga det kan vise deg vanskelig med stingeR fordi det viser seg at iSeries (PowerGaming) kan kræsje med ligaplayoffs. Før eventuelle klager her: Nei, det er ikke et lagbytte - det er å fullføre lineupen, ikke noen utbyttinger. Ergo verken ustabilt eller teit! God jul allesammen, sees etter nyttår for hardpraccing!
 7. See, all i did was blink twice.. from my hooomie, to my oooonly.. number one <3
 8. Vi gleder oss alle mann! knallbra jobbet boys!
 9. SNakker om? "Mesteparten av kampen"? Var vekke 16 eller 17 runder. Og når jeg var inne (og ellers) så lagget nettet, og det har vært ræva leeenge.. så er ikke noe nytt. Og du kan jo se for deg moralen til resten av laget når de vet de spiller "3on5" på _CT_ på nuke. Er ingen unnskyldninger fra vår side, alt vi har gått ut og sagt er fakta og 100% forståelig. Ikke noe whine eller tull, vi er alle såpass rutinerte at vi ikke whiner på idiotiske ting. Og det at dere tok denne kampen SÅ høytidelig (når vi hadde disse problemene), og da klager på "unnskyldningene" våres i etterkant blir litt flaut for dere - det mener jeg helt ærlig og oppriktig. Du/dere får kjøre deres eget løp på hva dere vil si, men samtlige jeg har snakket med har sagt at det skulle -en del til- for oss å vinne en kamp "3on5" med resterende lagkamerater som er demotiverte pga alle problemene. Om dere ikke har noen forståelse for det, så er ikke det mitt problem! =P Hehe : )
 10. ".. og da kan dere ikke klage over at dere møter alle lag dere praccer mot på season." Møter ikke ALLE laga som vi praccer mot, men vi møter noen vi har pracca mot (aka noen som vet åssen vi spiller mapet). Enig med Rod, fjern season.. trenger ikke å legge på et map til.
 11. Jeg/Vi kan mappet =) Så har ingenting med det å gjøre, kan godt ta deg med på en guidet tur rundt de_season.bsp. Teamplay og ferdigheter går ikke bare på å vite hvor gangene på et map er : ) Det må pracces sykt mye, og det krever forskjellige motstandere. Det går ikke med season, end of discussion.. så enkelt er det! =)
 12. Endelig en med vett i hodet? Hva er vettugt med det der? Skal man lære seg det av å bo på serveren uten et lag å spille mot? Å bare spille mot boter? Man trenger lag fra utlandet som man kan pracce mot på maps, ellers blir man sittende å pracce (og vise taktikkene sine) til de norske lagene som skal på hellfragger lanet. Vedder på at ca 90% av de som kommer til å pracce dette mapet gjør det av en grunn, altså HF. Ergo man ender opp med å vise stratsa sine til alle lagene man kan ende opp med å møte på mapet. Imo, ikke season:) Flott map, men trenger flere turneringer som bruker mapet. Litt vanskeilg når det bare er en liga, som bare er for norge.
 13. Ikke ha med season! Det er et bra map, men det er umulig å pracce på. Ingen utenlandske turneringer kjører season, ergo ingen å pracce mot.
×
×
 • Create New...