Jump to content
Battlefield.no

Incom

Supermedlem
 • Content Count

  132
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Incom

 • Rank
  More Incompetent than ever!
 • Birthday 08/11/1992

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  your moms
 1. Jeg ville fått Zombie Genocidest og drept 53, 595 zombier. 1337 achivement of all time. Da er jeg proff zombie jeger.
 2. Off topic: Kan vi få stengt denne tråden snart? Hele tråden er om å få fakta om infuelsaen, noe vi har dekket alle aspekter av nå. Er jo bare krangling og kjefting på hverandre som er nå virker det som kan vi ikke bare alle være venner og holde hender On topic: Hvis du ikke vil at pandemien skal spre seg mer og EVENTUELT ta flere liv, ta vaksinen og betal pengene. Hvis ikke: Bli syk, være hjemme, gjør hva du vil. Stor sjanse for at du bare kommer unna det med sykefravær i 7 dager enn at du ligger i en kiste etterpå. Dette er egentlig ikke en "big deal", ja, det går utover økonomien til bedriftene og enkelt individer hvis mange ansatte blir syke, ja noen dør av det men ikke så mange som fra den vanlige infuensaen (enda) og ja, staten, farmasauter og alle resten av de som jobber for å få ut og produsere vaksinen tjener penger på det. Men for å støtte de vil jeg si at de trenger pengene til ny forskning og til å utvikle flere vaksiner som vi kommer til å trenge i fremtiden. Prosjekt 37, du er sikkert en veldig dedikert person som bryr seg, men give it a rest. Jeg er i hvert fall ferdig med dette nå.
 3. Det er ikke om DU greier deg. Det er om de du smitter greier seg. Du overlever to dager med litt vondt i armen og litt sykdom. Det er ikke verdens ende!
 4. Eksempler på hva? at det foregår politisk lobbyvirksomhet i store bedrifters tjeneste er så opp i dagen at jeg ikke gidder å bruke tid på å dokumentere det. Eller var det eksempler på samvittighetsløs profittmaksimering du var ute etter? Jeg kan jo fort nevne noen kjente eksempler: Giftkatastrofen i bhopal, enron-skandalen, giftdumping i kongo, våpenindustrien generelt. Men dette er et stort sidesprang i forhold til selve poenget i den opprinnelige posten min. Bakenforliggende årsak til side, så har jeg enda ikke klart å finne ut hvorfor denne influensaen får så ekstrem oppmerksomhet som den gjør i forhold til den helt vanlige sesonginfluensaen. Den er tydeligvis snarere mindre dødelig enn mer, så hva er det egentlig som gjør at dette har utviklet seg til et massehysteri? Det er helt åpenbart noe som ikke stemmer her. Ja det er norske leger som anbefaler vaksinen, og den saken adresserte jeg allerede i åpningsinnlegget, så nå går du bare rundt i sirkel. For å presisere igjen: HVORFOR går norske leger ut og anbefaler dette, når det ikke synes å være noen som helst grunn til det? Det er det som er saken. Og farmasautiske produkter blir koblet til miljøskader, skandaler og våpenindustrien fordi...? De vil at vi skal ta vaksinen så influensaen ikke blir spredt mer. Du er litt av en konspirasjons teoretiker. Men du har rett i at den har fått mye oppmerksomhet av media og av leger. Men det er ett enkelt svar på alt dette: PENGER!
 5. Da kan du jo like gjerne dra bort dit og stille noen spørsmål om du burde ta vaksinen også eventuelt ta den. Koster bare 50kr. Grei nok pris for å ikke spre noe som kan være farlig for andre. Men at Norge har dobbelt så mange dødsfall på antall er egentlig bare bullshit. Har ikke så mye å si har det vel? Correct me if I'm wrong.
 6. Jeg ville ikke sagt at bivirkningene er ekle. Hvis det hadde kommetguffe ut av såret hadde det vært ekkelt. Men det er jo bare vanlig forkjølelse/feber/litt smerter. Ikke noe særlig verre enn det. Man overlever og man sprer det ikke så det er en win situation hvis man tar vaksinen uansett om man er i god form og sjelden blir syk eller ikke. Influensaen går mest utover de som er i risikogruppene (spesielt de med dårlig immunforsvar) og hvis du smitter en som smitter en annen som igjen smitter en som er i risikogruppene har jo du vært med på å sette i gang dette... Man blir bare litt syk av vaksinen. Man dør ikke.
 7. Så du syns det er teit å forhindre at en pandemi blir spredt? Symptomene er 1- 10, 1-10 av 100 og 1-10 av 1000. Veninnen din fik den som var 1-10 av 100. Jeg hadde det ikke så ille. Hvis du bare tar to smertestillende så har du det fint resten av dagen. Har ingen bivirkninger i dag. Føler meg helt fin. EDIT: Enig med z0et
 8. Søk litt rundt på nettet og sjekk om du er i risikogruppe. Bedre å a vaksinen enn å dø fra en teit influensa.
 9. Det er noe av det mest idiotiske jeg har hørt.. Når noen har svineinfluensaen er det ikke så jævelig lurt å ha besøk. Jeg blir alltid begeistret over hvor dumme folk kan være. I går kveld begynte bivirkningene å komme litt frem. Fikk litt feber, følte meg som at jeg hadde shotta noen glass med sterk vodka og ble skikkelig slapp. I dag når jeg våknet kjente jeg at jeg bare hadde lyst til å sove resten av dagen. Føler meg fortsatt litt wasted, men ikke like mye som i går. Er litt trøtt, men er ikke så trøtt at jeg sovner sittende + litt hodepine. EDIT: Har noe smerter i armen som er der i noen sekuner og blir borte bare for å komme igjen 15min senere.
 10. Risikogruppe 3 = de med astma. Kjenner noen som var på Muse konserten. Muse har fått flere priser for best show performance før
 11. Tok nettopp vaksinen for ca. 120min siden. Kjenner ingen bivirkninger enda og måtte bare betale 50kr Like greit å ta den siden jeg er i risikogruppe 3..................................................................... .............................................
 12. Incom

  Dameproblem!

  Kan ikke leve med dem. Kan ikke leve uten dem heller.... Never-ending-problem.
 13. Hahahaha, tror det blir morsomt å ta vaksinen hvis jeg blir så trøtt (jeg ELSKER å sove), og hvis jeg får hodepine så bare propper jeg meg full av smertestillende Det er noen som sier at vaksinen er gratis, noen andre sier at den koster 100kr og SpookyManooky sier at den koster 50kr. Koster det noe? og hvis det gjør det hvor mye?
 14. Jeg venter på vaksinen jeg og. Keep us updated z0et!
×
×
 • Create New...